- פנייה לצוות המקצועי של הקבוצה -

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: - פנייה לצוות המקצועי של הקבוצה -

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:למעט כבדה, אני לא יודע עד כמה השניים האחרים יכולים להועיל לנו בליגת העל. מקסימום דנדי כמשלים מהספסל (בל נשכח את העדרותו המאוד ארוכה). זאת מתוך הנחת היסוד שמכוונים טיפה גבוה לעונה הבאה, ולא מסתפקים בהישארות..
תהיה בטוח שזה מה שמכוונים אליו באגודה.
גיא אמר זה בפירוש אתמול בתוכנית הרדיו של 103 FM : " לא באתי להעביר עונה ולהתרכז במאבקי הישארות"
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

אורי אדום בנשמה כתב:למעט כבדה, אני לא יודע עד כמה השניים האחרים יכולים להועיל לנו בליגת העל. מקסימום דנדי כמשלים מהספסל (בל נשכח את העדרותו המאוד ארוכה). זאת מתוך הנחת היסוד שמכוונים טיפה גבוה לעונה הבאה, ולא מסתפקים בהישארות..
אורי התעוררת??? הרי אמרת שאופיר לא יכול לעזור השנה ואני חשבתי כמוך אבל להבדיל מימך בלעתי את המילים והודיתי כי טעיתי אופיר חיים היה בין הגורמים המשפיעים ביותר אם לא העיקרי שהקבוצה עלתה ליגה. ולכן הוא חייב להמשיך איתנו מעבר להיותו ווינר אמיתי ואתה יכול להאמין לזה אורי אתם אותו יום אותו מזל :חיוך גדול: אז היום אני קורא להנהלה חובה להחתים את אופיר (נו הילה איך אני ) :חיוך גדול:

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לפני אופיר אני חושב שנדנדי יכול לתרום יותר מאופיר בליגת העל הוא צריך להיות הראשון שמחתימיים לעוד שנה
אופיר אחריו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

עם כל הערכה לאופיר ויש הרבה, אני חושב שהוא צריך לסיים את דרכו במועדון.
הסיבה היחידה להשארת אופיר היא הנהגת כל הסורוקאים חסרי עמוד השדרה שלא מסוגלים
לשחק מול 200 צופים, ובעונה הבאה יהיו מספר שחקנים רעים עם נסיון שיוכלו לעשות זאת
לכן הייתי מוותר עליו. מבחינה מקצועית אני לא בטוח שיש לאופיר יותר מדי לתרום והראיה לכך
תהיה שבמידה וישוחרר באיזה קבוצה ישחק ובאיזה שכר. כמובן שהפרידה צריכה להיות מכובדת
כי מדובר בשחקן שתרם המון למועדון והיה מעורב עיקרי בשתי עליות. הייתי רוצה לראות אותו
משתלב כמאמן באחת מקבוצות הנוער, הווינריות שבו יכולה מאוד להועיל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום אדום כתב:אורי התעוררת??? הרי אמרת שאופיר לא יכול לעזור השנה ואני חשבתי כמוך אבל להבדיל מימך בלעתי את המילים והודיתי כי טעיתי אופיר חיים היה בין הגורמים המשפיעים ביותר אם לא העיקרי שהקבוצה עלתה ליגה. ולכן הוא חייב להמשיך איתנו מעבר להיותו ווינר אמיתי ואתה יכול להאמין לזה אורי אתם אותו יום אותו מזל :חיוך גדול: אז היום אני קורא להנהלה חובה להחתים את אופיר (נו הילה איך אני ) :חיוך גדול:

להבדיל ממני? אם פספסת, אז כבר כתבתי פה לא פעם שאופיר חיים הוא ההפתעה הנעימה של העונה..כשצריך לאכול את הכובע - אוכלים, אבל זה לא אומר שאם שחקן מסויים הפתיע ועלה על כל הציפיות אז הוא קלף מנצח נצחי. ליגת העל זו אופרה אחרת, כידוע - הכיוון לעונה הבאה הוא הצמרת, ואופיר חיים כבר בגיל בו גוף האדם אינו כיין המשתבח עם השנים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

אם זה ככה אז סורי לא עקבתי...לעניין היין הרגשתי האישית שאם אופיר חיים יישאר יהיה לו ערך מוסף בקבוצה העומדת להיבנות אופיר הוא מזן השחקנים שתמיד עושים את הלא מצופה מהם את מה שיש לאופיר חיים אי אפשר לקחת אבל למרות הפרגונים אופיר כבר לא צעיר כמדומני 33 ולכן חייב להיות לו גיבוי בל נשכח שעד שאופיר חיים חזר הקבוצה היתה נקודה מהמבחנים כשהוא חזר הקבוצה עלתה על דרך המלך תוך שהוא משפר את היכולות של האחרים ראה ציטוטים של אסי אביתר זמיוני וקדוסי שאסי טוען שהוא הגדול מכולם ואסי בשבילי לפחות הוא מס1111111111111111

שלח תגובה