זנדברג?בן יוסף? תמוז? קאלה? מי היה מאמין.
תודה לגאיידמק שהחליט לפרק את הקטמונים ותודה לאלוהים על ששלח לנו את ברקת.

נניח וכן ותזכה באליפות. מה אחר כך? הקבוצה בכלל לא בשלה לכך ולדעתי זכייה חד-פעמית עם בסיס רעוע תעשה יותר נזק לעתיד מאשר תועלת (ע"ע בית"ר י-ם, הפועל חיפה). צריך להשקיע ביסודות, זאת אומרת להשקיע כסף בשיפור תנאי אימונים, חדר כושר וכו'. אנחנו יודעים כמה עניין הכסף בכדורגל נזיל, יום אחד לא יהיה ואנחנו לא רוצים לגמור כמו מכבי נתניה (לא שאני חס וחלילה רוצה להשוות בין יאמר לאלונה, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה העתיד).ארז3333 כתב:אורן, תודה על התיקון והעדכון. אני אומר ללכת בכל הכח על זנדברג כקשר שמאלי. אם כך יהיה פתרנו לחלוטין את סוגיית הקישור, בהנחה שדנדי בריא. קשר אמצע: מליקסון/בונפלד. קשר ימני: כבדה/מליקסון. קשר אחורי: דנדי. קשר שמאלי: זנדברג. בהחלט אפשר לפנטז על אליפות בתקציב הנוכחי, ובמצב הקבוצות בליגת העל בעונה הבאה. אם כי חיפה (מכבי) פייבוריטית.
מבטיח לעשות את המאמץ.אימפריה באדום כתב:יש מצב לסרוק את הכתבה ולעלות אותה לאתר?..
תודה אחיניב כתב:
מבטיח לעשות את המאמץ.
ארז3333 כתב:אורן, תודה על התיקון והעדכון. אני אומר ללכת בכל הכח על זנדברג כקשר שמאלי. אם כך יהיה פתרנו לחלוטין את סוגיית הקישור, בהנחה שדנדי בריא. קשר אמצע: מליקסון/בונפלד. קשר ימני: כבדה/מליקסון. קשר אחורי: דנדי. קשר שמאלי: זנדברג. בהחלט אפשר לפנטז על אליפות בתקציב הנוכחי, ובמצב הקבוצות בליגת העל בעונה הבאה. אם כי חיפה (מכבי) פייבוריטית.
גם אני שונא אותהmoti כתב:איזה כיף לפרק את בייתר ירושליים...חחחח
לא סובל את הקבוצה הזאת.....בעעעעע