דילים למולדובה
- The red one
Re: דילים למולדובה
אורן אל תגזים. הפורום הזה הוא לא הפייסבוק, ואנחנו לא גוף שאמור לייצג אוהדים. זה שפה מישהו כתב ביקורת על הרייכרסטג זה כי ידענו שיראו אותה מספר מצומצם של אנשים אבל בעיקר זה יגיע למקום הנכון (אלייך). והביקורת ההיא נכתבה בצורה הכי לגיטימית שיש בעולם ובכלל לא בטון מתנשא ומתלהם.
כשהארגון יוצא נגד המועדון בפייסבוק בפומבי זה פשוט נראה רע. את הביקורת שלכם על נוסח ההודעה יכלתם להעביר בצורה פרטית יפה מאוד לאלעד או לכל גורם אחר שאתם נמצאים איתו בקשר ישיר.
אם הזכרת כל כך מהר את הנושא הזה של המסיבה, אז כנראה שבאמת יש קשר. מקווה שזה לא ישפיע עלייכם יותר מדיי העונה.
ומתי קראו לכם כלבים גנבים נוכלים ורמאים? לא ראיתי משהו כזה בצורה רחבה, ולמען האמת, אפילו לא משהו כזה מבן אדם אישי, ואני עוקב אחרי 2 הקבוצות המרכזיות של האוהדים שלנו בפייסבוק.
כשהארגון יוצא נגד המועדון בפייסבוק בפומבי זה פשוט נראה רע. את הביקורת שלכם על נוסח ההודעה יכלתם להעביר בצורה פרטית יפה מאוד לאלעד או לכל גורם אחר שאתם נמצאים איתו בקשר ישיר.
אם הזכרת כל כך מהר את הנושא הזה של המסיבה, אז כנראה שבאמת יש קשר. מקווה שזה לא ישפיע עלייכם יותר מדיי העונה.
ומתי קראו לכם כלבים גנבים נוכלים ורמאים? לא ראיתי משהו כזה בצורה רחבה, ולמען האמת, אפילו לא משהו כזה מבן אדם אישי, ואני עוקב אחרי 2 הקבוצות המרכזיות של האוהדים שלנו בפייסבוק.
וזה סבבה והגיוני לטנף ולבקר אותנו פה בפורום פתוח לכולם? יכולת לשלוח הודעה פרטית היית מקבל אחלה תגובה עניינית.avivgolan כתב:
הם יודעים בדיוק למי לפנות, כי כולם יודעים מי מתפעל את העמוד (לפחות כל אוהד נורמלי בטח ובטח אנשים
שבאו מפורומים וכדומה כי משם בדיוק הוא מגיע),
לכולם שם יש קשר ישיר להנהלה של הקבוצה וכולם יודעים עם מי צריך לדבר כשהם צריכים משהו.
אבל הם לפעמים חושבים שהם הפנאטיקס. תעשו טובה ותלמדו איך להגיב, בטח שאתם מייצגים ארגון ולא את עצמכם.
על אותו משקל, המועדון לא חסין מביקורת בדיוק כמו שהארגון לא, אנחנו את הביקורות כבר רגילים לקבל אבל זה פחות מעניין אותנו, בסוף מה שחשוב זו התוצאה והתוצאה היא שהמועדון התעשת והוציא ניסוח חדש ומרכז רשימת נוסעים למשחק (מה שהיה צריך להיות מלכתחילה והיה צריך להיכתב באופן ברור באותו פוסט שלמי שלא ייסע דרך המועדון יש פתרון ןזה ליצור קשר/לשלוח הודעה/לרכוש בשפע וכו וכן וכו
א. יש הבדל בין הניסוח שלך לבין ההתנסחות שלכם לאורך כל הפוסט הזה שהייתה ביקורתית ואגרסיבית הרבה יותר מהנוסח של הארגון בתגובה שלו.The red one כתב:אורן אל תגזים. הפורום הזה הוא לא הפייסבוק, ואנחנו לא גוף שאמור לייצג אוהדים. זה שפה מישהו כתב ביקורת על הרייכרסטג זה כי ידענו שיראו אותה מספר מצומצם של אנשים אבל בעיקר זה יגיע למקום הנכון (אלייך). והביקורת ההיא נכתבה בצורה הכי לגיטימית שיש בעולם ובכלל לא בטון מתנשא ומתלהם.
