החגיגות הרישמיות ביום שני מ19:00
Re: החגיגות הרישמיות ביום שני מ19:00
רק לי חבל שאיך שהוא וסרמיל לא חלק מהחגיגות? מה הסיכוי לארגן מחר תהלוכה מאיצטדיון וסרמיל למשכן לאומנויות הבמה לתחילת החגיגות? בעיניי חובה!
- The red one
כנראה שהארגון יארגן את הצעדה הזו.anat כתב:רק לי חבל שאיך שהוא וסרמיל לא חלק מהחגיגות? מה הסיכוי לארגן מחר תהלוכה מאיצטדיון וסרמיל למשכן לאומנויות הבמה לתחילת החגיגות? בעיניי חובה!
החגיגות האמיתיות והאמוציונאליות היו אתמול. מחר זה יהיה מלאכותי איך שלא תהפכו את זה.
+לבחירתךcrazyred כתב: מסכימה.
באופן כללי יש המון אמנים ות'כלס אישית מעדיפה שלא יהיה אפילו אחד. תנו לעידן לעלות לבמה וזהו.
מה יש לי לשמוע אמנים שבאותה מידה היו מגיעים לחגיגות אליפות של מכבי?
אין כמו חגיגות ספונטניותסניור כתב:החגיגות האמיתיות והאמוציונאליות היו אתמול. מחר זה יהיה מלאכותי איך שלא תהפכו את זה.
אני חייב להגיד שאני ממש לא אוהב את זה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אין מה לעשות חברים, הפועל באר שבע הפכה לרכוש של כלל העיר..
התחילו לעלות בי געגועים לימים שכולם בבצפר צחקו עליי ואמרו "תפסיק עם החרא הזה, זה לא מעניין אף אחד העאלק כדורגל הזה שלך", ואני הייתי עונה בחיוך מבויש...
מה קרה שפתאום כולכם מאושרים כאילו שחיכתם 40 שנה?! זד**נו לי מהעיניים ותנו לי לחגוג עם הקבוצה שלי והאוהדים שלי!
- The red one
אף אחד לא אוהב את זה מאיתנו, אבל זו המציאות. וחכה, יש יותר גרוע...Noam98 כתב: אני חייב להגיד שאני ממש לא אוהב את זה.
התחילו לעלות בי געגועים לימים שכולם בבצפר צחקו עליי ואמרו "תפסיק עם החרא הזה, זה לא מעניין אף אחד העאלק כדורגל הזה שלך", ואני הייתי עונה בחיוך מבויש...
מה קרה שפתאום כולכם מאושרים כאילו שחיכתם 40 שנה?! זד**נו לי מהעיניים ותנו לי לחגוג עם הקבוצה שלי והאוהדים שלי!
חחח אותה הרגשהNoam98 כתב: אני חייב להגיד שאני ממש לא אוהב את זה.
נדחפים, עזבו לנו תקבוצה
מה? יש יותר גרוע?אדום בלב בנשמהההה כתב: אף אחד לא אוהב את זה מאיתנו, אבל זו המציאות. וחכה, יש יותר גרוע...
"יש לך איך להשיג לי כרטיס??"
אוהב אותך והכל, אבל זדיין לצפות ברחבת העירייה
אוהב אותך והכל, אבל זדיין לצפות ברחבת העירייה

כשתגיע הירידה, הם יהפכו להיות "תגובות אפשריות" מהלכים... עד שיעלמו ויחזרו בהצלחה הבאה..Noam98 כתב: מה? יש יותר גרוע?
- The red one
בדיוק מה שסניור כתב, אבל גם בכיוון ההפוך - אם נצליח יותר מדיי, האוהדים האלה בדיוק יעכירו את האווירה ברגע שיהיו קצת תקלות.Noam98 כתב: מה? יש יותר גרוע?
הגרעין החזק תמיד יישאר 6-7 אלף, וזה לא משנה אם ממוצע האוהדים בטרנר הוא 15 אלף או אם מחר יגיעו 30 אלף לעירייה.
גם את זה אמרתיאדום בלב בנשמהההה כתב: בדיוק מה שסניור כתב, אבל גם בכיוון ההפוך - אם נצליח יותר מדיי, האוהדים האלה בדיוק יעכירו את האווירה ברגע שיהיו קצת תקלות.
הגרעין החזק תמיד יישאר 6-7 אלף, וזה לא משנה אם ממוצע האוהדים בטרנר הוא 15 אלף או אם מחר יגיעו 30 אלף לעירייה.

כמו שהם לא עניינו אותי פעם, הם גם לא יעניינו אותי כשנרד שובסניור כתב:
כשתגיע הירידה, הם יהפכו להיות "תגובות אפשריות" מהלכים... עד שיעלמו ויחזרו בהצלחה הבאה..
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אתמול היו בגיגסי אנשים שאני בטוח שלא היו באף משחק.