גנט לבאר שבע: "רוצים לצרף במיידי את דוידזאדה"
Re: גנט לבאר שבע: "רוצים לצרף במיידי את דוידזאדה"
לצייר את זה כאילו זו מכה משמיים ויש שבועיים למצוא מחליף היא שגויה מיסודה.
ידוע לכל שאופיר התחבר לדודו בדיוק למטרה הזו, וכבר אז היה צריך להתחיל לתור אחר מחליף שישדרג אותנו.
בכל אופן זה נראה שאמבולה יהיה המחליף אם וכאשר.
לא מכיר אותו מספיק, אך לפי הרכבי העונה של האנשים השונים הוא ודודזאדה די שווים ברמתם כשהחלוקה ביניהם די זהה ואף נוטה לטובת אמבולה.
בהתחשב בכך שלזמבי יש עוד לאן להתקדם זו יכולה להיות החתמה טובה.
כשאני מסתכל על הסגל אני באמת לא יודע איפה רוצים לדחוף עוד שני שחקנים לחלק הקדמי.
אם רוצים להביא חלוץ אז למה החתימו את גאדיר בינואר?
ונניח שהוא משוחרר, 3 חלוצים בכירים זה לא מוגזם?
שבתאי הוא על תקן קשר 50/50 עם פן התקפי.
שחקן אחד יספיק, ויש מקום לזר.
ידוע לכל שאופיר התחבר לדודו בדיוק למטרה הזו, וכבר אז היה צריך להתחיל לתור אחר מחליף שישדרג אותנו.
בכל אופן זה נראה שאמבולה יהיה המחליף אם וכאשר.
לא מכיר אותו מספיק, אך לפי הרכבי העונה של האנשים השונים הוא ודודזאדה די שווים ברמתם כשהחלוקה ביניהם די זהה ואף נוטה לטובת אמבולה.
בהתחשב בכך שלזמבי יש עוד לאן להתקדם זו יכולה להיות החתמה טובה.
כשאני מסתכל על הסגל אני באמת לא יודע איפה רוצים לדחוף עוד שני שחקנים לחלק הקדמי.
נקודת התורפה שלנו
או שמא נאמר העמדות הכי חלשות שלנו הן 2 המגינים
אם אין ברירה אז לשחרר
במילא שנה הבאה או בינואר הוא שחקן חופשי
אמבולה מרעננה עולה על אופיר ב 2 דרגות
זה בהחלט שידרוג להרכב הראשון שלנו
אם אין ברירה אז לשחרר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שימי בחייאת שימי אמבולה עולה על אופיר בשתי דרגות??שימי כתב:נקודת התורפה שלנו
אם אין ברירה אז לשחרר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני ממש אוהב את אופיר
הוא גם עיצבן את כולנו העונה עם ההגבהות שלו
אבל בנינו?
להחליף 2 שחקני הגנה בטווח כזה קצר זה בור גדול מידי
לוותר על מגן שמאלי ישראלי ברמה הזו זה טפשי מידי
שאלונה תשדרג לו חוזה. ועונה הבאה שיצא לאירופה בשל יותר
והמומנטום גרוע ממש :/
הוא גם עיצבן את כולנו העונה עם ההגבהות שלו
אבל בנינו?
להחליף 2 שחקני הגנה בטווח כזה קצר זה בור גדול מידי
לוותר על מגן שמאלי ישראלי ברמה הזו זה טפשי מידי
שאלונה תשדרג לו חוזה. ועונה הבאה שיצא לאירופה בשל יותר
והמומנטום גרוע ממש :/
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרבה כאן כותבים בלי שום התייחסות לשוק העברות.
מגן טוב מאופיר קשה למצוא שכן או שמדובר בשחקן שנמצא בקבוצה טובה מאיתנו ולכן אי אפשר למשוך אותו או שמדובר בשחקן שיסכים לבוא אבל ידרוש סכומים שאנחנו לא נוציא על מגן.
סתם לדוגמא, המגן הימני של נבחרת רומניה, בן 33, שחקן חופשי, מגן מודרני אמיתי, מבקש חוזה לשנתיים עם שכר של בין 450 - 500 אלף יורו נטו לעונה!
