הפינה "הפסימית" או הבטחות שנתתי אם ב"ש לוקחת אליפות
- OMERREMO33
הפינה "הפסימית" או הבטחות שנתתי אם ב"ש לוקחת אליפות
אז יש לנו פה כמה שחייבים ריצה בחוטיני, יש שהתחייבו לא לכתוב כמה חודשים, אני צריך לגזור ראסטות של 15 שנה... קדימה לשפוך.
- The red one
Re: הפינה "הפסימית" או הבטחות שנתתי אם ב"ש לוקחת אליפות
דבר אחד קטן פסימי בערב הזה - החגיגות בגיגסי. המקום עצמו קטן רצח, וגם לאוהדים אין שום יותר מדיי "מרחב" לחגוג.
היו צריכים להביא את השחקנים לעירייה לדעתי, היה הרבה יותר כיף, היו מתערבבים עם כולם..קצת קצת מפוספס וחבל..
למרות שסיכוי גבוה שברגעים אלה שחקנים חוגגים עם כולם בגיגסי, לא יודע, כבר לצערי וויתרתי על לחכות שם..לפני חצי שעה השחקנים הוכנסו מכניסה צדדית והיו בתוך המסעדה..
היו צריכים להביא את השחקנים לעירייה לדעתי, היה הרבה יותר כיף, היו מתערבבים עם כולם..קצת קצת מפוספס וחבל..
למרות שסיכוי גבוה שברגעים אלה שחקנים חוגגים עם כולם בגיגסי, לא יודע, כבר לצערי וויתרתי על לחכות שם..לפני חצי שעה השחקנים הוכנסו מכניסה צדדית והיו בתוך המסעדה..
- yanivnew91
כשאליה חזר התחייבתי לעשות קעקוע שקשור אליו אם נזכה בתואר כשהוא בקבוצה.OMERREMO33 כתב:אז יש לנו פה כמה שחייבים ריצה בחוטיני, יש שהתחייבו לא לכתוב כמה חודשים, אני צריך לגזור ראסטות של 15 שנה... קדימה לשפוך.
צפו להתפתחויות בהמשך השבוע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
התחייבתי לא לכתוב פה 3 חודשים אם מכבי חיפה לא תפסיד למכבי תל אביב.OMERREMO33 כתב:אז יש לנו פה כמה שחייבים ריצה בחוטיני, יש שהתחייבו לא לכתוב כמה חודשים, אני צריך לגזור ראסטות של 15 שנה... קדימה לשפוך.
מעולם לא טענתי שלא נקח את זה.
אבל החשש מהלוזריות שאופפת את המועדון תמיד קיימת.
אני שמח שהגברת השמנה שרה וזכינו

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה עושים עכשו חודשיים עד מוקדמות ליגת אלופות?
- דר אדום בנשמה
אנחנו האוהדים חוגגים וקונים מנוים והקבוצה מתכוננת לעונה הבאה בתקווה שיביאו את רועי קהת, דמארי ועודhb7 כתב:מה עושים עכשו חודשיים עד מוקדמות ליגת אלופות?

נקווה שישקיעו ויהיה מזכרות לקניה חולצת אליפות קובע צעיף הגיע הזמן אחרי 10 שנים וכמובן חולצה חדשה של פומה ונקווה גם עליונית וטרנינג והתלבטות קשה האם להחליף את החוצה של העונה שלא ראתה הפסדים חוץ מהמשחקים מול חיפה קניתי אותה אחרי ההפסד לעכודר אדום בנשמה כתב:אנחנו האוהדים חוגגים וקונים מנוים והקבוצה מתכוננת לעונה הבאה בתקווה שיביאו את רועי קהת, דמארי ועוד
אחרי לילה מטורף ו20 בקבוקי שמפניה ששפכו לי על הראש אני יכול להגיד שלא אשכח את הלילה הזה בחיים (וגם את הדלקת ריאות שמתפתחת לי בגוף בזמן כתיבת שורות אלו)
נחים. אני עייף בטירוף מהעונה הזו.hb7 כתב:מה עושים עכשו חודשיים עד מוקדמות ליגת אלופות?
נחים ומתמוגגים. שלא יגמר לעולם.
לא רוצה עונה חדשה, אני רוצה להיות אלוף לנצח.
20.5.15 יום הזיכרון לאוהדי הפועל בש, 21.5.16 יום העצמאות לאוהדי הפועל בש.
וואו איזה בוקר
20.5.15 יום הזיכרון לאוהדי הפועל בש, 21.5.16 יום העצמאות לאוהדי הפועל בש.
וואו איזה בוקר
התחייבתי לספר יום שלם בחינם וזה מה שקרה אתמול בנוסף התחייבתי לקחת חברים לאווזי הזהב ולפתוח שולחן זה יקרה השבוע,הדבר המלחיץ זה שהבטחתי גם קרחת אני עוד בהתלבטות לגבי זה ,זה שי !

אם תעמוד בהבטחה של הקרחת נביא עונה הבאה עוד אליפותזה שי ! כתב:התחייבתי לספר יום שלם בחינם וזה מה שקרה אתמול בנוסף התחייבתי לקחת חברים לאווזי הזהב ולפתוח שולחן זה יקרה השבוע,הדבר המלחיץ זה שהבטחתי גם קרחת אני עוד בהתלבטות לגבי זה ,זה שי !
- דר אדום בנשמה
תעשה קרחת, אצל אנשים עם הרבה שיער השיער חוזר, רק אצל מתקרחים גנטית זה לא חוזר אז אל תדאגזה שי ! כתב:התחייבתי לספר יום שלם בחינם וזה מה שקרה אתמול בנוסף התחייבתי לקחת חברים לאווזי הזהב ולפתוח שולחן זה יקרה השבוע,הדבר המלחיץ זה שהבטחתי גם קרחת אני עוד בהתלבטות לגבי זה ,זה שי !

פסימי - גם בערב שכולו חגיגות והתפרקות של 40 שנה, המשטרה מצאה לנכון לעצור אוהדים, את האוהדים הכי הוגנים בליגה אגב.

אלופים בלעורר פרובוקציות ולעודד אלימות. התרגלנוmaor20094 כתב:פסימי - גם בערב שכולו חגיגות והתפרקות של 40 שנה, המשטרה מצאה לנכון לעצור אוהדים, את האוהדים הכי הוגנים בליגה אגב.