אתה יודע מה לא מסתדר, וגם טוטי לא יכול להסביר?yedidel כתב:טוטי אני צריך רק שתסביר לי משהו.
איך הם עשו גם לחץ גבוה על הבלמים שלנו
גם לחץ באמצע על השלישייה
ולא היו חשופים מאחורה
לא מסתדר לי מתמטית
איך משומר? איךךךך
אתה יודע מה לא מסתדר, וגם טוטי לא יכול להסביר?yedidel כתב:טוטי אני צריך רק שתסביר לי משהו.
גם לחץ באמצע על השלישייה
ולא היו חשופים מאחורה
לא מסתדר לי מתמטית
לדעתי, 2 סיבות.yedidel כתב:טוטי אני צריך רק שתסביר לי משהו.
גם לחץ באמצע על השלישייה
ולא היו חשופים מאחורה
לא מסתדר לי מתמטית
ועם כל כל האנטי כדורגל ששיחקנו,Totti כתב: לדעתי, 2 סיבות.
1. אפשרנו לחץ קל- חוסר תנועה בחלק הקדמי, חוסר תנועה של שחקני הקישור וניידות לקבל את הכדור. לא היה צריך להפעיל מכבש כדי לכתוש אותנו, התחפרנו באדמה חצי-גוף לבד.
2. שיחקנו פחות 1, אפילו 3- ראדי שלא קיים במגרש, לא הגנתית ולא התקפית. ואם ממש תרצה, 2 מגינים שיחס האיבודים-חילוצים שלהם שלילי קיצוני.
אין מרכז שדה,
אין אגפים,
יש הסתכמות יתר על כדרורים אבודים של טוני ומאור, כל אלו בשורה התחתונה מסכמים-
אין כדורגל ואין למה להשאר "חשוף מאוחר".
בנוסף על מה שטוטי אמר על משחק הלחץ הלא קיים שלנו, שחקני המפתח שלנו היו ביום הכי חלש שאני זוכר אותם, מליקסון היה ברוב שלבי המשחק רחוק מהמגן שלו, לא בא לקבל כדור ובמחצית הראשונה אני זוכר הרבה פעמים שהתעצבנתי מזה שבמקום לבוא לקבל כדור ולחפש את ביטון במסירה חכמה הוא היה רחוק וביטון ניסה לחפש אותו במסירה ארוכה (אני חושב שזה הצליח פעם אחת בכל המחצית), דבר שני טוני, משחק חלש,צפוי ורך מידי, בדרך כלל כשטוני טוב גם 3 שחקנים מתקשים לקחת לו את הכדור, ואם תשים לב ממשחקים קודמים בכר משתמש בנתון הזה הרבה כאשר קבוצות לוחצות אותנו גבוה, נניח מכבי ת״א ואפילו בייתר, כאשר ההגנה מניעה כדור ומנסה לצאת מסודר, אבל אם לא מצליחים לעשות את זה בגלל לחץ על הבלמים או המגנים אז ישר כדור ארוך לכיוונו של טוני שיודע להשתלט מעולה על הכדור ובדרך כלל גם להסתדר עם 2 השחקנים שבאים אליו, וכאשר עושים את זה טוב אז גם משיגים יתרון כי לקבוצה היריבה חסרים 2-3 שחקנים שעלו ללחוץ גבוה, עכשיו ניסינו לעשות את זה לא פעם נגד חיפה, אבל טוני היה במשחק חלש מאוד וסיים לפי טוטי עם 7 איבודי כדור וזה מסביר למה מצד אחד לחצו אותנו גבוה אבל לא הצלחנו לנצל את זהyedidel כתב:טוטי אני צריך רק שתסביר לי משהו.
גם לחץ באמצע על השלישייה
ולא היו חשופים מאחורה
לא מסתדר לי מתמטית
קודם כל, הכדורגל הישראלי חלש מאוד במצבים נייחים. אנחנו לא שונים מאף אחד.דר אדום בנשמה כתב:טוטי שאלה לי אלייך מקצועית נטו.