ב. כן, זה השפיע עלינו, אז כמו שהארגון לא חסין ו 70 חברי ארגון קיבלו על הראש (קיבלו גם בקבוצות, גם פה אגב נככתבו דברים ובצדק על אי הגעת השחקנים) וכן קראו לנו נוכלים וגנבים ורמאים, אמנם לא אתה אבל קראו לנו.
ג. המועדון הוציא הודעה ברמה של ילד בכיתה ג' ואין שם שום סנכרון, אז קיבלו ביקורת עניינית ונמצא פתרון ובזה זה נגמר.
ד. קוראים בפורום הזה הרבה אבל הרבה יותר מכמה בודדים וכל מה שאנחנו כותבים פה מגיע לעיתונאים שקוראים פה ואוהדים מכל הארץ, תתעורר חבר אנחנו כבר לא בליגה לאומית אנחנו אשכרה מעניינים.
Re: כרטיסי לשריף חוץ
יש להם מגרש של 16 אלף איש. בדרך כלל לא מלא. למה שיהיו בעיות עם כרטיסים?
כי הם מקצים רק 570 כרטיסים וחושבים שהם יכולים למלא את המגרש כנראה, אולי יפשירו עוד לקראת המשחק, בכל מקרה לא נראה לי שיסעו יותר מ 570 אבל עדיף להירשם ושהמועדון יידע להיערך בהתאם.yakar כתב:יש להם מגרש של 16 אלף איש. בדרך כלל לא מלא. למה שיהיו בעיות עם כרטיסים?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
המועדון היה לא בסדר, אני חושב שכולם מסכימים אבל גם ההתנגחות הפומבית של הארגון במועדון לא היתה במקום וגם הייתה קצת חסרת פרופורציה. אני בטוח שלא זה העניין שכל כך הכעיס את הארגון אלא העניין של המסיבה.
- dardasmiley
אחלה דרך לרדת מהעץ אחרי התגובה הבזיונית שלכם...
אל תפנה אליי יותר, תודה.dardasmiley כתב:אחלה דרך לרדת מהעץ אחרי התגובה הבזיונית שלכם...
שוב, הביקורת שלך לגיטימית, אני קורא ומבין מאיפה זה בא, בינתיים משתמשים אחרים בוחרים לדבר מסריח כשבינתיים מי שמרכז את הרשימה של הנוסעים למשחק החוץ ולדאוג שלכולם יהיה כרטיס זה אחד מחברי הארגון.YallaHapoel כתב:המועדון היה לא בסדר, אני חושב שכולם מסכימים אבל גם ההתנגחות הפומבית של הארגון במועדון לא היתה במקום וגם הייתה קצת חסרת פרופורציה. אני בטוח שלא זה העניין שכל כך הכעיס את הארגון אלא העניין של המסיבה.
לדעתך היה אפשר לסגור את זה בשקט? סבבה, דעתך.
חברי הארגון בחרו לכתוב את הביקורת בפומבי וזו זכותם, זכותכם לבקר אבל אני עדיין לא מבין איך כל מבקרי הארגון פה שעושים זאת בפורום ציבורי עם אלפי צפיות באים בטענות למה הארגון מבקר בפומבי את המועדון כשהם בעצמם עושם זאת.
מילא יבקר אותנו על ההודעה הפומבית אדם שמבקר אותנו בשיחות אישיות, אבל אין כאלה
לא רואה שום בעיה במה שפירסמתם.oranu כתב:
שוב, הביקורת שלך לגיטימית, אני קורא ומבין מאיפה זה בא, בינתיים משתמשים אחרים בוחרים לדבר מסריח כשבינתיים מי שמרכז את הרשימה של הנוסעים למשחק החוץ ולדאוג שלכולם יהיה כרטיס זה אחד מחברי הארגון.
