שמעתי לא מזמן שחקן שלנו מתלונן שהוא היה צריך לקום מוקדם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שמעתי לא מזמן שחקן שלנו מתלונן שהוא היה צריך לקום מוקדם

שליחה על ידי yedidel »

ב11:00 בבוקר... :)

קצת מדבריו של אבי סטרול:

תאר את סדר היום שלך בבלגיה.

"אני קם ב-8:22 בבוקר. ב-9:00 צריך להיות במועדון, ואני גר דקה וחצי ממנו בנסיעה ברכב. אני מגיע, אומר 'שלום' לכולם ולוחץ יד לכולם. יש אצלנו קרואטי, בוסני ומרוקאי, ממש קיבוץ גלויות. בחדר למעלה יש ארוחת בוקר, גבינות, נקניקים. מי שצריך עושה טיפולים. ב-10:00 נכנס המאמן, אומר 'שלום', ומספר מה יש באימון. ב-12:00 בערך מסיימים, וב-12:45 אוכלים ארוחת צהריים".

"אם יש אימון אחד ביום, אז ב-13:30 כולם הולכים הביתה. אם יש עוד אימון, הוא מתחיל ב-14:30. עד אז אפשר לנוח בספות בקומה למעלה, לשחק סנוקר או בפלייסטיישן או לקרוא עיתונים. אחרי האימון השני אני בא הביתה עייף מת וישר נשכב על הספה או שאני הולך לאכול משהו."

https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/896 ... 4&tmp=8845" onclick="window.open(this.href);return false;

וזה "כולה" בלגיה.
למה לא ללמוד... למה לנסות להמציא את הגלגל מחדש עם משכורות מטורפות לשחקנים ישראלים... מה הבעייה עונה אחת לשלם פחות לשחקנים ולסיים מרכז טבלה בשביל לבנות איזה שניים-שלושה חדרים לדברים האלה, או לחלופין לחתום הסכם עם גולדן טוליפ (כאילו יש להם תיירים) שייתנו חדרי אימונים/אוכל/הרצאות?

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: שמעתי לא מזמן שחקן שלנו מתלונן שהוא היה צריך לקום מוקדם

שליחה על ידי ניב »

ברור לגמריי.
זכורה לי כתבה אותה ערך עמנואל רוזן לפני כשנתיים-שלוש אשר גיבורה היה דוד רביבו שקם בעשר בבוקר ומגיע לאימון בסיבות 12 לעומות במקביל שחקן ישראלי אחר טל בן חיים כבר ב7 בבוקר מוכן ליציאה לקראת יום אימונים ארוך בבלוטון.

גם ברדה תיאר לא מכבר את אורח החיים בגנק שמתחיל בשמונה בבוקר ונגמר ב5 הכולל שני אימונים ביום , ארוחת צהריים ולינה.

שחקנים באים לעבוד, שחקנים עובדים עבור הכסף שלהם ולא מתאמנים שעה וחצי ביום .

מיזם דומה צפוי להיות בעונה הבאה באשדוד על אף שלפי התקציב שהוא הקציב למיזם אני חושב שזה לא יתרומם גבוה, אבל העיקר הכוונה וצריך להתחיל מאיפשהו.

הייתי מאוד רוצה לראות דבר דומה בבירת הנגב, הגיע הזמן ששחקנים גם יתחילו להרעריך את המקצוע שלהם ויכבדו אותו .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

הלוואי וזה יצליח באשדוד וכולם ילכו אחריהם.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עדיף לאותו שחקן לא לקום בכלל לעונה הבאה, כשגיא עזורי יתחיל לאמן את הקבוצה ויעביד בפרך את העצלנים הנהנתנים האלו שקוראים לעצמם שחקני כדורגל בישראל.
ניגמר הבית מלון!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

אוווו פתאום גיא עזורי יהיה מקצוען וגיא לוי היה שכונה?

איפה אלו שאמרו עד לא מזמן שגיא לוי מקצוען ושאצלו נגמר הבית מלון ושאין חוכמות ??

ככה זה שדואגים לצייר את התמונה כפי שאתם רוצים לראות אותה.

השחקנים בארץ מפונקים ולא גיא עזורי ישנה את התמונה.

מעטים מאוד השחקנים המקצוענים שקמים מוקדם, מתחילים את היום כמו שצריך ולא באים הפוכים משינה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא אמרתי שגיא לוי היה שכונה. להיפך - הוא היה אחד מהמאמנים הבודדים שהשקיעו פה שעות רבות, רק חבל שלקראת הסוף חלק מהשעות האלו נוצלו לא למטרות שלשמן הובא.
ואם היית עוקבת אחרי הדברים שכתבתי פה - את יכולה למצוא לא מעט ביקורת כלפי מי שממונה על הכושר והחוסן הפיזי של השחקנים העונה.
נכון, השחקנים מפונקים ומי שצריך לשנות את זה זה לא המאמן ולא חשוב איך קוראים לו - אלא זאת ההתנהלות והדרך של המועדון - שאמור להוות מקום עבודה ושהייה של שחקן מקצועני לפחות 8-9 שעות ביממה, 5-6 ימים בשבוע וצריך להקצות תקציבים לבניית אגפים במועדון שישמשו לכך.
והמשפט "ניגמר הבית מלון" זה יותר משאלת לב שלי (ואני מניח שגם של עוד הרבה אוהדי כדורגל) בתקווה שיבוא איזה מישהו שיצליח באמת לשנות את סידרי העדיפויות של השחקן הישראלי, ואולי גיא עזורי, כמי שמגיע מתחום הכושר הגופני, כן יעשה את השינוי הזה.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה