בדרך כלל זה התקן של דרגיא חניה כתב:כמו כל קיץ יש תטופיק של המשתמש שבלחץ שאין רכש , תרגע גבר הרכש יגיע מבטיח לך.
להתעורר!
Re: להתעורר!
- אני איתך באש ובמיים
בא לי להתעורר בבוקר מחר ולקבל התראה מאפליקצית one: פרסום ראשון - עומר אצילי/ חן עזרא / עומר דמארי סגר בהפועל באר שבע ל4 עונות.
רחוק מהמציאות..
רחוק מהמציאות..
חחחחחח
יש דברים שגם אליפות לא מעבירה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תתפלא אבל אם כל כמה שבאלי לראות פה את רועי קהת ודמארי אני לא אבכה אם יהיה לנו קיץ משמים אחריי האליפות הזאת אני מרגיש מסופק כל מה שיקרה מכאן והלאה יהיה טוב לא משנה מה.izguy83 כתב:חחחחחח
העיקר שראיתי תואר!
אני לא מאמין שכתבתי את זה ><
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אני איתך באש ובמיים
יש לך אופי של לוזר , זה ההבדל בין ה dna שלנו למכבי, שכל עונה נאבקת על כל התארים לא משנה מה...דר אדום בנשמה כתב: תתפלא אבל אם כל כמה שבאלי לראות פה את רועי קהת ודמארי אני לא אבכה אם יהיה לנו קיץ משמים אחריי האליפות הזאת אני מרגיש מסופק כל מה שיקרה מכאן והלאה יהיה טוב לא משנה מה.
העיקר שראיתי תואר!
אני לא מאמין שכתבתי את זה ><
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב נו הנה זה הגיע עוד אחד שיירד עליי...אני איתך באש ובמיים כתב:
יש לך אופי של לוזר , זה ההבדל בין ה dna שלנו למכבי, שכל עונה נאבקת על כל התארים לא משנה מה...
ברור שאני אשמח אם נייצר שושלת אבל אחריי שראיתי תואר אז אני רגוע יותר ולא לחוץ ואני סומך על ברק בכר ואלונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
ולך יש אופי של בן אדם שצריך דחוף לקחת כמה כדורי הרגעה, או לפחות לא לסלף עובדות.אני איתך באש ובמיים כתב:
יש לך אופי של לוזר , זה ההבדל בין ה dna שלנו למכבי, שכל עונה נאבקת על כל התארים לא משנה מה...
לא מכבי, לא חיפה וללא הפועל תל אביב התימו אף שחקן עדיין..ובניון ממש לא חיזוק..אז צ'ילקס...
אבל בתגובה הזאת הוא צודק.אדום בלב בנשמהההה כתב: ולך יש אופי של בן אדם שצריך דחוף לקחת כמה כדורי הרגעה, או לפחות לא לסלף עובדות.
לא מכבי, לא חיפה וללא הפועל תל אביב התימו אף שחקן עדיין..ובניון ממש לא חיזוק..אז צ'ילקס...
אל לנו לחשוב שעשינו את שלנו. המטרה שלנו כרגע היא לייצר מסורת. אנחנו לא ק"ש.
כמובן שלדון ההעברות בתחילת יוני זה מגוחך.
ודרך אגב לנו כבר יש החתמה(שבתאי) בעוד שלרוב הליגה אין כלום עדיין.
זה הדבר האחרון שמטריד אותי, יום אחד תתעורר בבוקר למלא הודעות ואצטפ שיגידו לך מי חתם סמוך על ההנהלה שלנו תמיד עושה זאת השקט, זה שי !

בואו נעשה סדר
דמארי רוצה להפועל ת"א- יורד מהפרק
אצילי ממתין לבוררות ואחר כך נראה
עזרא רוצה אירופה( חחח)
טיבי ישאר בת"א
בוזגלו עדיין לא עזב אותנו...
לגבי קהת אני לא יודע מה הסטטוס כרגע
להזכיר לכם איזה סגל יש לנו?
למעט בוזגלו שמתנדנד כולם נשארים
סומך על הצוות המקצועי שינחית פה 2 זרים ברמה ויהיה בסדר
דמארי רוצה להפועל ת"א- יורד מהפרק
אצילי ממתין לבוררות ואחר כך נראה
עזרא רוצה אירופה( חחח)
טיבי ישאר בת"א
בוזגלו עדיין לא עזב אותנו...
לגבי קהת אני לא יודע מה הסטטוס כרגע
להזכיר לכם איזה סגל יש לנו?
למעט בוזגלו שמתנדנד כולם נשארים
סומך על הצוות המקצועי שינחית פה 2 זרים ברמה ויהיה בסדר
תפסיקו לכתוב את השם של עזרא באותה שורה עם שחקנים כמו דמארי ואצילי, אני משתגע.אני איתך באש ובמיים כתב:בא לי להתעורר בבוקר מחר ולקבל התראה מאפליקצית one: פרסום ראשון - עומר אצילי/ חן עזרא / עומר דמארי סגר בהפועל באר שבע ל4 עונות.
רחוק מהמציאות..
השחקן הכי טיפש בליגה
2.6 והטמפונים חוגגים. מאיפה אתם צצים?
יש לנו קבוצה איכותית ומאוזנת.
אף אחד לא עזב ואף אחד לא הצטרף
אני מאמין שמאחורי הקלעים האדמה רועדת
טוב לי השקט הזה...
אף אחד לא עזב ואף אחד לא הצטרף
אני מאמין שמאחורי הקלעים האדמה רועדת
טוב לי השקט הזה...
כנראה שכחתם מה היה קיץ שעבר .
מועדון הפועל ב"ש בנושא הזה התבגר למד ומנוסה ולא נופל לכל חרטות של סוכנים , אפשר לקום בבוקר אחד ופתאום לראות פוסט בפייסבוק של הקבוצה ולראות שמישהו חתם .
מועדון הפועל ב"ש כבר לא עושה מו"מ עם התקשורת .
מועדון הפועל ב"ש בנושא הזה התבגר למד ומנוסה ולא נופל לכל חרטות של סוכנים , אפשר לקום בבוקר אחד ופתאום לראות פוסט בפייסבוק של הקבוצה ולראות שמישהו חתם .
+1הראל כתב:כנראה שכחתם מה היה קיץ שעבר .
כיף לראות החתמות מפתיעות שאף אחד לא ציפה להן (בוזגלו, שהר, בכר, ראדי). כל הכבוד למועדון שלא נגרר לתקשורת. בניון עוד לא חתם במכבי וכבר החוזה שלו הודלף.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;