חחחחחח אוי נוראי.ns75 כתב:זה פאקינג דיפרסינג כל האוהדי הצלחות האלה
לובשים חולצות של הקבוצה שנקנו לפני יומיים, באים לך ביציאות כמו ״ ידעתי שנקלע לפחות 3 גולים, המרקינסון הזה שחקן שחקן אה?״
הכי גרוע זה שאתה חייב להנהן בהסכמה לכולם.
חחחחחח אוי נוראי.ns75 כתב:זה פאקינג דיפרסינג כל האוהדי הצלחות האלה
לובשים חולצות של הקבוצה שנקנו לפני יומיים, באים לך ביציאות כמו ״ ידעתי שנקלע לפחות 3 גולים, המרקינסון הזה שחקן שחקן אה?״
העוגה לא שלך ולא שלי.. הקבוצה הזו נקראת הפועל באר שבע והיא שייכת לכל אחד ואחד מהתושבים, גם אם הם לא אולטראס וגם אם הם באים פעם בארבעים שנה רק למשחק האליפות.Noam98 כתב: כי זה מרגיש כאילו הם פתאום גם רוצים שנחתוך להם פרוסה מהעוגה, העוגה שהייתה רק שלי למשך כל כך הרבה זמן.
התפאורה האהובה עליי העונה מחוץ לבאר שבע.yedidel כתב:תביאו לי את נתן גושן בבקשה עם המילים האלה:
https://youtu.be/hBHl9dvdELE?t=1m29s" onclick="window.open(this.href);return false;
לא יכול לנסח את זה אחרת.ReDo כתב:לא משנה כמה טרמפיסטים הצטרפו לחגיגות,
רק מי שהיה שם גם בשישי בצהריים מרגיש את השמחה האמיתית.
אני רואה אנשים שאני יודע בוודאות שהם פה רק שנתיים והם דומעים כאילו הם כמונו היו פה גם בתקופה שמשכורות בקושי היו פהReDo כתב:לא משנה כמה טרמפיסטים הצטרפו לחגיגות,
רק מי שהיה שם גם בשישי בצהריים מרגיש את השמחה האמיתית.
הרגת אותי.ns75 כתב:זה פאקינג דיפרסינג כל האוהדי הצלחות האלה
" 50 אלף שילכו אחריה באש ובמים "blueman כתב:חברים אין קבוצה בארץ שיש לה 50 אלף אוהדים שילכו אחריך באש ובמים, זה לא אומר שלכל העיר אין סימפתיה לאדומה שלנו, ושהם לא מתרגשים ושמחים שלקחנו את התואר הזה שכל כך מגיע לנו. מגיע להם לשמוח, מגיע להם לדמוע גם אם הם לא היו שם ברגעים הקשים, הניצחון הזה שלנו זה לא רק כדורגל, זה ניצחון עם משמעות הרבה יותר גדולה וכל אחד מכם יודע וחווה את זה על בשרו, ואותם אנשים שאולי הם לא היו בשישי בצהריים ובעונות הירידה אבל כשהם הולכים לצבא\עבודה או כל מקום אחר היום והם אומרים שהם מב"ש הם עומדים עם חזה נפוח וגאים בעיר הזאת ובקבוצה הזאת. האליפות הזאת מרגשת ובלתי מובנת לנו אולי פי מיליון אבל מבין את כל אותם אנשים שמתרגשים שהם חווים היום היסטוריה
אחד החביבים עליי אתה כאן.Noam98 כתב: חחחחחח אוי נוראי.
הכי גרוע זה שאתה חייב להנהן בהסכמה לכולם.
בכוונה הגזמתי ואמרתי 50 אלף כי ביום של המשחק מחוץ לבתים (איצטדיון,עירייה פאבים שונים בריבי העיר) היו בסביבות 50 אלף שרצו לראות אליפות, אז ברור שהם לא יבואו למשחקי חוץ או אפילו יעשו מנוי, אבל לא אומר שאין להם פינה חמה לקבוצה ושהם לא גאים ללכת היום לעבודהmaor20094 כתב: " 50 אלף שילכו אחריה באש ובמים "
חצי מזה מגיעים רק ברגעי הצלחה, ברור לכולם שהבסיס פה הוא מטורף, שלא נדבר על כמות האוהדים מרהט עד אילת,
אבל אם מישהו חושב שלא הצטרפו אוהדים שלפני שנתיים אהדו בכלל את חיפה או ביתר, הוא טועה.
אבל זה לגיטימי, ככה זה בארץ.
-----------------------------
#################צעדת האליפות#################
היום ב18:00 יוצאים בצעדה של אלופים משער 2 בוסרמיל ועד העירייה!
שתפו את הפוסט ותפיצו בכל מקום אפשרי
כדי שהכל יילך כמו שצריך-
1. אף אחד לא עובר את השלט שמוביל את הצעדה!
2. אף אחד לא מצלם,יש לנו צוות צילום שייתעד הכל!
זה הזמן שלנו להנות
תכינו את עצמכם ללילה מהסרטים
UltraSouth
+1000000000אדום זקן כתב: אחד החביבים עליי אתה כאן.
אבל מה שאתה עושה עכשיו זה התנשאות נטו.
למה מה הקבוצה שייכת לך? לי? מה זה מסיבה פרטית?
הפועל ב"ש ושים לב לאמירה הבומבסטית היא קבוצה של העם.
כן,קבוצה שמייצגת חבל ארץ ששמו עליו ז ין במשך שנים והיום,היום זה הזמן שלהם להרים את הראש.
אין שום קבוצה בארץ שעיר שלמה מזוהה איתה כמונו.
המילה טרמפיסטים רחוקה מאוד מהלקסיקון.
אנשים כאן עשו מנויים שבכלל לא ידעו מה יקרה עונה הבאה והאמינו בקבוצה.
אילו שלא עשו מצטערים על זה במיוחד היום,למה שנה הבאה הסיכוי שלהם לקנות מנוי שואף לאפס.
טרמפיסטים זה אילו שחוגגים עם מכבי תא כדורסל אליפות אירופה ואין להם מושג איך קוראים לחצי שחקן.
טרמפיסטים זה בר רפאלי שהקשר שלה לכדורסל דומה לקשר שלי לעולם הדוגמנות ועושה מנוי בהיכל על חשבון אוהדים אמיתיים.
בעיר הזאת עוד אין טרמפיסטים זה אהבה טהורה.
וגם מי שינסו להיות כאילו עם ההצלחות כבר לא יהיה להם את האפשרות לעשות מנויים.
ואם אנשים רוצים לבוא ולשמוח אז למה לא?
הדברים הללו רק יגדילו את כמות האוהדים בעתיד.