להתעורר!
Re: להתעורר!
אם זהבי לוקח את ההצעה מסין אפשר לקפל את עונת המלפפונים הזאת
אין צורך בחיזוק, מטיילים לבק טו בק שני בהיסטוריה שלנו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ההפך, מכבי ילחמו על כל הישראלים הפנוים בשוק ויהפכו לקבוצה ולא לקבוצה שתלויה בשחקן אחד.ns75 כתב:אם זהבי לוקח את ההצעה מסין אפשר לקפל את עונת המלפפונים הזאת
הם יקנו את אצילי קהת ואולי אפילו את בוזגלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתם יכולים להפסיק לדאוג בקשר לזה , הוא לא ילך .
גם בגלל שזה לא מעניין אותו , כסף לא חסר לו והליגה שם לא כזו תחרותית שתעניין אותו(למרות שהביאו לשם כמה כוכבים בגיל ה30 פלוס בשביל לעלות את הרמה) .
וגם כמו שרבים חושבים זה תרגיל שיווקי כלשהו לפתוח לו את החוזה ולהגדיל שוב את השכר
גם בגלל שזה לא מעניין אותו , כסף לא חסר לו והליגה שם לא כזו תחרותית שתעניין אותו(למרות שהביאו לשם כמה כוכבים בגיל ה30 פלוס בשביל לעלות את הרמה) .
וגם כמו שרבים חושבים זה תרגיל שיווקי כלשהו לפתוח לו את החוזה ולהגדיל שוב את השכר
עפ"י רועי זריהן, אוגו ירצה שדרוג בשכר כי כרגע הוא מרוויח 200 אלף יורו לעונה. לגיטימי לגמרי.
לדעתי הרבה יותר חשוב להשאיר את הסגל הקיים מלהביא חיזוק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נועם שני הדברים חשובים באותה מידה כי כן צריך להשתדרג אבל גם צריך לשמור על הסגל.Noam98 כתב:עפ"י רועי זריהן, אוגו ירצה שדרוג בשכר כי כרגע הוא מרוויח 200 אלף יורו לעונה. לגיטימי לגמרי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא מדבר על באופן כללי. במקרה הספציפי שלנו כרגע, אם רק נשאיר את הסגל הקיים זה לא יהיה כזה אסון.דר אדום בנשמה כתב: נועם שני הדברים חשובים באותה מידה כי כן צריך להשתדרג אבל גם צריך לשמור על הסגל.
בהחלט לא יהיה אסון אבל לא יזיק לנו שחק עושה משחק וכול השאר רק ראש בראשNoam98 כתב: אני לא מדבר על באופן כללי. במקרה הספציפי שלנו כרגע, אם רק נשאיר את הסגל הקיים זה לא יהיה כזה אסון.
אסון טבע זה יהיה.Noam98 כתב: אני לא מדבר על באופן כללי. במקרה הספציפי שלנו כרגע, אם רק נשאיר את הסגל הקיים זה לא יהיה כזה אסון.
עם כל העונה הענקית והיתרונות חסר לנו לדעתי:
1. מגנים נורמליים (לפחות אחד, אין לכם מושג כמה מגן טוב יכול היום להשפיע על משחק התקפה של קבוצה שלמה)
2. פליימייקר נוסף (כמה כבר אפשר לבנות על שחקן שנוטה להיעדרויות ארוכות?)
3. חלוץ (סקורר, אחד של 30 בעונה בכל המסגרות)
4. בלם (צריכים עוד סלע בהגנה, טיבי יישב פה בול)
5. שוער מחליף
- ForeverRed
ואפילו לא הזכרת את הצורך החשוב ביותר - לרענן, להכניס קצת רעב ודם חדש.dor69 כתב: אסון טבע זה יהיה.
עם כל העונה הענקית והיתרונות חסר לנו לדעתי:
1. מגנים נורמליים (לפחות אחד, אין לכם מושג כמה מגן טוב יכול היום להשפיע על משחק התקפה של קבוצה שלמה)
2. פליימייקר נוסף (כמה כבר אפשר לבנות על שחקן שנוטה להיעדרויות ארוכות?)
3. חלוץ (סקורר, אחד של 30 בעונה בכל המסגרות)
4. בלם (צריכים עוד סלע בהגנה, טיבי יישב פה בול)
5. שוער מחליף
אני בטוח שזה יקרה, אבל זה ייקח זמן.
החשוב ביותר הוא להצעיר את הסגל.ForeverRed כתב: ואפילו לא הזכרת את הצורך החשוב ביותר - לרענן, להכניס קצת רעב ודם חדש.
אני בטוח שזה יקרה, אבל זה ייקח זמן.
- ForeverRed
כן זאת הייתה הכוונה.delta7 כתב: החשוב ביותר הוא להצעיר את הסגל.
במכבי מתחילים האימונים עוד שבוע ואין עדיין מאמן, אין החתמה, זהבי מתנדנד, אין מחליף למרטין ביין... ג׳ורדי מזיעשמעון א כתב: אחי, חוץ מבניון, עדיין אף אחד לא חתם במכבי.
גם לא בחיפה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל חטפו לנו את מוגרבי!
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
הדבר היחיד שרץ לי בראש, זה כמה רציתי לראות הודעות מהסוג הזה. שנים חיכיתי !!!אני איתך באש ובמיים כתב:נראה שההנהלה והמועדון עדין בהלם מהזכייה באליפות, דברים לא זזים, עם פחות מחודש הקבוצה צריכה לטוס למחנה אימונים, ואז טיול באירופה בליגת האלופות, ועדין שום דבר לא זז. הכל נראה שקט ושומם בגזרת הרכש!
ציפתי דווקא אחרי האליפות הזו שאלונה וברק ישימו את ידיהם על השחקנים הישראלים הבכירים ביותר(עזרא , אצילי, דמארי ), אבל נראה שקבוצות אחרות יותר חושקות ומראות רצון לרכוש אותם
לא מבין בדיוק למה מחכים, בזמן שמכבי תל אביב מבצעת רכש, מכבי חיפה מתחזקת, הפועל תל אביב מראה סימנים של חזרה- ואנחנו עדין שקועים.
מאוד מקווה שמתבשל משהו מאחורי הקלעים, אחרת עונה הבאה הולכת להיות אופריה אחרת לגמרי, שכמה וכמה קבוצות יאבקו על התארים.
ולגבי הדאגות, אני סומך בעיניים עצומות על הצוות. צפו להפתעות!
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- The red one
להתעוררר דחווווףףףףףףyedidel כתב:אבל חטפו לנו את מוגרבי!