רשמית :: מיגל ויטור חתם
Re: מיגל ויטור, בלם
אם אתם צודקים וויטור בארץ, אז אפשר לראות איך ואללה התדרדרו בסיקור שלנו. הם טוענים בכתבה מעכשיו ,שאם ויטור יצטרף , הוא יגיע ישירות למחנה האימונים.
או לראות איך המועדון השתפר בכל הקשור להתנהלות ושמירת המידע מול התקשורת.yakar כתב:אם אתם צודקים וויטור בארץ, אז אפשר לראות איך ואללה התדרדרו בסיקור שלנו. הם טוענים בכתבה מעכשיו ,שאם ויטור יצטרף , הוא יגיע ישירות למחנה האימונים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי גיא חניה זה לא המצב והוא לא באמת בארץ ויגיע ישירות למחנה האימונים ככה שאני כבר לא בטוח מה נכון ומה לא נכון.yakar כתב:אם אתם צודקים וויטור בארץ, אז אפשר לראות איך ואללה התדרדרו בסיקור שלנו. הם טוענים בכתבה מעכשיו ,שאם ויטור יצטרף , הוא יגיע ישירות למחנה האימונים.
מה שבטוח גיל שגיב עוד פעם מוציא ידיעה כוזבת

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אמרתי שהוא היה אמור לנחות לפני יומיים(ביקש עוד יום סידורים , קחו את זה לאן שאתם רוצים) , ובסוף הוא נחת אתמול בשעה 4 כמו שאורן וטוטי אמרו פה , עשינו לתקשורת בית ספר.דר אדום בנשמה כתב: על פי גיא חניה זה לא המצב והוא לא באמת בארץ ויגיע ישירות למחנה האימונים ככה שאני כבר לא בטוח מה נכון ומה לא נכון.
מה שבטוח גיל שגיב עוד פעם מוציא ידיעה כוזבת
הוא יחתום בארץ ויטוס עם הקבוצה למחנה האימונים ע"פ כל ההערכות , שכבר גם דירה בבניין ליד אוגו סידרו לו.
בכל מקרה לא כל יום מגיע בלם שבגיל 17 פתח בהרכב של בנפיקה מול מילאן בסן סירו , עולה עם לסטר ליגה , ובלם פותח ומוערך בקבוצה מוכרת וטובה מכל קבוצה ישראלית.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אז גיא החתימה במוצש?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה טעות שלי לא הבנתי אותךגיא חניה כתב: אמרתי שהוא היה אמור לנחות לפני יומיים(ביקש עוד יום סידורים , קחו את זה לאן שאתם רוצים) , ובסוף הוא נחת אתמול בשעה 4 כמו שאורן וטוטי אמרו פה , עשינו לתקשורת בית ספר.
הוא יחתום בארץ ויטוס עם הקבוצה למחנה האימונים ע"פ כל ההערכות , שכבר גם דירה בבניין ליד אוגו סידרו לו.
בכל מקרה לא כל יום מגיע בלם שבגיל 17 פתח בהרכב של בנפיקה מול מילאן בסן סירו , עולה עם לסטר ליגה , ובלם פותח ומוערך בקבוצה מוכרת וטובה מכל קבוצה ישראלית.

ומעולם לא התלוננתי על מיגל ויטור ככה שאין לי תלונות עליו או משהו כזה, נשמע בלם לא רע בכלל ושיחתום כבר

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הלוואי. אני לא יודע להגיד לך, כבר היו שחקנים שסגרו תנאים כספיים , כבר סגרו להם דירה בעיר , כבר היו בארץ ובסוף עשו פרסה ולא חתמו.Red Temple כתב:אז גיא החתימה במוצש?
לא תקרה לפני שיערכו בדיקות רפואיות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Red Temple
לחימוב עשו בבריותא ממה שהבנתי ובריותא פתוח גם בשבת
- simply-red
טוב, אז אם מחר מישהו מעלה דיווח שמיגל ויטור נצפה בסורוקה אפשר להאמין לו.
נצפה בביקור רופא דוחף את המדחום לכוס תה שביזות יום א
- yarinboker
אשתו של ויטור העלתה לאינסטגרם תמונה של קריית הממשלה ורשמה
שלום,באר שבע
שלום,באר שבע
מה שמה בישראל?yarinboker כתב:אשתו של ויטור העלתה לאינסטגרם תמונה של קריית הממשלה ורשמה
שלום,באר שבע
עריכה:
מצאתי, תודה:)
צודק. עכשיו ראיתי.yarinboker כתב:אשתו של ויטור העלתה לאינסטגרם תמונה של קריית הממשלה ורשמה
שלום,באר שבע
מוצש לדעתי מודיעים על ההחתמה