אני לרגע לא חשבתי שעושים את זה כדי לעשות לקטינים רע.סניור כתב:אין לי קשר לארגון ואני לא מדבר מתוך ידיעה, אלא השערה שעלתה בראשי:
הקמה של אירוע כזה כרוכה באישורים של המשטרה, של המקום, של כוחות ההצלה וכו.
יכול להיות שהמשטרה אומרת או אלכוהול או 18+, לבחירתכם. לא מוכנה לאשר את האירוע על בסיס תעודות בברים שהברמנים בודקים, לא מוכנה צמידים בכניסה, מה שנקרא- לא לוקחים סיכון. בינינו, סבירות גבוהה שמי שמעל 18 יקח שתייה בשביל אלו שמתחת ל 18 במידה והם בפנים.
אפשרות אחרת שעלתה לי בראש- בעל המקום (לא יודע איפה זה יהיה) או הספק של שירותי הבר ששוכרים אומר שהוא לא מוכן לספק את השירות במחיר מסויים (או בכלל) אם יש נוכחות של קטינים. לא מוכן להסתכן בזה שברמן כלשהו שהחליט לכופף טיפה את הנהלים יגרום לו לנזקים כבירים. אתם יודעים שעסק שנתפס מוכר אלכוהול לקטינים נסגר במקום לתקופה מסוימת? אם יצא לכם לראות פיצוציות שנעולות בשרשראות ברזל, זה בדרך כלל זה. נראה לי מאוד הגיוני שעסק יעדיף שלא לקחת את הסיכון הזה.
מה שבטוח זה שלא עושים את זה דווקא כדי לדפוק את האוהדים הקטינים.
חשבתי ואני עדיין חושב שזה פשוט פחות מעניין אותם.
באופן עובדתי הפורום מרים אירועים כאלה וכנראה שהארגון פשוט לא רצה שנהיה שם (בפורום) אז אני לא מאמין שמישהו בדק את הדברים האלה הפעם.
גם אם כן בדקו ונוצרה דילמה לא הגיוני שתמיד דופקים את אותם אנשים, צריך לאזן.
לא יכול להיות שתיכוניסטים נמנעים משלוש ( שתיים וחצי) חגיגות שונות וכל פעם הם בתחתית סדר העדיפויות.