לפעול בחוכמה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

לפעול בחוכמה.

שליחה על ידי Guevara »

קודם כל, ברכות לצוות המקצועי שהתגבש לנו בקבוצה, לפי דעתי אם ניקח את כל השיקולים כולל הכלכליים שבינהם הגענו לבחירה מצוינת.
דבר שני, אי אפשר להיות יותר מאושר מהכיוון של הקבוצה כרגע, נדמה שהפנימו את סדר ההחתמות המתבקש ולפי הפירסומים מתגבשת חבורה של שחקנים איכותיים, שעבדה יחד - דבר מאד קריטי לקבוצה בשלבי בנייה ויודעת לשחק תחת לחץ.
יחד עם זאת, אלונה צריכה לעצור לרגע ולחשוב איזה על פי איזה מודל היא הולכת, ואני מאד מקווה שהיא יותר בכיוון של יעקב שחר.
ההחתמות שנעשו וכאלה שיעשו חייבות להיות בתחום התקציב שהיא הקצתה ולא אגורה אחת יותר, להכנס לסחרור כלכלי יגרום לה מהר מאד להתייאש מכל הסיפור.
בנייה דורשת זמן, ואנחנו מתחילים בערך מ - 0 בתחום המקצועי, לצערנו מעט מאד שחקני בית ראויים ללבוש את המדים של הפועל, ופה צריך לתת את הדגש, השקעה בתשתיות !! אני יודע שאלונה התחייבה לכך וזה למעשה חלק מהראייה הכוללת שלה, אבל אני מאד מפחד שאולי נתפתה השנה לחרוג מעט מהתוכנית המקורית לאור הליגה החלשה וננסה ללכת על כל הקופה ואז נמצא את עצמנו במקום שאנחנו לא רוצים להיות בו.
להשקיע בקבוצה הבוגרת ולהחתים כמה החתמות שוברות שיוויון וחכמות, לא להתפרע עם התקציב, לבנות מסורת של מקצוענות - אם זה בתז-ונה, כושר ויום אימונים ארוך ובעיקר להרים את כל קבוצות הנוער מהקרשים כך שבעוד שנתיים כולן יהיו בליגה הראשונה ויספקו כישרונות צעירים שנוכל להסתמך עליהם ביום סגריר.

מי יודע, אולי שנה הבאה כן נופתע.
:יאללה הפועל: :צעיף: :סמל הפועל:
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

זה שי !

Re: לפעול בחוכמה.

שליחה על ידי זה שי ! »

צודק בכל מילה ..!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: לפעול בחוכמה.

שליחה על ידי אימפריה באדום »