העונה קיבלנו הרבה קרנות במשחקים אבל בקושי כבשנו מקרנות העונה ביחס לכמות הקרנות שהייתה לנו.
דוגמא לזה אפשר לראות במשחק האחרון בסמי עופר.
וזאת הנקודה שלי, בוזגלו מאז אותה עונת קסם עם אלישע כבר לא אותו דבר מבחינת קרנות וכבר בעונה שעברה הוא החל בהדרדרות שלו כאשר רוב הבישולים שלו היו בישולים ממשחק רץ.Totti כתב: קודם כל, הכדורגל הישראלי חלש מאוד במצבים נייחים. אנחנו לא שונים מאף אחד.
מגביהים בינונים, נוכחים בינוניים, פשוט בינוניים.
היתה עונה יוצאת דופן עם בוזגלו, כשכל קרן היתה חצי גול, עכשיו בסהכ, הסטטיסטיקה מתיישרת.
שים לב לקרנות של האריס, גם אם לא יעמוד אף שחקן של מכבי ברחבה, הסיכוי שיהיה גול גדול יותר מכל כדור נייח של 3/4 ליגה.
כשיש מגביה טוב, הנישה הזו משתפרת פלאים. ושוב, ראה ערך בוזגלו בעבר
אוגו סוארס וכו' הם לא מטרות מספיק טובות בשביל להבקיע?סניור כתב:זה לא רק בוזגלו. מטרה כמו פלט היא חתיכת מטרה, וגם עוזרת לפנות אחרים.
נקודה נוספת: אחרי שברוב העונה שיחקנו על תרגילים בקרנות ועמידה שנראית מאוד מסודרת במשחקים האחרונים זה נראה לי פחות מסודר, אין יותר תרגילים בולטים. גם העמידה עצמה הייתה קבועה בהרמות (רכבת שכזו במרכז הרחבה) ופתאום השתנתה לפני שניים או שלושה משחקים.Totti כתב: קודם כל, הכדורגל הישראלי חלש מאוד במצבים נייחים. אנחנו לא שונים מאף אחד.
מגביהים בינונים, נוכחים בינוניים, פשוט בינוניים.
היתה עונה יוצאת דופן עם בוזגלו, כשכל קרן היתה חצי גול, עכשיו בסהכ, הסטטיסטיקה מתיישרת.
שים לב לקרנות של האריס, גם אם לא יעמוד אף שחקן של מכבי ברחבה, הסיכוי שיהיה גול גדול יותר מכל כדור נייח של 3/4 ליגה.
כשיש מגביה טוב, הנישה הזו משתפרת פלאים. ושוב, ראה ערך בוזגלו בעבר
בוודאות אני יודע שמימר היה אחראי על תרגילים בכדורים נייחים.crazyred כתב: נקודה נוספת: אחרי שברוב העונה שיחקנו על תרגילים בקרנות ועמידה שנראית מאוד מסודרת במשחקים האחרונים זה נראה לי פחות מסודר, אין יותר תרגילים בולטים. גם העמידה עצמה הייתה קבועה בהרמות (רכבת שכזו במרכז הרחבה) ופתאום השתנתה לפני שניים או שלושה משחקים.
אולי קשור לעזיבתו של מימר, מי יודע. מעניין לראות סטטיסטיקה. (מצד שני, אני מניחה שזה לא ישפיע מיד עם עזיבתו...)
אני דווקא הבנתי שהאחריות היא של מאמן השוערים גיא ויזינגרCrazyRed7 כתב: בוודאות אני יודע שמימר היה אחראי על תרגילים בכדורים נייחים.
כנראה אחרי שעזב הפסיקו ״להשקיע״ בזה הרבה פחות.
צודקyanivnew91 כתב: אני דווקא הבנתי שהאחריות היא של מאמן השוערים גיא ויזינגר