תנסה אצל אבא שלךYallaHapoel כתב:סיכוי קלוש אבל מישהו נוסע באזור 8 ויכול לאסוף אותי מאשל הנשיא?? 0506654164

תנסה אצל אבא שלךYallaHapoel כתב:סיכוי קלוש אבל מישהו נוסע באזור 8 ויכול לאסוף אותי מאשל הנשיא?? 0506654164
הסתדרתיdelta7 כתב: תנסה אצל אבא שלך
אני מניח שהחגיגות כוללות אלכוהול,זה מה שמגביל את הגיל וזה אחד הפרמטרים הכי חשובים להכנסה של בר/מועדון/פאב.YallaHapoel כתב:הארגון חוגג עם השחקנים בפורום ב10 וחצי הכניסה מגיל 18+
אני יודע שזה לא נוגע פה לרוב האנשים אבל עניין הגיל באמת גועל נפש...
לא מספיק שהחגיגות מתחילות בזמן הבגרות ונאחר אז גם לחגיגות האחרות אנחנו לא יכולים להגיע?
10 וחצי השחקנים לא אמורים להיות בבמות?YallaHapoel כתב:הארגון חוגג עם השחקנים בפורום ב10 וחצי הכניסה מגיל 18+
אני יודע שזה לא נוגע פה לרוב האנשים אבל עניין הגיל באמת גועל נפש...
לא מספיק שהחגיגות מתחילות בזמן הבגרות ונאחר אז גם לחגיגות האחרות אנחנו לא יכולים להגיע?
כנראה השחקנים יגיעו מאוחר יותר לפורוםyedidel כתב:
10 וחצי השחקנים לא אמורים להיות בבמות?
זה ברור שהם רוצים לחגוג עם אלכוהול והכל, אבל למה אי אפשר לעשות כמו בבארקה למשל? ז"א שרק מי שמעל 18 מקבל צמיד שאיתו הוא יכול לקנות אלכוהול/להיכנס למתחם שמוכרים בו אלכוהול?doctorslayer כתב:
אני מניח שהחגיגות כוללות אלכוהול,זה מה שמגביל את הגיל וזה אחד הפרמטרים הכי חשובים להכנסה של בר/מועדון/פאב.
בואו נהפוך רגע לאנשים מציאותיים ולא כאלה שחיים בלה לה לנד, האליפות הזאת היא פוטנציאל רווח עצום לכל גוף שמשתף איתה פעולה.
השחקנים והארגון רוצים לחגוג באופן טבעי שגם אלכוהול מעורב.
חוגגים בעיריה בעיקר בשביל המשפחות וגם לילדים מתחת לגיל 18.
די להיות קטנוניים.
כן, בשעה 19:00 רק המנחים מגיעים והדיג'יי מגיעים בשעה 20:00 הזמר הראשון או הזמרת? אני לא זוכר, ובשעה 21:45 השחקנים עולים על הבמה לחצי שעה והמשך השירים עד 23:00...גיל שגיב כתב:יש מצב שהחגיגות מתחילות בשעה 20.00 היום ?