המצב הביטחוני

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: המצב הביטחוני

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב:אל תגיד לי "זה המצב בשטח".
אנשים תמיד מפיצים דברים במצב כזה ואתמול רצו שמועות כמו מטוס ישראלי הופל והטייס נחטף ועוד שמועה שחייל נחטף ונמצא אצל דאע"ש.
המטוס זו בהחלט שמועה טיפשית שאיזה טמבל הפיץ.

לגבי חייל/אזרח שנמצא בידי דעא"ש - זו אל הייתה שמועה. זה היה החשש בשטח. בשורה התחתונה זאת "שמועה" שהתבררה כנכונה, הרי באמת יש ערבי-ישראלי שנמצא כרגע בידי דעא"ש. לפני שלא ידעו את זהותו בהחלט סברו כי ייתכן ומדובר בחייל.

זה שהוא עשה את זה מרצונו, מי הוא ומה הוא, זה דבר שגילו רק בשעות האחרונות.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

רסן שמועתי עלה לדרגת אלוף בלילה
זה באמת נורא השמועות האלה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

טוב שישנתי :)

סמל אישי של משתמש
The red one

מפה לשם היום בתוך 3 שעות 3 פיגועים - ירושלים, פתח תקווה ותל אביב.

בנתיים הרוג אחד בתל אביב ופצוע אנוש שנאבק על חייו בירושלים.

התעוררו הנבלות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מפה לשם היום בתוך 3 שעות 3 פיגועים - ירושלים, פתח תקווה ותל אביב.

בנתיים הרוג אחד בתל אביב ופצוע אנוש שנאבק על חייו בירושלים.

התעוררו הנבלות.
חגיגות התיקו של סכנין בטרנר- היום הראשון

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: חגיגות התיקו של סכנין בטרנר- היום הראשון
אתמול הייתי בעבודה כשהיה דיווח ראשוני על הירי פה - ישר זה קפץ לי לראש. דיברתי עם חבר באצטדיון אמר לי "איך ששמעתי את הדיווח על הירי פה אמרתי אוהדי סכנין".

תאמין לי אנחנו..

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

אין מילים -_-
קבצים מצורפים
IMG_916.jpg
IMG_916.jpg (106.62 KiB) נצפה 4361 פעמים

סמל אישי של משתמש
The red one

הסרטון מהפיגוע בתל אביב פשוט מזעזע, לא נתקלתי בדבר כזה עד היום. אין מיליםם לתאר..

אני מאוד מקווה שזה יזעזע את מערכת הביטחון, למרות שאני לא רואה איך אפשר להתמודד עם זה + לא מאמין שיעשו משהו דראסטי בעקבות הפיגוע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב:כמה זייני שכל. כל אחד משחק לי אותה ימני קיצוני. אני מבין שזה באופנה עכשיו
מעניין מה הייתם אומרים אם אותו הרוג לא היה אריתראי אלא מישהו שאתם מכירים(או חס וחלילה קרוב משפחה).
כמו שאמרו מעליי, לא פוגעים והורגים סתם ככה בבן אדם כי הוא חשוד כמחבל.
יש הבדל בין לנטרל/לחסל מחבל עם נשק קר/חם לבין לירות מתוך פאניקה ואז עוד להכות את הבחור.
ככה זה כשיש הסתה מטורפת בעיקר ברשתות החברתיות וככה זה שאנשים לא מאומנים נושאים נשק(ועוד רוצים לתת רישיונות לאנשים..)

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 68,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 68,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חכה עם השמחה המתפרצת שלך, ההליך הפלילי של רונן כהן עדיין מתנהל. והוא לא יזוכה.

יש הבדל גדול בין מה שחנניה שבת עשה לבין מה ששאר האזרחים עשו. ראית את 'מוות בבאר שבע'? פשוט כיסחו אותו. כל אחד בא ובום בעט לו בראש. הביאו שם עדות אדירה של "הבחור בצהוב" שניסה להעיף את כולם משם. הוא לא עשה את זה כי הוא חשב שהבטום לא המחבל, הוא עשה את זה כי הוא טען שכולם שם מזיקים לנפש שלהם בכך שהם מתעלללים בחצי גופה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב: חכה עם השמחה המתפרצת שלך, ההליך הפלילי של רונן כהן עדיין מתנהל. והוא לא יזוכה.

יש הבדל גדול בין מה שחנניה שבת עשה לבין מה ששאר האזרחים עשו. ראית את 'מוות בבאר שבע'? פשוט כיסחו אותו. כל אחד בא ובום בעט לו בראש. הביאו שם עדות אדירה של "הבחור בצהוב" שניסה להעיף את כולם משם. הוא לא עשה את זה כי הוא חשב שהבטום לא המחבל, הוא עשה את זה כי הוא טען שכולם שם מזיקים לנפש שלהם בכך שהם מתעלללים בחצי גופה.

