אפשר לשחק דוקים.שיש כתב: איך נעביר את הזמן עד למשחק?
איך אתה בדוק השחור? מוציא אותו?
אפשר לשחק דוקים.שיש כתב: איך נעביר את הזמן עד למשחק?
מת שיתן שלושה לא שנים. על הראש שלי. שיתן את המשחק הכי טוב שלו בחיים.izguy83 כתב: מת שיתן צמד על הראש שלך. ואז תקפוץ בגולים כמו ילד ותצעק יש אליפות. בדיוק כמו שקפצת בכל הגולים שלו עד היום.
בפעם המאה - כפוי טובה.
שבוע לפני משחק אליפות וקורא לשחקן שלו אפס.
טפיייייי
לא מעריץ אף אחד.dardasmiley כתב:
מת שיתן שלושה לא שנים. על הראש שלי. שיתן את המשחק הכי טוב שלו בחיים.
שיאכיל אותי בסומבררו ענק.
בינתיים כל מה שהוא עושה זה להרוס, לייצר רעש במערכת, להתעסק בעצמו, ולקלקל.
התרחיש היותר סביר שהוא יראה כמו שנראה כל חצי העונה השניה, יתעסק בעצמו, יחפש גול לקלטת ותוך כדי יחרב לנו מצבים מעולים.
כפוי טובה אתה יכול לקרוא לאפס הזה שאתה מעריץ שסינוור אותך כל כך שאתה חושב שהוא מעל אליפות. האפס הזה שהצלנו לו את הקריירה משכחה ורקבון באיזה בני יהודה, ובשניה שהוא יכול הוא יורק לנו יריקה גדולה צהובה לפנים.
כפוי טובה תקרא לאבא שלו שכל עונה מקבל חוזה עתק ולא מסתפק בזה ומרעיש את המערכת שניה לפני הרגע החשוב ביותר שלה.
כפוי טובה תקרא לכל אותם אוהדי בוזגלו כמוך, שהשתן עלה להם לראש וחושבים שזה שהאפס הזה יבקיע עכשיו גול יחפר על כל ההתנהגות שלו בתקופה האחרונה, על כל החרא שהוא מציף בתקשורת שבוע לפני משחק אליפות.
טפיייייי
טיפש שזרק אבן לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציאizguy83 כתב: לא מעריץ אף אחד.
בוא חכה עם הרפש עד יום ראשון.
אתם *חושבים* שבוזגלו מייצר רעש במערכת על סמך הדברים של אביו. אין לכם שום סימוכין לזה ובינתיים כל מי שמקורב לקבוצה / הודות שיוצאות מהקבוצה עצמה / הודעות של בוזגלו עצמו. מעידות על כך שהכל רגוע.
מסכים. רק בוא לא ניפול לבאר יחד איתו.ns75 כתב:
טיפש שזרק אבן לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציא
צודק לגמרי. בתום חגיגות האליפות אנחנו ניפרד. מאור עצמו לא מסוגל להיות על הספסל.zivmay כתב:אין טעם להתעסק בזה עכשיו.
מאמין שיסיקו מסקנות בסוף עונה..
אמתRedRock כתב:אבא שלו טינופת.
לא יודע מה יהיה שנה הבאה וזה הדבר שהכי פחות מעניין אותי כרגע.
מאור ואליניב חייבים לחזור להרכב בהול על חשבון שהר וראדי.
שוב מסכים איתך.RedRock כתב:אבא שלו טינופת.
עודדדנו אותו כי הוא פשט את האימונית והתכונן לעלות לשחק בדקות הקרובות, אבל אז בכר החליט לחכות בגלל הפציעה של ביטון ובצדק.yanivnew91 כתב:הקהל עיצבן אותי בשבת כשקרא בשם של בוזגלו כדי לעודד את ברק להכניס אותו..
כאילו דראפיץ חסר מושג עומד לנו על הקווים.
ולעניין יעקב ומאור, אין לי ספק שהם מתואמים תיאום מלא.
לא, עודדו אותו עוד כשהוא התחמם,Noam98 כתב: עודדדנו אותו כי הוא פשט את האימונית והתכונן לעלות לשחק בדקות הקרובות, אבל אז בכר החליט לחכות בגלל הפציעה של ביטון ובצדק.
זה היה הרבה לפני שהוא פשט את האימונית חברNoam98 כתב: עודדדנו אותו כי הוא פשט את האימונית והתכונן לעלות לשחק בדקות הקרובות, אבל אז בכר החליט לחכות בגלל הפציעה של ביטון ובצדק.
+1 על ההתחלה.yanivnew91 כתב:הקהל עיצבן אותי בשבת כשקרא בשם של בוזגלו כדי לעודד את ברק להכניס אותו..
כאילו דראפיץ חסר מושג עומד לנו על הקווים.
ולעניין יעקב ומאור, אין לי ספק שהם מתואמים תיאום מלא.