עושר שמור לבעליו לרעתו...
Re: עושר שמור לבעליו לרעתו...
אין שום דבר רע במקומות ספייר שלא יתמלאו כל משחק. עדיף אפילו כי במשחקים גדולים תוכל להכניס יותר צופים.
אם זאת מבסוט לגמרי מהגודל.
אם זאת מבסוט לגמרי מהגודל.
עדיף בלי להתבלבל את האצטדיון הקיים מאשר אצטדיון עם 2 יציעים עם אופציה להרחבה.zahipan כתב: אף אחד לא אמר לבנות סמי עופר בבאר שבע, אלא אצטדיון עם יכולת הרחבה. אם היו בונים אצטדיון 16,000 עם שני יציעים הייתי סותם את הפה, אבל לא הגיוני שבונים אצטדיון 16,000 ללא יכולת הרחבה. גם בעוד 10 שנים יהיה לנו בסיס של 5,000 אוהדים? הבסיס לעולם לא יגדל?
המצב האידיאלי היה אצטדיון 16,000 שנבנה בשני יציעים + 2 יציעים קטנים וזמניים מאחורי השערים, כך גם היינו נהנים מאפקט של אצטדיון סגור וגם היו יכולים להרחיב אותו עד ל-30,000 מקומות ישיבה בעתיד.
אתה באמת משווה את המושבה או רדיוס לטרנר?!?!?!
1. האצטדיון הוא נדיר ביתי סגור יפייפה מבפנים, קצת פחות מבחוץ, הוא יהלום 6 קראט יחסית ולוסרמיל, אין לנו זכות להתלונן, ובכל זאת -
טעות קשה שבנו אצטדיון של 16,000 ללא אפשרות הרחבה (בטווח הארוך) כי אנחנו תקועים איתו בערך ל 30 שנה לפחות והחל מעוד 10 שנים הוא ממש לא יספיק לביקוש.
2. נשארים כרטיסים בקופות לפני המשחק ולא נמכרו עוד מנויים הרבה בגלל המיקום של הכרטיסים
הרבה יותר קשה למכור כרטיסים לצפוני שהאווירה שם שואפת לכלום כי הם לא קרובים ליציע עידוד ולא מחוברים.
קשה גם למכור מנויים למזרחי ולמערבי למקומות שצמודים לקיר.
אם היו 7000 מקומות בכל יציע לאורך המגרש היו נמכרים לפחות עוד 1000-1500 מנויים, או שחלקם היו באים על חשבון אנשים שעשו לדרומי מלית ברירה ואז הדרומי היה מתמלא הרבה יותר מהר בכרטיסים מאשר הצפוני.
3. לעונות הקרובות זה מספיק לנו כי בכל זאת זו רק העונה הראשונה ויש הרבה התלהבות אבל אני לא רואה את כמות המנויים יורדת בשנים הקרובות כי המזרחי והמערבי כמעט תמיד יהיו סולד אאוט בגלל המיקום לאורך המגרש והמקום הקבוע באצטדיון ולדרומי תמיד יהיו את ה 2000 מנויים שלו שהם בקטע של יציע אולטראס.
4. העירייה לא הוציאה שקל מכיסה על האצטדיון, היא קיבלה הקצבה גדולה מהטוטו, מהמשרד לפיתוח הנגב והגליל ובנוסף מכרה את השטחים של וסרמיל בהמון כסף.
העירייה על כל פרוייקט האצטדיון לא הפסידה כסף, היא רק תקעה לנו אצטדיון בחור מרוחק מאוד (ועושה נכון כשמספקת את שירות השאטלים לקהל) עם דרכי גישה בעייתיות שידרשו ממנה להמשיך ולתת את השירות הגעה הזה בכל עונה ועונה (2 מיליון בשנה) ולסגור כבישים.
יכול היה להיות יותר טוב, נסתפק במה שיש, ונסתפק בהגדלה היחידה האפשרית שהיא כמו שאסביר בסיכום, שכנראה תתבצע בעשור הקרוב.
לסיכום-
נהנה ממה שיש לנו כרגע, נשמח מכל רגע של אושר בטרנר ונכאב ברגעים של כאב ובמהלך השנים הקרובות אם נרצה או לא תקום מחאה להגדלת האצטדיון ונוכח הלחץ הציבורי הוא יוגדל על ידי שבירת הקירות בטון בארבעת הפינות והשלמת האזורים בכיסאות מהלך שיוסיף בערך 4800 מקומות ובזאת נמצה את פוטנציאל האצטדיון עד תום.
טעות קשה שבנו אצטדיון של 16,000 ללא אפשרות הרחבה (בטווח הארוך) כי אנחנו תקועים איתו בערך ל 30 שנה לפחות והחל מעוד 10 שנים הוא ממש לא יספיק לביקוש.
2. נשארים כרטיסים בקופות לפני המשחק ולא נמכרו עוד מנויים הרבה בגלל המיקום של הכרטיסים
הרבה יותר קשה למכור כרטיסים לצפוני שהאווירה שם שואפת לכלום כי הם לא קרובים ליציע עידוד ולא מחוברים.
קשה גם למכור מנויים למזרחי ולמערבי למקומות שצמודים לקיר.
