החגיגות הרישמיות ביום שני מ19:00
Re: החגיגות הרישמיות ביום שני מ19:00
את האמת שהמועדון בזבז פה הזדמנות להכנסה עצומה.
עושים דוכן קטן מאחורי המשכן ?
למה לא לפרוס 10 דוכנים בכל האיזור ,לפרוס אנשים שיסתובבו וימכרו? למה המועדון לא הוציא קולקציית אליפות? צעיף כובע ועוד?
אנשים חיפשו איפה לקנות דברים ופשוט לא מצאו. היו הרבה ילדים שהיו מכריחים את ההורים שלהם לקנות להם.
המועדון פספס הכנסה רצינית. במיוחד שהחגיגות מומנו על ידי העירייה.
למה לא לפרוס 10 דוכנים בכל האיזור ,לפרוס אנשים שיסתובבו וימכרו? למה המועדון לא הוציא קולקציית אליפות? צעיף כובע ועוד?
אנשים חיפשו איפה לקנות דברים ופשוט לא מצאו. היו הרבה ילדים שהיו מכריחים את ההורים שלהם לקנות להם.
פספוס ענק. 100,000 איש הגיעו והיה רק דוכן אחד.yakar כתב:את האמת שהמועדון בזבז פה הזדמנות להכנסה עצומה.
אגב כל אוהדי ההצלחות צריך לנצל אותם להכנסה ממרצנדייז
באמת שאני לא מבין למה לא עשו את זה.. גם במקרה הכי גרוע היו מכסים את ההוצאות על הכוח אדם והדוכנים.שיש כתב: פספוס ענק. 100,000 איש הגיעו והיה רק דוכן אחד.
אגב כל אוהדי ההצלחות צריך לנצל אותם להכנסה ממרצנדייז
אתמול הדליקו אבוקה בצבע כתום,
פורום בת מצווש כבר חושב שזה נקמה וזה רימון צהוב, אוי לפתטיות.
פורום בת מצווש כבר חושב שזה נקמה וזה רימון צהוב, אוי לפתטיות.

לא יודע , החגיגות הכי פחות חגיגות.
זכינו באליפות רוצים לחגוג עם השחקנים שלנו !! לא עם זמרים !! עם השחקנים והשירים שלנו !!
והבאלגן עם האנשים שחשבו שבאו להופעה ומתלוננים למה קופצים ודוחפים , זה לא יום עצמאות חברים .
כבר עדיף היה חגיגות בטרנר רק למנויים.
זכינו באליפות רוצים לחגוג עם השחקנים שלנו !! לא עם זמרים !! עם השחקנים והשירים שלנו !!
והבאלגן עם האנשים שחשבו שבאו להופעה ומתלוננים למה קופצים ודוחפים , זה לא יום עצמאות חברים .
כבר עדיף היה חגיגות בטרנר רק למנויים.
פעם הבאה- בלי זמרים, 10 שקלים כניסה.
זה יעזור
זה יעזור

- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
ועוד אנשים מתלוננים למה הארגון בא קדימה שהם חיכו שעה להיות עם הילדים מקדימה ,גברת חיכת שעה הם חיכו 40 שנה לא נורא תלכי צעד אחורה עם הילד,באנו לחגוג אליפות לא באנו למופעי יום העצמאות.
- ForeverRed
היה שווה לבוא רק בשביל לראות את טוני מסתער על הבמה בצעקות "הפועל באר שבע, הפועל באר שבע".
ללא ספק הרגע המצחיק של העונה.
ללא ספק הרגע המצחיק של העונה.
תחשבו קצת קדימה ולא רק על אם נהניתם או לא.
החגיגות האלה היו חשובות תדמיתית למועדון. אשכרה הבאנו 100 אלף איש לחגיגות האליפות.
תחשבו על שחקן ששוקל להגיע אלינו ,בודק קצת ורואה דבר כזה. אני בטוח שגם השחקנים שלנו אתמול שראו את זה , הבינו לאיזה מועדון גדול הם הגיעו.
אם היה ספק , אתמול הוכחנו שאנחנו אחד המועדונים הגדולים בארץ.
וכן , בשידור חי ב2 תחנות טלוויזיה.
שלא נדבר על הילדים , שאולי אתמול שמעתם את אבא שלהם אומר איזה גול קלענו לסל , אבל הילד יגדל ויכיר כל פרט ופרט בקבוצה.
החגיגות האלה היו חשובות תדמיתית למועדון. אשכרה הבאנו 100 אלף איש לחגיגות האליפות.
תחשבו על שחקן ששוקל להגיע אלינו ,בודק קצת ורואה דבר כזה. אני בטוח שגם השחקנים שלנו אתמול שראו את זה , הבינו לאיזה מועדון גדול הם הגיעו.
אם היה ספק , אתמול הוכחנו שאנחנו אחד המועדונים הגדולים בארץ.
וכן , בשידור חי ב2 תחנות טלוויזיה.
