99.9% בוזגלו נשאר
99.9% בוזגלו נשאר
מאור בוזגלו שוחח עם בכר,
הגיע לאימון והוחלט שישאר בקבוצה.
גם בדיבור צפוף מוקדם יותר היום עם מישהו קרוב אמר שנשאר.
הבלם מרקו סימיץ' על סף סגירה במועדון (דיון במלפפונים)
הגיע לאימון והוחלט שישאר בקבוצה.
גם בדיבור צפוף מוקדם יותר היום עם מישהו קרוב אמר שנשאר.
הבלם מרקו סימיץ' על סף סגירה במועדון (דיון במלפפונים)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: 99.9% בוזגלו נשאר
השאלה האם הוא נשאר לעונה אחת או שהוא יחתום על הארכת חוזה.
כי אם הוא נשאר לעוד עונה אחת ואז הוא יעשה ויברח אני ממש לא אוהב את ההשארות שלו.
כי אם הוא נשאר לעוד עונה אחת ואז הוא יעשה ויברח אני ממש לא אוהב את ההשארות שלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה.
לשים הכל מאחורה ולצאת קדימה.
לשים הכל מאחורה ולצאת קדימה.
מקווה שכל הסיפור מאחורינו.
אין מה לעשות, כמו שאמר בכר בהקשר לאוגו- כל שחקן דורש טיפול שונה, יחס שונה.
בוזגלו זה שחקן שצריך קצת ליטופים לאגו, קצת 'תחזיקו אותי', קצת לקבל הרגשה שמעריכים אותו.
יכולנו להיות צודקים, ללכת בקו של 'מי שלא רוצה להיות פה שיילך'. שמח שהמועדון בחר להיות חכם ולהבין שיש לנו ביד את אחד השחקנים הטובים בארץ וששווה קצת לשחק איתו את המשחק בשביל שיישאר.
הלוואי שכל הסגל שלנו היה מליקסונים וברדות. אבל אין מה לעשות, זה זן נדיר. צריכים לחשוב מקצועית נטו ולטובת הקבוצה, והישארות של בוזגלו לדעתי משרתת את האינטרסים האלו.
בוזגלו זה שחקן שצריך קצת ליטופים לאגו, קצת 'תחזיקו אותי', קצת לקבל הרגשה שמעריכים אותו.
יכולנו להיות צודקים, ללכת בקו של 'מי שלא רוצה להיות פה שיילך'. שמח שהמועדון בחר להיות חכם ולהבין שיש לנו ביד את אחד השחקנים הטובים בארץ וששווה קצת לשחק איתו את המשחק בשביל שיישאר.
הלוואי שכל הסגל שלנו היה מליקסונים וברדות. אבל אין מה לעשות, זה זן נדיר. צריכים לחשוב מקצועית נטו ולטובת הקבוצה, והישארות של בוזגלו לדעתי משרתת את האינטרסים האלו.
אין ספק שהבוזגלואים מתים על תחזיקו אותי, אבל הפעם זה באמת היה השיא.bs war כתב:מקווה שכל הסיפור מאחורינו.
מעבר לזה הישארות שלו ללא הארכת חוזה זה הפסד שלנו כי שנה הבאה ילך בחינם בלי תחזיקו ובלי נעליים.
- OMERREMO33
מילא שנה הבאה, הבעיה שבינואר כבר רשאי לדבר/לסגור בכל מקום.שיש כתב: אין ספק שהבוזגלואים מתים על תחזיקו אותי, אבל הפעם זה באמת היה השיא.
מעבר לזה הישארות שלו ללא הארכת חוזה זה הפסד שלנו כי שנה הבאה ילך בחינם בלי תחזיקו ובלי נעליים.
אה נכון אפילו גרוע יותרOMERREMO33 כתב: מילא שנה הבאה, הבעיה שבינואר כבר רשאי לדבר/לסגור בכל מקום.
אם הבחור חושב שאחרי שהוא פתח פה על המועדון, הוא יקבל אהבה מהקהל ( לפחות ממני ) כמו שהייתה,
אז הוא טועה, מועדון הפועל ב"ש גדול מכל שחקן ואב.
אז הוא טועה, מועדון הפועל ב"ש גדול מכל שחקן ואב.

הפרצוף הראשון שהוע יעשה יביא ליצוץ עם הקהל( עם חלק לפחות)
- אני איתך באש ובמיים
אני חושב שנעשתה כאן טעות ענקית בזה שהוא נשאר אחרי מה שהוא ואביו אמרו לתקשורת..
היה עדיף לסיים את הרומן הזה מיד אחרי האמירה שלו, ולהביא שחקן כנף אחר על חשבונו.. הרי ברור שאחרי החוזה הנוכחי הוא יחפש כיוון אחר ושוב יפתח תפה..
אני צופה כאן מקרה בניון בחיפה, שיהיה קומץ שישרוק בוז לבוזי, שילך נגדו...
בצדק או לא בצדק- אני חושב שלשחק בהפועל באר שבע כיום זו זכות, ומי שלא רוצה סלאמת..
היה עדיף לסיים את הרומן הזה מיד אחרי האמירה שלו, ולהביא שחקן כנף אחר על חשבונו.. הרי ברור שאחרי החוזה הנוכחי הוא יחפש כיוון אחר ושוב יפתח תפה..
בצדק או לא בצדק- אני חושב שלשחק בהפועל באר שבע כיום זו זכות, ומי שלא רוצה סלאמת..
קשה לי להבין למה משאירים שחקן שבפירוש לא רוצה להיות פה.
אחרי כל הראיונות האחרונים, באמת נראה להם שזה לא הולך להתפוצץ בשלב מסויים? השחקן לא מתאים לשיטה, לא מתאים למקצוענות החדשה של המועדון, ואני בספק אם הוא יצליח לשנות את ההתנהגות שלו.
אם הוא ישנה תפיסה, אז תהיה תקווה אבל אני לא רואה את זה קורה.
אחרי כל הראיונות האחרונים, באמת נראה להם שזה לא הולך להתפוצץ בשלב מסויים? השחקן לא מתאים לשיטה, לא מתאים למקצוענות החדשה של המועדון, ואני בספק אם הוא יצליח לשנות את ההתנהגות שלו.
אם הוא ישנה תפיסה, אז תהיה תקווה אבל אני לא רואה את זה קורה.
אין לנו את הפריבילגיה "להיפטר" מבוזגלו, גם עם כל המסביב הוא עדיין השחקן הטוב בארץ בעמדה שלו. לא מיכה ולא אצילי, ובטח שלא מוגרבי.אני איתך באש ובמיים כתב:אני חושב שנעשתה כאן טעות ענקית בזה שהוא נשאר אחרי מה שהוא ואביו אמרו לתקשורת..
אם היינו משחררים אותו, היינו חייבים להביא תחליף ראוי. מיכה או אצילי לא ברמתו אבל כן יש להם הרבה לאן להתפתח והאופי שלהם יותר נוח אז הם יכלו להיות תחליף ראוי, אבל מיכה לא רלוונטי בעליל ואצילי זה מקרה מאוד מסובך.
למצוא זר שיהיה ברמתו(ולא רק על הנייר) יהיה מאוד קשה.
אז להגיד "היינו חייבים לשחרר אותו" זה יפה בתאוריה, אבל מעבר לכך זה לא פשוט.
ולא הגעתי בכלל לעניין של למצוא מי תקנה אותו במחיר טוב, אלונה לא הייתה משחררת אותו בחינם מן הסתם, ובצדק.
אתם מדברים כאילו קבוצות עמדו בתור עם שקים של זהב ויהלומים.