אם היו 7000 מקומות בכל יציע לאורך המגרש היו נמכרים לפחות עוד 1000-1500 מנויים, או שחלקם היו באים על חשבון אנשים שעשו לדרומי מלית ברירה ואז הדרומי היה מתמלא הרבה יותר מהר בכרטיסים מאשר הצפוני.
3. לעונות הקרובות זה מספיק לנו כי בכל זאת זו רק העונה הראשונה ויש הרבה התלהבות אבל אני לא רואה את כמות המנויים יורדת בשנים הקרובות כי המזרחי והמערבי כמעט תמיד יהיו סולד אאוט בגלל המיקום לאורך המגרש והמקום הקבוע באצטדיון ולדרומי תמיד יהיו את ה 2000 מנויים שלו שהם בקטע של יציע אולטראס.
4. העירייה לא הוציאה שקל מכיסה על האצטדיון, היא קיבלה הקצבה גדולה מהטוטו, מהמשרד לפיתוח הנגב והגליל ובנוסף מכרה את השטחים של וסרמיל בהמון כסף.
העירייה על כל פרוייקט האצטדיון לא הפסידה כסף, היא רק תקעה לנו אצטדיון בחור מרוחק מאוד (ועושה נכון כשמספקת את שירות השאטלים לקהל) עם דרכי גישה בעייתיות שידרשו ממנה להמשיך ולתת את השירות הגעה הזה בכל עונה ועונה (2 מיליון בשנה) ולסגור כבישים.
יכול היה להיות יותר טוב, נסתפק במה שיש, ונסתפק בהגדלה היחידה האפשרית שהיא כמו שאסביר בסיכום, שכנראה תתבצע בעשור הקרוב.
לסיכום-
נהנה ממה שיש לנו כרגע, נשמח מכל רגע של אושר בטרנר ונכאב ברגעים של כאב ובמהלך השנים הקרובות אם נרצה או לא תקום מחאה להגדלת האצטדיון ונוכח הלחץ הציבורי הוא יוגדל על ידי שבירת הקירות בטון בארבעת הפינות והשלמת האזורים בכיסאות מהלך שיוסיף בערך 4800 מקומות ובזאת נמצה את פוטנציאל האצטדיון עד תום.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לשלוח לפייסבוק של משטרת ישראל והמנויים של הזבל הזה יוחרמו.
אם לא היו פראיירים כאלה מלכתחילה, היום אף אחד לא היה חושב לעשות כסף על אוהדים אחרים.
תקנו רק במחיר עלות!רק ככה נלחמים בספסרים(+לערב משטרה, שיוחרם/יבוטל המנוי).
אם לא היו פראיירים כאלה מלכתחילה, היום אף אחד לא היה חושב לעשות כסף על אוהדים אחרים.
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב:לשלוח לפייסבוק של משטרת ישראל והמנויים של ה*** הזה יוחרמו.
+כמה שתרצה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בחיי כל כך מרגיזים אותי האנשים הללו.
איזה לב של אבן,אשכרה גזל.
וואלה ביום שבת היה לי כרטיס ספייר לסמי עופר שעתיים לפני משחק.
לא היה לב למכור אותו ביותר מהמחיר הנקוב.
הכי קל לתפוס את האנשים האלה.
חבל שהמשטרה לא תופסת וקונסת אותם באיזה אלפיה שירגישו את הכאב בכיס.
- אורי אדום בנשמה
שמעון א כתב:הכי קל לתפוס את האנשים האלה.
הקנס הכי טוב הוא הגשת כתב אישום.
רק ההוצאות המשפטיות שיהיו להם, שוות לבערך 20 שנות ספסרות אינטנסיבית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ספסרות לא יכולה להתקיים ללא שת"פ
מצד אנשים עם גישה וסמכות במקום הנכון להיות בו.
איפה שיש גבינה תמיד יהיו עכברים.
מצד אנשים עם גישה וסמכות במקום הנכון להיות בו.
איפה שיש גבינה תמיד יהיו עכברים.
- yanivnew91
בדיוק כמוני, אנשים היו בהלם שאני מוכר רק ב55 שקלים. לאן הגענואדום זקן כתב:בחיי כל כך מרגיזים אותי האנשים הללו.
חולירע,אפס, מקווה שישללו ממנו את הזכות למנוי לצמיתות.
ומי שאשם זה מי שמוכן לשלם פאקינג 2000 ש"ח לכרטיס, שלמו את המחיר הנקוב ולא אגורה יותר
ומי שאשם זה מי שמוכן לשלם פאקינג 2000 ש"ח לכרטיס, שלמו את המחיר הנקוב ולא אגורה יותר

שמעתי על ניקוב שהוצע למכירה בפאקינג 3000 שקל!!!! מה קרה לימים שאנשים לא היו מגיעים לוסרמיל כי 80 שקל כרטיס היה להם מחיר מוגזם?
- dardasmiley
לא מבין את זה.
אם אתה מתכנן לקנות במעל 900 שקל לכרטיס, לא עדיף לקנות מנוי ב950 ולקבל גם זכות ראשונים לעונה הבאה?
אם אתה מתכנן לקנות במעל 900 שקל לכרטיס, לא עדיף לקנות מנוי ב950 ולקבל גם זכות ראשונים לעונה הבאה?