להביא את אמבולה במקום אופיר תהיה טעות כפולה, גם נביא שחקן פחות טוב מאופיר וגם נצטרך לבזבז על אמבולה עמדה של זר.
גם אם אופיר (ובן ביטון) הם שני השחקנים הכי חלשים ב - 11 שלנו, הם עדין ישראלים (שזה יתרון גדול), והם עדין מהטובים בארץ בעמדה שלהם (מה שמעיד לא רק על הרמה של המגינים בארץ אלא גם על היכולת של קבוצות בארץ, כולל מכבי ת"א, למשוך לארץ מגינים איכותיים).
ההבדל בין אופיר למגן העשירי בארץ הוא לא גדול? כניראה יש לאוהדים שלנו זיכרון קצר והם שכחו את שמעון הרוש שלא ידע לסגור אלכסונית, לא ידע לחזור להגנה בזמן, לא ידע לצאת למלכודת נבדל וכן הלאה וכן הלאה, ואת המחיר ששילמנו על התקופה שהרוש שיחק אצלנו מגן שמאלי.
מגן טוב מאופיר קשה למצוא שכן או שמדובר בשחקן שנמצא בקבוצה טובה מאיתנו ולכן אי אפשר למשוך אותו או שמדובר בשחקן שיסכים לבוא אבל ידרוש סכומים שאנחנו לא נוציא על מגן.
סתם לדוגמא, המגן הימני של נבחרת רומניה, בן 33, שחקן חופשי, מגן מודרני אמיתי, מבקש חוזה לשנתיים עם שכר של בין 450 - 500 אלף יורו נטו לעונה!
להביא את אמבולה במקום אופיר תהיה טעות כפולה, גם נביא שחקן פחות טוב מאופיר וגם נצטרך לבזבז על אמבולה עמדה של זר.
גם אם אופיר (ובן ביטון) הם שני השחקנים הכי חלשים ב - 11 שלנו, הם עדין ישראלים (שזה יתרון גדול), והם עדין מהטובים בארץ בעמדה שלהם (מה שמעיד לא רק על הרמה של המגינים בארץ אלא גם על היכולת של קבוצות בארץ, כולל מכבי ת"א, למשוך לארץ מגינים איכותיים).
ההבדל בין אופיר למגן העשירי בארץ הוא לא גדול? כניראה יש לאוהדים שלנו זיכרון קצר והם שכחו את שמעון הרוש שלא ידע לסגור אלכסונית, לא ידע לחזור להגנה בזמן, לא ידע לצאת למלכודת נבדל וכן הלאה וכן הלאה, ואת המחיר ששילמנו על התקופה שהרוש שיחק אצלנו מגן שמאלי.
אחלה זכרון, לא הבדל גדול.Sir Alex Ferguson כתב:הרבה כאן כותבים בלי שום התייחסות לשוק העברות.
עם מאמן טוב ראינו דוידזאדה אחר. לפני בכר הוא היה מסננת פראקסלנס.
אני מסכים שאין הרבה טובים ממנו ואמבולה בפרט לא עולה עליו, אבל אין זה מעיד על דוידזאדה, אלא בעיקר על החולשה הכללית בעמדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
לא מסכים.Totti כתב: אחלה זכרון, לא הבדל גדול.
עם מאמן טוב ראינו דוידזאדה אחר. לפני בכר הוא היה מסננת פראקסלנס.
אני מסכים שאין הרבה טובים ממנו ואמבולה בפרט לא עולה עליו, אבל אין זה מעיד על דוידזאדה, אלא בעיקר על החולשה הכללית בעמדה
אופיר תמיד היה בסדר גמור מבחינה הגנתית, ובתקופה של אלישע גם הייתה לו תקופה מצוינת שבזכותה אפילו הגיע להרכב הפותח של הנבחרת (ואפילו בישל שני שערים בשני המשחקים הראשונים שלו) ואף היו גישושים מצד מכבי ת"א לגבי רכישה שלו.
