רגשות מעורבים..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
f_totti

רגשות מעורבים..

שליחה על ידי f_totti »

אישית, אני די חלוק בדעתי בנוגע לכל מה שהולך סביב הקבוצה בימים האחרונים.

מצד אחד, בתור אוהדי הפועל ב"ש תמיד ראינו מהצד את כל השמות הגדולים בארץ מקושרים לקבוצות הגדולות ואלינו הגיעו די השאריות של כל אלה.
בינתיים, הכוכבת של עונת המלפפונים שבאה עלינו היא ללא ספק הקבוצה שלנו וישקר אחד שיגיד שזה לא משהו שהוא תמיד רצה בסתר ליבו.
אני גם לא מבין את האנשים שנגד זה בגלל שלא יהיו מספיק שחקני בית בהרכב. זה לא שיש לנו פה מצבור בלתי נגמר של שחקנים מקומיים ברמה מתאימה, ההפך הוא הנכון ואם אנחנו שואפים להישגיות אין ברירה בשלב זה אלא להביא שחקנים מבחוץ.

אך מצד שני, זה די מזכיר את מה שהלך במכבי נתניה כשיאמר רק הגיע ומינה את ברקוביץ' למנג'ר.
הוא החתים כוכבים, הפך לכוכב בעצמו, הביא לפה שמות גדולים מחו"ל, אבל לא נגע בתארים ובסוף די מפרק את נתניה.
אז נכון שיש הבדל גדול בינינו לנתניה בסיבה שבגללה יאמר מקצץ, והיא כמות האוהדים הדלה שהגיעה מרבית העונה למשחקי בית שלהם אבל קשה לי שלא להשוות אותנו לנתניה בשלב הזה.

אני מאוד מקווה שאצלנו זה יתפתח בצורה שונה, ניתן לכל אחד לעשות את תפקידו ואנחנו נתמוך מהצד. :צעיף:

זה שי !

Re: רגשות מעורבים..

שליחה על ידי זה שי ! »

אין מה להשוות יאמר קנה שטויות החתים מאמן ב500 אלף דולר הביא 5 זרים אפורים שלא שווים שקל בסכומים אדירים
הקהל בקושי בא גם שהם היו במקומות 1 2 בקושי ובא להם קהל אל תשווה פה יש הכנסות יש הכנסות משידורים יש חסויות יש קהל יש מוצרים ועוד
מה שבנתניה כמעט ואין
זה שי !
נערך לאחרונה על ידי זה שי ! ב 04 יוני 2009, 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: רגשות מעורבים..

שליחה על ידי nitsande »

אני מאוד מאוד שמח ומתלהב מכל הרכש החדש ובאמת שזה כמו חלום שמתגשם אבל...
אני מרגיש קצת כאילו אנחנו מאבדים את הזהות שלנו, אני מרגיש שאפשר בעונה הבאה להחליף את צבע המדים לצהוב.
לא אני לא מתלונן אבל זה קצת מרגיש שב"ש שהיא קבוצה עם הרבה לב וקצת פחות שמות נוצצים פשוט מאבדת את הזהות שלה.
אני חושב על זה שבעונה הבאה יכול להיות משחקים שישחקו בהם 11 ליגיונרים ואף לא אחד שבאמת מחובר לקבוצה!
זה קצת מדאיג אותי למרות שכל ההחתמות הטלה הן חלומיות.
תכל'ס כדי שזה לא יקרה חייבים להשאיר כמה שיותר שחקנים שמזוהים עם המועדון... (אופיר, בונפלד, חוגג, אלול)
למרות שלחוגג ויניב אין זכות לשחק בליגת העל.
זאת דעתי
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה