דר אדום בנשמה כתב:
אל תשכח שגורש לא ישאר עוד הרבה בכדורגל ואולי בקיץ הבא יעזוב, ככה שגיא חיימוב יכול להיות במקומו ואז נביא את אלקסלסי וניתן לו להלחם מול חיימוב.
ברור שגורש לא ישאר עוד הרבה זמן, אבל בשביל מה להביא את חיימוב ואז לתת לחיימוב ואלקסלסי להלחם?
למה לא להביא מעכשיו את אלקסלסי, לתת לו ללמוד מגורש, ואם יראו שהוא אכן כשרוני ואפשר לסמוך עליו - שיעמוד בעונה הבאה בשער.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
ברור שגורש לא ישאר עוד הרבה זמן, אבל בשביל מה להביא את חיימוב ואז לתת לחיימוב ואלקסלסי להלחם?
למה לא להביא מעכשיו את אלקסלסי, לתת לו ללמוד מגורש, ואם יראו שהוא אכן כשרוני ואפשר לסמוך עליו - שיעמוד בעונה הבאה בשער.
אי אפשר לקפוץ עם שוער צעיר ישר למים, במיוחד שמדובר בקבוצת צמרת, נכון שמכבי ת"א נתנו לשוער צעיר לעמוד בשער, אבל אל תשכח שזה שוער מוכשר שעולה 3 מיליון אירו, אצלנו זה לא המצב ולכן גם לא כדאיי להסתכן.
דר אדום בנשמה כתב:
אי אפשר לקפוץ עם שוער צעיר ישר למים, במיוחד שמדובר בקבוצת צמרת, נכון שמכבי ת"א נתנו לשוער צעיר לעמוד בשער, אבל אל תשכח שזה שוער מוכשר שעולה 3 מיליון אירו, אצלנו זה לא המצב ולכן גם לא כדאיי להסתכן.
מי אמר ישיר? עונה של התרשמות זה מספיק.
וזה לא שתוכל להביא שוער מוכח אחר שיסכים להתמודד על אפודת השוער הראשון עם גורש. אני בספק רב אם חיימוב יגיד כן להצעה שמבהירה לו שאפודת השוער הראשון ממש לא מובטחת לו.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
וזה לא שתוכל להביא שוער מוכח אחר שיסכים להתמודד על אפודת השוער הראשון עם גורש. אני בספק רב אם חיימוב יגיד כן להצעה שמבהירה לו שאפודת השוער הראשון ממש לא מובטחת לו.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
היא מובטחת לו החל מבעוד שנה. לקבוצה כמו שלנו שווה לחכות, מה גם שזה יכול לקרות עוד קודם.
לא רציני לבנות על שוער צעיר ברמה של אלקסלסי. גם לא בשנה הבאה.
לא יודע, למה לא הולכים על מרציאנו? הוא ללא חוזה ולכן אין צורך לשלם על השחרור שלו כמו במקרה של חיימוב. אלה אם הכרטיס שלו עדיין אצל בן זקן.
מקווה שחיימוב התאושש לחלוטין מהפציעה הכרונית שהייתה לו בכתף, שלא נקבך חתול בשק.
simply-red כתב:לא יודע, למה לא הולכים על מרציאנו? הוא ללא חוזה ולכן אין צורך לשלם על השחרור שלו כמו במקרה של חיימוב. אלה אם הכרטיס שלו עדיין אצל בן זקן.
השאלה היא לא למה לא הולכים עליו, אלא למה ללכת עליו?
חוץ מעונה וחצי באשדוד הוא לא הראה ניצוצות כשוער טוב, ונכשל כישלון חרוץ אחריי חצי קדנציה בנבחרת, ועונה שעברה היה בעונה גרועה.
simply-red כתב:לא יודע, למה לא הולכים על מרציאנו? הוא ללא חוזה ולכן אין צורך לשלם על השחרור שלו כמו במקרה של חיימוב. אלה אם הכרטיס שלו עדיין אצל בן זקן.
כי מרציאנו לא שוער ברמה. צעיר ומבטיח ככל שיהיה. וגם לא יהיה כזה
פוש בוואלה שהעסקה על סף סיכום ורוב הפרטים כבר נסגרו.
מדובר על חוזה לשנתיים.
לא הכי מחזיק מחיימוב, אבל מהישראלים הוא כנראה הכי טוב בליגה. מקליימן אני פחות תופס.
אם זה סוג של עונת מבחן זה יכול להיות לא רע, ככה אתה מבטיח את השוער הבא שלך עם כניסה חלקה.
כמובן שגם גובה התשלום ישחק תפקיד בכדאיות.
yossi כתב:פוש בוואלה שהעסקה על סף סיכום ורוב הפרטים כבר נסגרו.
מדובר על חוזה לשנתיים.
לא הכי מחזיק מחיימוב, אבל מהישראלים הוא כנראה הכי טוב בליגה. מקליימן אני פחות תופס.
אם זה סוג של עונת מבחן זה יכול להיות לא רע, ככה אתה מבטיח את השוער הבא שלך עם כניסה חלקה.
כמובן שגם גובה התשלום ישחק תפקיד בכדאיות.
להביא את חיימוב עכשיו זה להמשיך בסדרת ה"אנחנו מביאים את הישראלים הכי טובים לשנים קדימה". אמנם 30 זה לא צעיר, אבל הוא שוער ככה שבכיף הוא יכול לתת פה עוד הרבה שנים בכיף.
בקטע הזה זה מעולה. השאלה איך מבחינת חדר ההלבשה העניינים יסתדרו.