גם אם רונן כהן לא יזוכה, זה לא מעיד על שום דבר מעבר לזה שמערכת המשפט שלנו חולה.

פתאום אחרי הזיכוי מתחילות זמירות שיש הבדל בינו לשאר? לא שמעתי את זה ממך ומשכמותך קודם לכן.

סמל אישי של משתמש
The red one

העמדה לדין הייתה צריכה מהיות. מה כל אחד עשה זה אין לנו דרך לדעת, שופטים או חוקרים אנחנו לא.

היום אני הרבה יותר מעורה בתיק ובנוסף הסרט מוות בבאר שבע משלים הרבה פרטים חסרים. רואים שם בבירור שרונן כהן מבצע דברים חמורים יותר ואף מכה את האזרח שמנסה להרגיע את העניינים!

שורה תחתונה? יש אזרחים נוספים שהיו חייבים לעמוד לדין כי עשו דברים חמורים יותר אבל יצאו מזה ללא כלום. לא יודע איך ייגמר משפטו של רונן, מאחל לו שיצא מזה בזיכוי. הוא בטח לא עשה שום דבר מכוונת זדון, אך בהחלט ייתכן שאחרים היו פועלים אחרת (וייתכן גם שלא..לראייה עשרות האנשים שלא פעלו אחרת מול צדיק אחד בסדום)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:העמדה לדין הייתה צריכה מהיות. מה כל אחד עשה זה אין לנו דרך לדעת.

היום אני הרבה יותר מעורה בתיק ובנוסף הסרט מוות בבאר שבע משלים הרבה פרטים חסרים. שורה תחתונה? יש אזרחים נוספים שהיו חייבים לעמוד לדין כי עשו דברים חמורים יותר אבל יצאו מזה ללא כלום

טרם יבש הדיו ממילותיך שיש הבדל גדול בין חנניה שבת לשאר המעורבים וכעת אתה מתהפך שמה שכל אחד עשה זה אין לנו דרך לדעת?

וגם אחרי זיכוי כזה מהדהד בו השופט אף משבח אותו אתה טוען שהעמדתו לדין היתה מוצדקת? אין מילים!

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

טרם יבש הדיו ממילותיך שיש הבדל גדול בין חנניה שבת לשאר המעורבים וכעת אתה מתהפך שמה שכל אחד עשה זה אין לנו דרך לדעת?

וגם אחרי זיכוי כזה מהדהד בו השופט אף משבח אותו אתה טוען שהעמדתו לדין היתה מוצדקת? אין מילים!
איזה דיו איזה..

צודק - "העמדה לדין" לא היה המונח הנכון. זה היה צריך לראות "היו צריכים לפתוח בחקירה כנגד המעורבים". כל המעורבים. לא משנה אם חייל או אזרח או סוהר. קרה שם משהו לא תקין בכלל וצריך לחקור. מה התוצאות? אין לנו לשפוט. במשך כ20 דקות אנשים פשוט מתעללים בחצי גופה. וזה ממש לא משנה אם זה מחבל או לא. לצורך העניין, כפי שאתה אוהב להציג את עניין המטען באשכול השני, זרהום יכל להיות מחבל, לחטוף כמה מכות ולהיות על סמים (כמו המחבל מבזק) ואז להפעיל מטען כשכולם מתגודדים ומרביצים לו מסביב.

אגב, חנניה שבת לא הועמד לדין פלילי אם לא שמת לב, מדובר אך ורק על ועדה פנימית של שב"ס. פרקליטות מחוז דרום תמכה בדעתך והחליטה לא להעמידו לדין מכיוון שלא חשבה שיש בכך צורך. בלינץ' השתתפו עשרות אנשים. כרגע, לפי מיטב ידיעתי, רק נגד הסוהר רונן כהן נפתח הליך במישור הפלילי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:
אגב, חנניה שבת לא הועמד לדין פלילי אם לא שמת לב, מדובר אך ורק על ועדה פנימית של שב"ס. פרקליטות מחוז דרום תמכה בדעתך והחליטה לא להעמידו לדין מכיוון שלא חשבה שיש בכך צורך. בלינץ' השתתפו עשרות אנשים. כרגע, לפי מיטב ידיעתי, רק נגד הסוהר רונן כהן נפתח הליך במישור הפלילי.

1. אל תקל ראש בכך, מדובר בבית דין לכל דבר ועניין, עם הרכב של שלושה שופטים בדרגות תג"ד (מקביל לתא"ל בצה"ל ), כאשר במקרי קיצון הרשעה עלולה להיות בעלת היבטים פליליים. מעין מקבילה לבית דין צבאי בו מתנהל ההליך של אלאור עזריה.

2. הפרקליטות ממש לא פטרה לשלום את חנניה שבת, אלא החליטה שההליך נגדו יהיה בפן המשמעתי. הזיכוי המהדהד הוא לא פחות מסטירת לחי מצלצלת עבורה.

3. טעות בידך - הוגשו 4 כתבי אישום פליליים בפרשה.

שלח תגובה