"עוז יפרח נשמה.."- על פי הלחן.
"עוז יפרח נשמה.."- על פי הלחן.
אני רואה שמריצים פה אינספור שמות של שחקני הגנה שמועמדים לקבוצה שלנו, ואת מי הכי כדאי ומשתלם כלכלית להביא לפה.
עכשיו אני מסתכל על חבורת הליצנים שיש לנו בהגנה אלול ונדב קידר, חייבים אבל חייבים להעיף אותם מההרכב הפותח של הקבוצה שלנו.. לא ראיתי אחד פה שהזכיר את עוז שחזר לפה מרוסיה ונמצא במכבי הרצליה, שחקן מצויין שיכול לתרום לנו הרבה, ובמיוחד אחרי השנים ברוסיה שבטוח חישלו אותו וביגרו אותו בכל מה שקשור לאופי ולעמידה בלחץ.
מקווה שאלונה לא שוחכת את השחקן שלנו שנמצא בגלות ההרצליינית ותנסה להביא אותו, מה גם שלא נראה לי שהיא תצטרך להוציא עליו סכומים משוגעים.
עכשיו אני מסתכל על חבורת הליצנים שיש לנו בהגנה אלול ונדב קידר, חייבים אבל חייבים להעיף אותם מההרכב הפותח של הקבוצה שלנו.. לא ראיתי אחד פה שהזכיר את עוז שחזר לפה מרוסיה ונמצא במכבי הרצליה, שחקן מצויין שיכול לתרום לנו הרבה, ובמיוחד אחרי השנים ברוסיה שבטוח חישלו אותו וביגרו אותו בכל מה שקשור לאופי ולעמידה בלחץ.
מקווה שאלונה לא שוחכת את השחקן שלנו שנמצא בגלות ההרצליינית ותנסה להביא אותו, מה גם שלא נראה לי שהיא תצטרך להוציא עליו סכומים משוגעים.

Re: "עוז יפרח נשמה.."- על פי הלחן.
לא לא....דיי כבר אם השכונה הזאת...
לשחרר את יניב אלול וקידר חייב....כי פשוט אאיתם נוכל הרבה חרא....
עוז יפרח למרות שהוא שחקן בית של הפועל לא הייתי רוצה לראות אותו פה מסיבה אחת פשוטה,הוא לא ברמה של ליגת העל....
אם כבר רוצים להביא את תומר בן יוסף שלדעתי זה חיזוק אדיר בהגנה,צריכים להביא עוד בלם אחד...כמוהו....
קאלה בשער,ובהגנה בן יוסף ועוד שחקן טוב,ואני לא רואה מצב שההגנה של הפועל ב"ש תתפרק במהלך שלביי העונה....
לשחרר את יניב אלול וקידר חייב....כי פשוט אאיתם נוכל הרבה חרא....
עוז יפרח למרות שהוא שחקן בית של הפועל לא הייתי רוצה לראות אותו פה מסיבה אחת פשוטה,הוא לא ברמה של ליגת העל....
אם כבר רוצים להביא את תומר בן יוסף שלדעתי זה חיזוק אדיר בהגנה,צריכים להביא עוד בלם אחד...כמוהו....
קאלה בשער,ובהגנה בן יוסף ועוד שחקן טוב,ואני לא רואה מצב שההגנה של הפועל ב"ש תתפרק במהלך שלביי העונה....
בנוגע לנושא של אלול וקידר אני מסכים איתך לחלוטין .. חיביים להעיף אותם.. אבל להגיד על עוז יפרח שהוא לא מקצוען.?!
תגיד שהוא לא ברמה סבבה, אבל להגיד שהוא לא מקצוען כבר לא קשור למציאות..
ובקשר ליכולת אני דווקא חושב שהוא כן יכול להיות שחקן פותח בהרכב שלנו, ואם לא אז לפחות להיות חילוף ראשון בהגנה במיוחד כשיש לך את בן יוסף שהוא כבר מתחיל להתבגר לאט לאט ..
תגיד שהוא לא ברמה סבבה, אבל להגיד שהוא לא מקצוען כבר לא קשור למציאות..
ובקשר ליכולת אני דווקא חושב שהוא כן יכול להיות שחקן פותח בהרכב שלנו, ואם לא אז לפחות להיות חילוף ראשון בהגנה במיוחד כשיש לך את בן יוסף שהוא כבר מתחיל להתבגר לאט לאט ..

ברגע שהוא חזר לארץ,והקבוצה יש לציין "האימפריה" מכבי הרצליה רצתה אותו....ויש לציין רק היא,זה אומר משהו על היכולת שלו....
דש מאוגבונה
היו זמנים הא?
אפילו בהרצליה הוא לא להיט.
לא צריך אותו בב"ש.
לא צריך אותו בב"ש.
שחקן אפור...!
ע"פ הלחן: יש לנו שחקן שקוראים לו עוז...ואם הוא מוכשר הוא יכול להיות כרוז
מנסים להיפטר מאלול אז אתה רוצה את עוז. אותה הגברת בשינוי אדרת.

מנסים להיפטר מאלול אז אתה רוצה את עוז. אותה הגברת בשינוי אדרת.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
שחקן חלש לפי דעתי אין לו מקום בהרכב שלנו לשנה הבאה..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
בדיוק רק החמור הזה חסר לב"ש בהגנה לא מספיק שתי חמורים עוד אחד..