הבעיה של אופיר תמיד הייתה התקפית, ואני חושב שלמרות שהוא השתפר תחת בכר, גם הגנתית וגם התקפית, הבעיה בהתקפה עדין לא נפתרה ואני לא רואה הבדל גדול מידי בין העונה החולפת של אופיר לעונה שאופיר נתן לפני שלוש שנים (העונה הראשונה של בוזגלו וברדה), כשבשתי העונות הוא הציג יכולת טובה אבל עם תחושת החמצה והרגשה שהוא יכול לתת אפילו יותר אם ישפר את הנושא ההתקפי.
אין ספק שיש בעיה גדולה בארץ, גם בשוק השחקנים הישראלים וגם ביכולת למשוך/לשלם לזרים איכותיים בעמדת המגן השמאלי, ועדין כמו כל דבר בחיים צריך פרופורציות. אופיר טוב משמעותית מרוב המגינים בארץ, בטח מבחינה הגנתית שם אופיר טועה מעט מאוד, לעומת שאר המגינים בארץ שקורסים הגנתית כמעט בכל מאבק מולם (בטח אם מולם עומד קיצוני איכותי).
מסכים ב100%.yossi כתב:
לדעתי אנחנו נמצאים במצב של כל המוסיף גרוע.
משה, הוא בשנתיים שלפני בכר קיבל בראש מכל פישר שני, אל תצייר מציאות מדומהSir Alex Ferguson כתב: לא מסכים.
אופיר תמיד היה בסדר גמור מבחינה הגנתית, ובתקופה של אלישע גם הייתה לו תקופה מצוינת שבזכותה אפילו הגיע להרכב הפותח של הנבחרת (ואפילו בישל שני שערים בשני המשחקים הראשונים שלו) ואף היו גישושים מצד מכבי ת"א לגבי רכישה שלו.
הבעיה של אופיר תמיד הייתה התקפית, ואני חושב שלמרות שהוא השתפר תחת בכר, גם הגנתית וגם התקפית, הבעיה בהתקפה עדין לא נפתרה ואני לא רואה הבדל גדול מידי בין העונה החולפת של אופיר לעונה שאופיר נתן לפני שלוש שנים (העונה הראשונה של בוזגלו וברדה), כשבשתי העונות הוא הציג יכולת טובה אבל עם תחושת החמצה והרגשה שהוא יכול לתת אפילו יותר אם ישפר את הנושא ההתקפי.
אין ספק שיש בעיה גדולה בארץ, גם בשוק השחקנים הישראלים וגם ביכולת למשוך/לשלם לזרים איכותיים בעמדת המגן השמאלי, ועדין כמו כל דבר בחיים צריך פרופורציות. אופיר טוב משמעותית מרוב המגינים בארץ, בטח מבחינה הגנתית שם אופיר טועה מעט מאוד, לעומת שאר המגינים בארץ שקורסים הגנתית כמעט בכל מאבק מולם (בטח אם מולם עומד קיצוני איכותי).
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 28 יוני 2016, 14:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
למרות הבעייתיות בלמצוא מגן טוב .
אני חושב שאם בכר הצליח להוציא מתורג'מן יכולות במשחק עונה ומדויזאדה יכולת שיא .
אין סיבה לא לשחרר אותה אם יגיע כסף טוב תמורתו .
דווקא בגלל שההיצע כזה מוגבל וההבדלים הם לא תהומיים בין המגינים אין סיבה לא לשחרר אותו אם נקבל הרבה כסף תמורתו.דויזאדה הוא מגן סביר+ ואין סיבה שאלופת המדינה לא תוכל להתחזק במגן סביר+ כמו אמבולה או טוויטו או לא משנה ההבדלים הם לא כאלה גדולים
אני חושב שאם בכר הצליח להוציא מתורג'מן יכולות במשחק עונה ומדויזאדה יכולת שיא .
אין סיבה לא לשחרר אותה אם יגיע כסף טוב תמורתו .
דווקא בגלל שההיצע כזה מוגבל וההבדלים הם לא תהומיים בין המגינים אין סיבה לא לשחרר אותו אם נקבל הרבה כסף תמורתו.דויזאדה הוא מגן סביר+ ואין סיבה שאלופת המדינה לא תוכל להתחזק במגן סביר+ כמו אמבולה או טוויטו או לא משנה ההבדלים הם לא כאלה גדולים
כמה שהסיומת של אופיר מעצבנת.
