בן שהר הגבר
בן שהר הגבר
לאורך כל העונה חששתי שהגזרה של בן שהר תתחמם כי הוא באמת לא נספר להרכב על ידי ברק בכר כמעט עד הפלייאוף למרות שחזר מפציעה יחד עם מאור.
לא שמענו ציוץ אחד ממנו. לא בתיה ולא נעליים.
בזמן אמת הוא היה שם עבור הקבוצה בלי בכי ובלי נהי.
גם בחגיגות הוא היה נראה שמח מהלב בלי פרצופים ומחובר מאוד לקבוצה.
אני בטוח ששנה הקרובה נראה ממנו יותר בטח באירופה.
אני זוכר שבמשחק בית נגד ווילס כאשר כל הנבחרת כולל זהבי נראתה כמו קבוצת נערים ב אז רק שהר הראה שהוא קשור לרמה בזכות הפיזיות שלו.
הובאן,אוגו, טוני ובן שהר יכולים לתת פייט בפיזיות נגד קבוצות ארופאיות. אני ספק לגבי בוזגלו.
לא שמענו ציוץ אחד ממנו. לא בתיה ולא נעליים.
בזמן אמת הוא היה שם עבור הקבוצה בלי בכי ובלי נהי.
גם בחגיגות הוא היה נראה שמח מהלב בלי פרצופים ומחובר מאוד לקבוצה.
אני בטוח ששנה הקרובה נראה ממנו יותר בטח באירופה.
אני זוכר שבמשחק בית נגד ווילס כאשר כל הנבחרת כולל זהבי נראתה כמו קבוצת נערים ב אז רק שהר הראה שהוא קשור לרמה בזכות הפיזיות שלו.
הובאן,אוגו, טוני ובן שהר יכולים לתת פייט בפיזיות נגד קבוצות ארופאיות. אני ספק לגבי בוזגלו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: בן שהר הגבר
אמר גם בראיון שמרגיש שסוף סוף מצא בית. אוהב אותו!
אני גם חושב שלהבדיל מבוזגלו יש לו מודעות עצמית. הוא מבין שצלסי זה חלום רחוק ובכדי שהקריירה שלו לא תימחק הוא צריך כמו שכתבת בית ויציבות.סניור כתב:אמר גם בראיון שמרגיש שסוף סוף מצא בית. אוהב אותו!
לבוזגלו נשארה במחסנית עוד טעות אחת. במידה והצעד שהוא ייעשה עכשיו לא יצליח אז הוא מחוק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הוא כבר התבגר והבין מה מקומו ומה ההשלכות של קפיצה מעל הפופיק.
כמו שאמרתי, אני אוהב ומעריך אותו מאוד. יכול להיות ענק לליגה כשהוא בריא כל העונה, ויכול להיות מאוד משמעותי גם לאירופה.
כמו שאמרתי, אני אוהב ומעריך אותו מאוד. יכול להיות ענק לליגה כשהוא בריא כל העונה, ויכול להיות מאוד משמעותי גם לאירופה.
כל העונה התנהג כמו גבר שבגברים, חייב להודות שהייתי בטוח שמתישהו זה יתפוצץ אבל פשוט כלום, דממת אחלוט מהגזרה שלו.
יכול אפילו מעבר לזה להגיד שאוהדים שדיברו פעם אחת עם בתיה היא אמרה להם שהיא זו שהמליצה בחום לבן לחתום כאן ושזוהי ההחלטה הכי טובה שהוא קיבל מתחילת הקריירה.
אין ספק שכבר העונה נהנה ממנו יותר בטח כשאליה לא הופך לצעיר מיום ליום.
אחלה בן, שמח שהוא חלק מאיתנו.
יכול אפילו מעבר לזה להגיד שאוהדים שדיברו פעם אחת עם בתיה היא אמרה להם שהיא זו שהמליצה בחום לבן לחתום כאן ושזוהי ההחלטה הכי טובה שהוא קיבל מתחילת הקריירה.
אין ספק שכבר העונה נהנה ממנו יותר בטח כשאליה לא הופך לצעיר מיום ליום.
אחלה בן, שמח שהוא חלק מאיתנו.
בן שהר אחד מהשחקנים הכי אירופאיים שלנו, הוא סבל העונה מלא מעט פציעות ונעדר לתקופה ממושכת , השנה הוא הראה ניצוצות וסבל טיפה מחוסר יציבות, אבל אני בטוח ששנה הבאה הוא גומר עם מעל 20 שערים , כי השנה ראינו כבר שהוא מקבל כדור הוא שם אותו ברשת.
- dardasmiley
מוריד בפניו את הכובע, מודה שחששתי מבתיה ויעקוב באותה קבוצה. מסתבר שאחת מבינה את מקומה ועוזרת לבן שלה להרים את הקריירה שלו גבוה בעוד שהשני מחרב כל הזדמנות להוציא מהבן שלו משהו יותר מבינוני.
אחד החלוצים הטובים בליגה ואמרתי את זה כל העונה. קרוב למספרים של ברדה עם חצי מהדקות שלו.
בקמפיין ליגת האלופות של הפועל ת"א הוא היה בין הטובים שם. בעזרת השם גם אצלנו
בקמפיין ליגת האלופות של הפועל ת"א הוא היה בין הטובים שם. בעזרת השם גם אצלנו
מאמין שבעונה הקרובה נהנה ממנו עוד יותר.
שחקן נהדר וכנראה שגם בן אדם נהדר.
שחקן נהדר וכנראה שגם בן אדם נהדר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מעולם לא חששתי מבתיה ולא הבנתי על מה אנשים פה עושים רעש, מעולם לא שמעתי על בתיה סהר כבר על אבא של ברדה שמעתי יותר, בתיה סהר בניגוד גמור לבוזגלו לא מתערבת לבן שלה בקריירה שלו והיא גם לא הסוכנת שלו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתי עוד יתן הרבה גם מבחינת האישיות שלו הוא טוב לקבוצה,במשחק מול ביתר שניצחנו 2 0 שלושה 3 מחזורים לסיום במחצית בתיה שהר עברה ואמרנו לה מה יהיה אמרה ״יהיה טוב אני באה בתלונות רק לבן שלי ״ לדעתי גם היא מבינה שהיה פה משהו הרבה יותר גדול מההצלחה האישית של כל שחקן,זה שי !

- ForeverRed
גבר גבר.
חלוצים לא מגיעים לשיא בעונה הראשונה כך שיש עוד למה לצפות.
כשחקן הרכב, שווה 20 שערים בעונה.
חלוצים לא מגיעים לשיא בעונה הראשונה כך שיש עוד למה לצפות.
כשחקן הרכב, שווה 20 שערים בעונה.
צריך ללמד את החברים שלו בקבוצה את הסגנון תנועה שלו ולהגיד להם שישחררו לו תכדור שנייה לפני תמיד שנייה לפני. אחרת ימשיך להיות מלך הנבדלים