לדעתך היה אפשר לסגור את זה בשקט? סבבה, דעתך.
חברי הארגון בחרו לכתוב את הביקורת בפומבי וזו זכותם, זכותכם לבקר אבל אני עדיין לא מבין איך כל מבקרי הארגון פה שעושים זאת בפורום ציבורי עם אלפי צפיות באים בטענות למה הארגון מבקר בפומבי את המועדון כשהם בעצמם עושם זאת.
מילא יבקר אותנו על ההודעה הפומבית אדם שמבקר אותנו בשיחות אישיות, אבל אין כאלה
אם הפרסום הזה גרם למועדון להתעורר בכך שידאג לכל אוהד שיטוס לכרטיס אז השגתם את המטרה וזה מה שחשוב.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני מאמין שבכל מקרה לא היה אוהד שנשאר בחוץ, תרגיל הפחדה של המועדון.izguy83 כתב: לא רואה שום בעיה במה שפירסמתם.
אם הפרסום הזה גרם למועדון להתעורר בכך שידאג לכל אוהד שיטוס לכרטיס אז השגתם את המטרה וזה מה שחשוב.
- dardasmiley
תנמיך את הטונים שלך, זה שאתה חבר ארגון לא הופך אותך לאיזה ביג שוט כמו שנדמה לך.oranu כתב: אל תפנה אליי יותר, תודה.
אם לא נראה לי איך שהגבתם אני אכתוב על זה ואעיר על זה, במיוחד על גבי פורום שנועד לאוהדים לחוות את דעתם.
ואם אתה כותב בפורום "ציבורי", תהיה מוכן גם לקרוא תגובות והודעות שלא נוח לך לשמוע.
אני לא מתכוון להתיישר עם מה שאתה חושב.
- dardasmiley
מאןד לגיטימי בעיניי, המועדון עוד לא קיבל את הכרטיסים ולא יודע כמה הקצאה תהיה לו וכבר היו משרדי נסיעות שקפצו על העניין ומכרו כרטיסים.YallaHapoel כתב: אני מאמין שבכל מקרה לא היה אוהד שנשאר בחוץ, תרגיל הפחדה של המועדון.
ואם תיאורטית, המועדון היה מקבל 50 כרטיסים. אל מי היו באים בטענות?
המועדון עובד עם מפיץ כרטיסים ומוכר רק דרכו את הכרטיסים. הוא לא מחויב לכל סוכנות נסיעות שרוצה לגזור קופון ומשתמשת בשם המועדון. זה חשוב מאוד להבהרה כי את קיטונות הביקורץ אם,משהו היה משתבש הם היו חוטפים. קראתי לפחות חמש פעמים, לא מוצא פסול בהודעת המועדון.
מה לא הבנת בהודעה הקודמת ?dardasmiley כתב:
תנמיך את הטונים שלך, זה שאתה חבר ארגון לא הופך אותך לאיזה ביג שוט כמו שנדמה לך.
אם לא נראה לי איך שהגבתם אני אכתוב על זה ואעיר על זה, במיוחד על גבי פורום שנועד לאוהדים לחוות את דעתם.
ואם אתה כותב בפורום "ציבורי", תהיה מוכן גם לקרוא תגובות והודעות שלא נוח לך לשמוע.
אני לא מתכוון להתיישר עם מה שאתה חושב.
אל תפנה אליי יותר, תודה.
איך אתה יכול להיות בטוח שיהיו מספיק כרטיסים בלי לדעת בדיוק כמה אנשים מתענינים לנסוע?YallaHapoel כתב: אני מאמין שבכל מקרה לא היה אוהד שנשאר בחוץ, תרגיל הפחדה של המועדון.