אומר זאת כך - אם עד מחר ב16:00 אין הודעה אנחנו בבעיה.yedidel כתב:הרג אותנו... מה קורה?
נבדק? ברח? נתקע אחרי החומוס של סעיד?
רשמית :: מיגל ויטור חתם
- The red one
Re: מיגל ויטור, בלם
לא סתם הוא הגיע עם אשתו, הם באו לבחון את העיר והמדינה
אז יאללה, מי מתנדב לעשות להם גוד טיים?CrazyRed7 כתב:לא סתם הוא הגיע עם אשתו, הם באו לבחון את העיר והמדינה

רוב היום הוא הסתובב עם אסי,delta7 כתב: אז יאללה, מי מתנדב לעשות להם גוד טיים?
בטח לקח אותו למדרחוב ולוסרמיל..
- The red one
היו בגיגסי. האיזור שם זה איזור שנשים אוהבות. ועוד לא ראתה את הגראנד.
היו במזרקות? עשו סיור בבאר אברהם?
מוסך צמרת?אדום בלב בנשמהההה כתב:היו בגיגסי. האיזור שם זה איזור שנשים אוהבות. ועוד לא ראתה את הגראנד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
ברור, יודעת שלא ידפקו אותה שם במחיר ותוכל להמשיך לבזבז את הכסף על כל המותגים מסביב.Totti כתב: מוסך צמרת?
בערך השחקן הזר הראשון שאשתו עולה לכותרות לפניו. איך נראית הבחורה בכלל ?
חמודה+אדום בלב בנשמהההה כתב: ברור, יודעת שלא ידפקו אותה שם במחיר ותוכל להמשיך לבזבז את הכסף על כל המותגים מסביב.
בערך השחקן הזר הראשון שאשתו עולה לכותרות לפניו. איך נראית הבחורה בכלל ?
- The red one
נו מה אתה צ'יילד? תן תמונהCrazyRed7 כתב: חמודה+
לא יודע איך לעלות תמונות מהפלאפון לפורוםאדום בלב בנשמהההה כתב: נו מה אתה צ'יילד? תן תמונה
אין לך אינסטגרם?
- The red one
אני פעיל בכל הפלטפורמות אפשריות + פורומים נישתייםם, אבל אני ואינסטגרם לא חברים..CrazyRed7 כתב: לא יודע איך לעלות תמונות מהפלאפון לפורום
אין לך אינסטגרם?
מדיי שבוע אחותי משלימה לי פערים על דברים מעניינים משם בגזרת שחקני הפועל (ובעיקר נשותיהם או בשפת האינטרנט WAGS)

איך אתה חי?אדום בלב בנשמהההה כתב: אני פעיל בכל הפלטפורמות אפשריות + פורומים נישתייםם, אבל אני ואינסטגרם לא חברים..
מדיי שבוע אחותי משלימה לי פערים על דברים מעניינים משם בגזרת שחקני הפועל (ובעיקר נשותיהם או בשפת האינטרנט WAGS)
גם אני הייתי בלי עד לא מזמן ועכשיו אני מבין שהחיים שלי מחולקים ללפני ואחרי שפתחתי אינסטגרם.
- The red one
כוסיות בבגד ים ותמונות של אוכל יש לי גם בפייסבוק...CrazyRed7 כתב: איך אתה חי?
גם אני הייתי בלי עד לא מזמן ועכשיו אני מבין שהחיים שלי מחולקים ללפני ואחרי שפתחתי אינסטגרם.
גם השחקנים כולם נגישים גם בפייס וגם באינסטוש, חוץ ממליקסון שיש לו מום לא ברור על האינסטוש..
ביום רביעי הפתיחה הרשמית של רוב מתחם היס פלאנט החדש, ברגע שמיגל ואשתו רואים את המתחם, קנינו אותם.
הולך להיות מדהים.
הולך להיות מדהים.