שיר אליפות
שיר אליפות
כל החיים אני מחכה לזה.
אין מצב שלא עובדים על זה מאחורי הקלעים נכון? ואני לא מדבר על כל מיני יוזמות פרטיות וחארטות אלא משהו רשמי ומקצועי
אין מצב שלא עובדים על זה מאחורי הקלעים נכון? ואני לא מדבר על כל מיני יוזמות פרטיות וחארטות אלא משהו רשמי ומקצועי
- The red one
Re: שיר אליפות
רדיו דרום והמועדון עובדים על זה. הם עושים כמו תחרות ריאליטי. משמיעים שירים בתכנית של אורן כהן וירמי רייך ואז בפייסבוק מי שעם הכי הרבה לייקים ממשיך לשלב הבא עד שבסוף יהיה שיר שיזכה.
אל תשחכו שהזרים בחופשה לא חושב שיקליטו בלעדיהם
איכסאדום בלב בנשמהההה כתב:רדיו דרום והמועדון עובדים על זה. הם עושים כמו תחרות ריאליטי. משמיעים שירים בתכנית של אורן כהן וירמי רייך ואז בפייסבוק מי שעם הכי הרבה לייקים ממשיך לשלב הבא עד שבסוף יהיה שיר שיזכה.
נתחיל מלפסול את כל אלה שהוציאו לפני חודש
בני סלמן, שהוציא אחלה שיר, לקח את הלחן מפה למי שלא יודע
https://www.youtube.com/watch?v=qBWJfJAxh-o" onclick="window.open(this.href);return false;
לא ניראה לי מקצועי לבחור בכזה שיר לא מקורי
https://www.youtube.com/watch?v=qBWJfJAxh-o" onclick="window.open(this.href);return false;
לא ניראה לי מקצועי לבחור בכזה שיר לא מקורי

יש גם בתחרות הזו שיר של איציק הג'ינג'י (וזו לא בדיחה) .
עצוב מה שרדיו דרום עשו מהאליפות הזו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו זה היה צפוי...הראל כתב:יש גם בתחרות הזו שיר של איציק הג'ינג'י (וזו לא בדיחה) .
איציק הג'ינג'י...
מה שלא הוגן בהצבעה הזאת זה שמעריצים של הזמרים יכולים להצביע ועקב כך להפוך את התוצאות ללא הכי נכונות מבחינת קהל האוהדים שלנו.
בכלל למה המועדון לא הוציא שיר אליפות רשמי למה צריך תחרות בשביל זה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא סומך על ג׳ינג׳ים.הראל כתב:יש גם בתחרות הזו שיר של איציק הג'ינג'י (וזו לא בדיחה) .
חחחח איציק הגינגי זה זמר אמיתי? תמיד חשבתי שזה המצאה , פאדיחההראל כתב:יש גם בתחרות הזו שיר של איציק הג'ינג'י (וזו לא בדיחה) .
- The red one
זה מקרה עצוב. בחור לא 100% שכנראה לא קולט שכל הבדיחה היא עליו...גיא חניה כתב: חחחח איציק הגינגי זה זמר אמיתי? תמיד חשבתי שזה המצאה , פאדיחה
- דר אדום בנשמה
הכי הזוי היה שהוא הופיע בכוכב נולד וטען ששיר של זמר אחר הוא שיר שלו שהוא כתב והוא המבצע המקורי.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה מקרה עצוב. בחור לא 100% שכנראה לא קולט שכל הבדיחה היא עליו...
ובסוף עשה לעצמו פאדיחות ויצא שקרן.
ממש לא נכון, זה שהוא עושה פדיחות זה שהוא בעל קול של עורב אין בעייה אבל הוא כתב תשיר ידיים למעלה ולא אבי ביטר וגם הראו בתוכנית שהוא צודק אז למה סתם להגיד דברים ? אבל באמת בדיחה מה שעשו משיר האליפות האמת שהשיר הכי נורמלי זה של אתי ביטוון, זה שי !דר אדום בנשמה כתב: הכי הזוי היה שהוא הופיע בכוכב נולד וטען ששיר של זמר אחר הוא שיר שלו שהוא כתב והוא המבצע המקורי.
ובסוף עשה לעצמו פאדיחות ויצא שקרן.

- דר אדום בנשמה
הוא לא כתב את השיר וזה לא היה של אבי ביטר אלא של הזמר כפיר עטיה ועובדה היא שאיציק לא המשיך בתוכנית כי הוא גנב את זכויות היוצרים על השיר!זה שי ! כתב: ממש לא נכון, זה שהוא עושה פדיחות זה שהוא בעל קול של עורב אין בעייה אבל הוא כתב תשיר ידיים למעלה ולא אבי ביטר וגם הראו בתוכנית שהוא צודק אז למה סתם להגיד דברים ? אבל באמת בדיחה מה שעשו משיר האליפות האמת שהשיר הכי נורמלי זה של אתי ביטוון, זה שי !
בתוכנית התקשרו לאבי ביטר והוא אמר שהשיר שייך לאיזה איציק מבאר שבע אני זוכר טוב מאוד תתוכנית הזאת ,הוא עף כי הוא לא יודע לשיר ,זה שי !דר אדום בנשמה כתב:הוא לא כתב את השיר וזה לא היה של אבי ביטר אלא של הזמר כפיר עטיה ועובדה היא שאיציק לא המשיך בתוכנית כי הוא גנב את זכויות היוצרים על השיר!