איפה כולם מצטלמים על הצלחת?
איפה כולם מצטלמים על הצלחת?
כל הפייסבוק מפוצץ באוהדים שמצטלמים עם צלחת האליפות.
איפה אפשר להצטלם?
איפה אפשר להצטלם?
- The red one
Re: איפה כולם מצטלמים על הצלחת?
אתמול היא הייתה בבית הלוחם באירוע הוקרה סגור...98% מהאנשים שאתה רואה הצטלמו שם וה2% הנותרים זה אבי צורים למיניהם ומקורבים שמצטלמים במשרדים איתה במשרדים של המועדון
אז פשוט ללכת לווסרמיל ולבקש להצטלם?
- The red one
לא מאמין שיתנו לך. לבן אדם "פשוט" אין אפשרות להצטלם איתה כרגע..שמעון א כתב:אז פשוט ללכת לווסרמיל ולבקש להצטלם?
קצת מעצבן הייתי אומר.
למה לא לשים אותה בטרנר ולתת למנויים להיכנס אחד אחד ולהצטלם?
למקורבים מותר ולנו לא?
למקורבים מותר ולנו לא?
עוד לא הבנת שאתה חי במדינת המקורביםCrazyRed7 כתב:קצת מעצבן הייתי אומר.
למקורבים מותר ולנו לא?
"סגור אחי אל תדאג"
"תבוא יהיה בסדר"
סבתא של דודה של שכנה של אסי השיגה לנו 2 כרטיסים לדרומי"
- The red one
מסכים. על העניין שהביאו אותה לבית הלוחם, לאירוע הוקרה לנכי צה"ל, אין לי כל תלונה.CrazyRed7 כתב:קצת מעצבן הייתי אומר.
למקורבים מותר ולנו לא?
על זה שיש מקורבים שהוזמנו(!) לוסרמיל כדי להצטלם איתה, זה בהחלט קצת חורה. אין לי בעיה נגיד שיהיו ספונסרים שיקבלו את הפריבלגיה הזו, כי הם תורמים מכספם האישי לקבוצה..אבל "סתם" אוהדים שפשוט מחוברים לאנשים הנכונים? אכן קצת מעצבן..
היו באמת צריכים למצוא מקום רציני, להביא את הצלחת ל3-4 ימים, להעמיד עמדת צילום, ולהנפיק לכל אוהד שחפץ תמונת מגנט + תמונה רגילה במחיר כזה או אחר.
אבל מאיפה אתם יודעים שאם יבוא מישהו "פשוט" ויבקש בצורה יפה להצטלם יגידו לו לא...
אולי יגידו כן.
אולי יגידו כן.
- The red one
לא אמרתי בטוח שלא, אמרתי שאני מניח שלא. מוזמן להיות שפן הנסיונותשמעון א כתב:אבל מאיפה אתם יודעים שאם יבוא מישהו "פשוט" ויבקש בצורה יפה להצטלם יגידו לו לא...
אולי יגידו כן.

חחחח "שפן ניסיונות" אפשר לחשוב זה חיים ומוות חחחאדום בלב בנשמהההה כתב: לא אמרתי בטוח שלא, אמרתי שאני מניח שלא. מוזמן להיות שפן הנסיונות
אם יושבים אנשים חכמים בשיווק הם יכולים לעשות מאימון הפתיחה וואחד מופע.
צילום עם הצלחת,מכירת מזכרות,חולצות,כובעים ולמנף את העניין ולעשות הפנינג מטורף.
גם ככה האימון הזה הוא יותר שואו.
״אם״, זאת מילת המפתח בהודעה שלךאדום זקן כתב:אם יושבים אנשים חכמים בשיווק הם יכולים לעשות מאימון הפתיחה וואחד מופע.
אין עדיין צעיפים וחולצות למכירה/הזמנה מוקדמת באינטרנט.אחרי שבועים אתם רוצים שהם יתנו לנו להיצתלם עם הצלחת חיים בסרט פה האנשים
- The red one
יש חולצות למכירה בחנות ליד שפע ובאיזה דוכן בקניון הנגב ששכחתי את שמו.hb7 כתב:אין עדיין צעיפים וחולצות למכירה/הזמנה מוקדמת באינטרנט.אחרי שבועים אתם רוצים שהם יתנו לנו להיצתלם עם הצלחת חיים בסרט פה האנשים
הבנתי שעובדים על זה על צילום של אוהדים עם הצלחת , אבל בינתיים עד שייסיימו לעבוד על זה לא יהיו כבר מספיק אוהדים שיצטלמו עם זה כי הם כבר הצטלמו בקומבינה.
מאכזב לראות כל פעם את התמונות האלה עם הצלחת גם אנשים שהיו אולי פעם או פעמיים בטרנר העונה , אבל לצלחת הם מגיעים בקלות.
מאכזב לראות כל פעם את התמונות האלה עם הצלחת גם אנשים שהיו אולי פעם או פעמיים בטרנר העונה , אבל לצלחת הם מגיעים בקלות.