בכל השאר ההבדלים הם עצומים בין המגנים שיש בארץ לעומתו.
תפסיקו לזלזל בכל מה שנמצא אצלכם. אם אופיר עוזב זה בור גדול במשחק הלחץ, בהשקעה, בכושר הגופני המדהים שלו יחד עם המהירות. כשהוא יעזוב יביאו על חשבונו רק שחקן זר. ואז זה יצור לנו בעיות בתפקידים אחרים.
למרות שהוא מעצבן בסיומת כן יש אצל אופיר גרף השתפרות
בכל השאר ההבדלים הם עצומים בין המגנים שיש בארץ לעומתו.
תפסיקו לזלזל בכל מה שנמצא אצלכם. אם אופיר עוזב זה בור גדול במשחק הלחץ, בהשקעה, בכושר הגופני המדהים שלו יחד עם המהירות. כשהוא יעזוב יביאו על חשבונו רק שחקן זר. ואז זה יצור לנו בעיות בתפקידים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 28 יוני 2016, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1אלדר כתב:כמה שהסיומת של אופיר מעצבנת.
בכל השאר ההבדלים עם עצומים בין המגנים שיש בארץ לעומתו.
- Sir Alex Ferguson
עונה לפני בכר הוא היה חלש מאוד, אבל שנתיים לפני בכר, נתן עונה מצוינת (אולי הכי טובה שלו אצלנו), ובגלל זה הוזמן לנבחרת, קיבל הצעה ממכבי תל אביב וגם קיבל חוזה חדש מאלונה.Totti כתב: משה, הוא בשנתיים שלפני בכר קיבל בראש מכל פישר שני, אל תצייר מציאות מדומה
אני חושב שהשנה הוא הראה משחק לחץ מצוין, כושר גופני ברמות הכי גבוהות, מחויבות ולחימה לאורך כל המשחק, שיפור ניכר בסגירה האלכסונית ובעזרה לבלמים, יכולת טובה מאוד בהגנה. התקפית הוא עדין מאכזב, מאכזב מאוד אפילו, אבל אני חושב שהגנתית הוא היה טוב מאוד.
ושוב, אני חושב שמדובר במגן השמאלי הכי טוב בישראל היום, ושיהיה קשה מאוד למצוא מגן טוב יותר ממנו, כשגם מגן ברמה שלו יהיה לא פשוט למצוא וככל הנראה יחייב אותנו לוותר על עמדה של זר ולא מעט כסף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מגן איכותי זר זה לא ויתור על עמדה של זר זה חיזוק מדהים, וחיזוק הרבה יותר אפקטיבי מכל זר אחר בהתחשב באופי 90% מהמשחקים שלנו בליגה.Sir Alex Ferguson כתב:וככל הנראה יחייב אותנו לוותר על עמדה של זר ולא מעט כסף.
אין צורך שתשכנע משוכנעים. אף אחד לא אמר שהוא לא אחד המגנים הטובים בישראל, הטענה נעה סביב האם למכור והאם ניתן להביא תחליף ראוי.Sir Alex Ferguson כתב: עונה לפני בכר הוא היה חלש מאוד, אבל שנתיים לפני בכר, נתן עונה מצוינת (אולי הכי טובה שלו אצלנו), ובגלל זה הוזמן לנבחרת, קיבל הצעה ממכבי תל אביב וגם קיבל חוזה חדש מאלונה.
אני חושב שהשנה הוא הראה משחק לחץ מצוין, כושר גופני ברמות הכי גבוהות, מחויבות ולחימה לאורך כל המשחק, שיפור ניכר בסגירה האלכסונית ובעזרה לבלמים, יכולת טובה מאוד בהגנה. התקפית הוא עדין מאכזב, מאכזב מאוד אפילו, אבל אני חושב שהגנתית הוא היה טוב מאוד.
ושוב, אני חושב שמדובר במגן השמאלי הכי טוב בישראל היום, ושיהיה קשה מאוד למצוא מגן טוב יותר ממנו, כשגם מגן ברמה שלו יהיה לא פשוט למצוא וככל הנראה יחייב אותנו לוותר על עמדה של זר ולא מעט כסף.
לדעתי כן, אבל זה לא מדע מדויק, בהחלט ניתן להתווכח