שלא נדבר על הילדים , שאולי אתמול שמעתם את אבא שלהם אומר איזה גול קלענו לסל , אבל הילד יגדל ויכיר כל פרט ופרט בקבוצה.
- The red one
3 תחנות טלוויזיה
חבר'ה עיר שלמה שמחה עם הקבוצה, לא משנה אם מדובר באוהדי הצלחות כן או לא.
יצא לי לשמוע כל כך הרבה אנשים בעיר שאמרו לי שמעולם לא ראו משחק של באר שבע, אבל ראו את משחק האליפות - והיו עם דמעות בעיניים.
האליפות הזו הייתה כל כך חשובה לעיר הזו - אל תסתכלו רק מהעיניים הצרות שלנו כאוהדים. את החגיגות שלנו עשינו בטרנר ובגיגסי. הערב אתמול נועד עבור כל העיר, כל האזור ועבור כל מי שהאליפות הזאת ריגשה אותו כל כך. לא סתם הגיעו 100,000 איש, גם אם חלקם הגיעו רק בשביל ההופעות (כאילו בחגיגות של מכבי או כל קבוצה אחרת רק בעלי מנויים מגיעים לחגיגות).
שאפו גדול לעירייה על ערב מדהים שאורגן בזמן קצר ועל דחיית מירוץ הלילה בשביל השחקנים הזרים (ממש לא מובן מאליו)!!!
יצא לי לשמוע כל כך הרבה אנשים בעיר שאמרו לי שמעולם לא ראו משחק של באר שבע, אבל ראו את משחק האליפות - והיו עם דמעות בעיניים.
האליפות הזו הייתה כל כך חשובה לעיר הזו - אל תסתכלו רק מהעיניים הצרות שלנו כאוהדים. את החגיגות שלנו עשינו בטרנר ובגיגסי. הערב אתמול נועד עבור כל העיר, כל האזור ועבור כל מי שהאליפות הזאת ריגשה אותו כל כך. לא סתם הגיעו 100,000 איש, גם אם חלקם הגיעו רק בשביל ההופעות (כאילו בחגיגות של מכבי או כל קבוצה אחרת רק בעלי מנויים מגיעים לחגיגות).
שאפו גדול לעירייה על ערב מדהים שאורגן בזמן קצר ועל דחיית מירוץ הלילה בשביל השחקנים הזרים (ממש לא מובן מאליו)!!!
מוגילבסקי כותב בעיתון שהיו 40 אלף אוהדים בשיא החגיגות.
אתם בטוחים שהוא לא אוהד מכבי?
- dardasmiley
סתם מחשבה, יכול להיות שבידיעות פשוט לא יודעים לכמת אנשים? בכל הפגנה שהייתה עד עכשיו תמיד הערכת הכמות שלהם חורגת מהנורמה.CrazyRed7 כתב:מוגילבסקי כותב בעיתון שהיו 40 אלף אוהדים בשיא החגיגות.
או שפשוט יש עניין לגמד את הכמות ממניעים פוליטיים. למשל, מכביזם או שחורה להם שבהפגנות נגד ביבי אין כמויות כאלה או משהו בסגנון.
ידיעות נעשה מאוד מאוד מוטה אג'נדה לא הייתי לוקח דיווח שלהם כאובייקטיבי בשום נושא.
אבל זה פשוט לשקר, אין שום מילה אחרתdardasmiley כתב:
סתם מחשבה, יכול להיות שבידיעות פשוט לא יודעים לכמת אנשים? בכל הפגנה שהייתה עד עכשיו תמיד הערכת הכמות שלהם חורגת מהנורמה.
או שפשוט יש עניין לגמד את הכמות ממניעים פוליטיים. למשל, מכביזם או שחורה להם שבהפגנות נגד ביבי אין כמויות כאלה או משהו בסגנון.
ידיעות נעשה מאוד מאוד מוטה אג'נדה לא הייתי לוקח דיווח שלהם כאובייקטיבי בשום נושא.
הרי גם עיוור היה רואה שהיו אתמול פי 2(במקרה הרע) מה40 אלף של ידיעות אחרונות.
יודעים טוב מאוד כמה אוהדים הגיעו.
לכל אדם יש מכשיר כזה קטן בכיס שנקרא סמארטפון ולפי זה יודעים בדיוק כמה אנשים הגיעו.
אני לא יודע אם באמת הגיעו 100,000 או לא, אבל כל האזור של המשכן לאומניות הבמה היה מפוצץ באנשים, לא היה מקום לנשום, וביום העצמאות שמגיעים 40,000 אנשים לראות זיקוקים ממש ממש לא מפוצץ ככה.
לכל אדם יש מכשיר כזה קטן בכיס שנקרא סמארטפון ולפי זה יודעים בדיוק כמה אנשים הגיעו.
אני לא יודע אם באמת הגיעו 100,000 או לא, אבל כל האזור של המשכן לאומניות הבמה היה מפוצץ באנשים, לא היה מקום לנשום, וביום העצמאות שמגיעים 40,000 אנשים לראות זיקוקים ממש ממש לא מפוצץ ככה.