תפנית בעלילה - סוארס רוצה להישאר
Re: תפנית בעלילה - סוארס רוצה להישאר
כל הזרים נרשמים ב18 אך רק חמישה בו זמנית על הדשא
כך גם אני הבנתי.CrazyRed7 כתב: 6 זרים בטופס.
5 על הדשא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ב100% 6 זרים רשומים בסגל 5 זרים יכולים לשחק, כלומר אם נניח אוגו יצא אז במקומו יכול לעלות זר אחר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה שיעור לצעירים שבנינו....
כל עוד לא הייתה לו קבוצה למרות שהוא מעוניין לעזוב - עשה קולות של אני נשאר כדי שבאר שבע תהיה זו שתרצה לשחרר אותו לנוכח החתמת מיגל וגם תשלם לו פיצוי.
עכשיו, כשהוא מצא קבוצה - שחררו אותי מייד !
הכל משחקי כסף.
כל עוד לא הייתה לו קבוצה למרות שהוא מעוניין לעזוב - עשה קולות של אני נשאר כדי שבאר שבע תהיה זו שתרצה לשחרר אותו לנוכח החתמת מיגל וגם תשלם לו פיצוי.
הכל משחקי כסף.
- dardasmiley
אין לנו אינטרס להשאיר בלם שמרוויח מזה שנעוף שלב אחד קודם.
אבל לא אהבתי בכלל את ההתנהגות של סוארז בחודש האחרון. היה פה 6 שנים וקיבל מאיתנו הרבה, שוכח שלקחנו אותו מהפועל רמת גן בליגה שניה.
הרי אנחנו מכירים את הצוות המקצועי לא מהיום, אם היה יושב לשיחה עם אלונה ואסי אני בטוח שהיו מגיעים איתו להסכמות לשביעות רצון כולם. אבל בצורת ההתנהלות הזו דרך התקשורת מעורר אנטגוניזם.
בהתייחס לכתבה הספציפית, לא מבין איזה אינטרס יש למוגילבסקי להיות פח אשפה אנושי, אין כתבה שהוא לא מלכלך ומטנף על המועדון. מה נסגר? משה ניר2?
אבל לא אהבתי בכלל את ההתנהגות של סוארז בחודש האחרון. היה פה 6 שנים וקיבל מאיתנו הרבה, שוכח שלקחנו אותו מהפועל רמת גן בליגה שניה.
הרי אנחנו מכירים את הצוות המקצועי לא מהיום, אם היה יושב לשיחה עם אלונה ואסי אני בטוח שהיו מגיעים איתו להסכמות לשביעות רצון כולם. אבל בצורת ההתנהלות הזו דרך התקשורת מעורר אנטגוניזם.
בהתייחס לכתבה הספציפית, לא מבין איזה אינטרס יש למוגילבסקי להיות פח אשפה אנושי, אין כתבה שהוא לא מלכלך ומטנף על המועדון. מה נסגר? משה ניר2?
לפי מוגליבסקי הוא מעולם לא עשה קולות של נשאר.גיל שגיב כתב:https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html
הכל משחקי כסף.
כבר בראשון טען שהסוכן של סוארז רוצה שחרור מיידי ואנחנו אלה שמחזיקים בו במטרה שיהיה לפחות על הספסל בצמד המשחקים מול שריף.
קשה לי להאמין. כולנו יודעים כשווילי לא מרוכז בכדורגל מה התוצאות.yossi כתב: לפי מוגליבסקי הוא מעולם לא עשה קולות של נשאר.
כבר בראשון טען שהסוכן של סוארז רוצה שחרור מיידי ואנחנו אלה שמחזיקים בו במטרה שיהיה לפחות על הספסל בצמד המשחקים מול שריף.
בלם שלישי?אוחיון אומנם עדיין מחלים מפציעה אבל יש גם את הובאן שיכול למלא את העמדה לכל מקרה חריג.
זריהן הרבה יותר אמין מהדבר הזה מווינט וזריהן אומר שהוא רוצה להישאר.
הוא הסתכסך פעם עם אלונה.dardasmiley כתב:אין לנו אינטרס להשאיר בלם שמרוויח מזה שנעוף שלב אחד קודם.
תפסיקו להאמין למה שהוא רושם, בטח שלא לווליום של הכתבות.
אין לי מושג מה האמת ומה רצונותיו של סוארז.CrazyRed7 כתב: קשה לי להאמין. כולנו יודעים כשווילי לא מרוכז בכדורגל מה התוצאות.
בלם שלישי?אוחיון אומנם עדיין מחלים מפציעה אבל יש גם את הובאן שיכול למלא את העמדה לכל מקרה חריג.
זריהן הרבה יותר אמין מהדבר הזה מווינט וזריהן אומר שהוא רוצה להישאר.
פשוט לצטט את המקור הזה ואז לטעון שזה "שיעור" זה די מגוחך כשלפי אותו מקור הוא מעולם לא רצה להישאר.