אדום בלב בנשמהההה כתב:
בציריך מציעים חוזים לשחקנים עוד לפני שיודעים אם הם ירדו ליגה או לא ? נשמע מוזר.
גם אני הבנתי שטאהא רוצה ללכת לשם.
שמעון א כתב:אגב, אנחנו לא יודעים בווודאות שלואי ביקש לעזוב.
מקווה שהוא רוצה להישאר.
זה מה שכתבתי בפורום אחר, בטופיק של הפועל באר שבע, עוד ביום 22.05.2016 -
Sir Alex Ferguson כתב:לירן, יש הרבה דברים מאחורי הקלעים (שמועות שטאהה קיבל הצעה בהרבה מאוד כסף מקבוצה בשוויץ והוא לוחץ על הקבוצה כבר מס' שבועות שיסכימו לשחרר אותו...).
אם באמת הוא לוחץ כדי לקבל שחרור לשם זה מאוד מעציב..
לא הייתי מחזיק אף אחד בכוח. מה שכן אני במקום ברק מזמין אותו לשיחה ומנסה להסביר לו שפה יהיה לו הרבה יותר טוב מבחינה מקצועית פלוס השדרוג והארכת החוזה. אחרי זה שיחליט מה שירצה.
אנחנו גדולים יותר מכל שחקן כזה או אחר
לא מבין את הביקורת על טאהה.
הוא לא שחקן צעיר (בן 26), הוא סיים את העונה כבלם השלישי ברוטציה ולאור העובדה שמחפשים בלם בכיר למקרה שסוארס יעזוב זה כניראה יהיה גם המצב שלו בעונה הבאה, ופתאום הוא מקבל הצעה מקבוצה שבונה עליו להרכב הראשון, שמציעה לו סכומים שהם פי כמה וכמה ממה שהוא מרוויח אצלנו ועוד מוכנה לתת לו חוזה ארוך טווח עד שיהיה בן 30, כשגם מבחינה מקצועית, מדובר בקבוצה שתשחק בשלב הבתים באירופה ותאבק על העלייה לליגה הראשונה בשוויץ, כלומר אחרי השנה הנוכחית הוא יכול להיות שחקן פותח עם חוזה שמן וארוך בקבוצה שמשחקת בליגה הראשונה בשוויץ.
רוצים שטאהה ידחה בעצמו את ההצעה משוויץ? בקבוצה יצטרכו להראות לו שהם מאמינים בו עם חוזה חדש שיבטיח לו גם עוד שנים במועדון וגם שדרוג בחוזה, משהו שאומר לו כדאי לך להישאר כאן להילחם על מקומך כי אנחנו מאמינים בך. אחרת ההרגשה שלי היא שכמו במקרה לוטם זינו, יסכימו לשחרר אותו תמורת סכום של כמה מאות אלפי יורו.
כבר כתבתי את דעתי על טאהה, אולי הבלם השלישי הטוב בליגה, אבל לדעתי לא מעבר לכך, לא מספיק טוב כדי לפתוח אצלנו בהרכב.
אשמח אם ישאר, אבל לא בכל מחיר.
Sir Alex Ferguson כתב:לא מבין את הביקורת על טאהה.
הוא לא שחקן צעיר (בן 26), הוא סיים את העונה כבלם השלישי ברוטציה ולאור העובדה שמחפשים בלם בכיר למקרה שסוארס יעזוב זה כניראה יהיה גם המצב שלו בעונה הבאה, ופתאום הוא מקבל הצעה מקבוצה שבונה עליו להרכב הראשון, שמציעה לו סכומים שהם פי כמה וכמה ממה שהוא מרוויח אצלנו ועוד מוכנה לתת לו חוזה ארוך טווח עד שיהיה בן 30, כשגם מבחינה מקצועית, מדובר בקבוצה שתשחק בשלב הבתים באירופה ותאבק על העלייה לליגה הראשונה בשוויץ, כלומר אחרי השנה הנוכחית הוא יכול להיות שחקן פותח עם חוזה שמן וארוך בקבוצה שמשחקת בליגה הראשונה בשוויץ.
רוצים שטאהה ידחה בעצמו את ההצעה משוויץ? בקבוצה יצטרכו להראות לו שהם מאמינים בו עם חוזה חדש שיבטיח לו גם עוד שנים במועדון וגם שדרוג בחוזה, משהו שאומר לו כדאי לך להישאר כאן להילחם על מקומך כי אנחנו מאמינים בך. אחרת ההרגשה שלי היא שכמו במקרה לוטם זינו, יסכימו לשחרר אותו תמורת סכום של כמה מאות אלפי יורו.
תגדיר "חוזה שמן".
כמה כסף כבר יכולה להציע קבוצה מליגה שנייה בשווייץ?
ForeverRed כתב:
תגדיר "חוזה שמן".
כמה כסף כבר יכולה להציע קבוצה מליגה שנייה בשווייץ?
אבי ריקן הרוויח בציריך 250 אלף יורו בעונה.
לוטם זינו הרוויח בתון 200 אלף דולר בעונה.
טאהה מרוויח אצלנו 80 אלף דולר לעונה, מניח שההצעה משוויץ היא לפחות פי 2, אולי אפילו יותר.
Sir Alex Ferguson כתב:
טאהה מרוויח אצלנו 80 אלף דולר לעונה, מניח שההצעה משוויץ היא לפחות פי 2, אולי אפילו יותר.
אין ספק שזכאי לשידרוג בעקבות היכולת שהביא העונה.
כפוף להארכת חוזה.
בכל מקרה לא לשחרר, יש לנו את הבעיות שלנו.
Sir Alex Ferguson כתב:
כל זה נכון לקבוצות שמשחקות בליגה הראשונה.
מאמין שבליגה השנייה הסיפור שונה.
והחוזה של לוטם התחיל מאזור ה-160 אלף יורו אם אני זוכר נכון.
בכל מקרה יש שיחות על שדרוג החוזה של טאהה.
אם משקללים את נושא המס אני לא בטוח שההפרש כזה גדול.