גדי כתב:
אורן,
אם יש לכם טענות לשחקנים אז נא לפנות אליהם. הצגת הנהלת המועדון בצורה שעשיתם לא מכבדת אתכם.
המועדון אוהב אתכם מאוד לא ברור לי מדוע לחרחר מלחמה. תגובה תוקפנית שכזו היא לא לעניין בלשון המעטה.
מה היה קורה אם היו נמכרות 1000 חבילות? למי היו באים בטענות?
אני אוהב אתכם מכל הלב ותמיד מפרגן אבל אתם לא חסינים לביקורת. אתם מציתים אש על כלום כי ביננו כמו בקרואטיה ובשוויץ קשה לי להאמין שיהיו 250
דילים למולדובה
Re: דילים למולדובה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
"זה לא לגיטימי לשריין כרטיסים לאוהדים שטסים עם הקבוצה, ממש לא. במה הם שונים או בעלי זכות מעל אוהד"
לדעתי לגיטימי. במיוחד שברור שלא נמלא את היציע. מה ההבדל בין זה לבין התניית כרטיס לחצי גמר ברכישת מנוי?
מה הבעיה שהמועדון יציע חבילה הכוללת כרטיס? נראה לך הגיוני שהם יציעו חבילה רשמית ללא כרטיס? זה הרי כל הפואנטה בחבילה רשמית.
אז סבבה הם כיסתחו את עצמם למקרה שלא יישארו כרטיסים. לדעתי לא לגיטימי שמשרדים אחרים מבטיחים כרטיס ביחד עם החבילה למרות שבכלל אין להם כרטיס.
לדעתי לגיטימי. במיוחד שברור שלא נמלא את היציע. מה ההבדל בין זה לבין התניית כרטיס לחצי גמר ברכישת מנוי?
מה הבעיה שהמועדון יציע חבילה הכוללת כרטיס? נראה לך הגיוני שהם יציעו חבילה רשמית ללא כרטיס? זה הרי כל הפואנטה בחבילה רשמית.
אז סבבה הם כיסתחו את עצמם למקרה שלא יישארו כרטיסים. לדעתי לא לגיטימי שמשרדים אחרים מבטיחים כרטיס ביחד עם החבילה למרות שבכלל אין להם כרטיס.
אם היה עכשיו משחק בבלומפילד עם הקצאת כרטיסים מוגבלת והמועדון היה מוציא לימוזינות למשחק בעלות של 2000 ש"ח עם שף פרטיyakar כתב:"זה לא לגיטימי לשריין כרטיסים לאוהדים שטסים עם הקבוצה, ממש לא. במה הם שונים או בעלי זכות מעל אוהד"
וכרטיס כניסה, זה גם לגיטימי?
את האמת שזה המצב עם הספונסרים. כל עוד לא מדובר בהפרת הבטחה , או ניצול כל הכרטיסים הזמינים (במקרה הזה. לא מדובר ביותר מ10 אחוז מהכרטיסים) , אז אין לי בעיה עם זה.אריק כתב:
אם היה עכשיו משחק בבלומפילד עם הקצאת כרטיסים מוגבלת והמועדון היה מוציא לימוזינות למשחק בעלות של 2000 ש"ח עם שף פרטי
לגבי בלומפילד גם היה מדובר בהפרת הבטחה של הגרלה לפני משחקים כאלה.
אבל זה לא המקרה.אין שום בעיית כרטיסים. אורן פנה לאסי והכל נפתר. אפשר לחשוב יוצאים 1500 אוהדים.אריק כתב:
אם היה עכשיו משחק בבלומפילד עם הקצאת כרטיסים מוגבלת והמועדון היה מוציא לימוזינות למשחק בעלות של 2000 ש"ח עם שף פרטי
סערה בכוס מים אבל העיקר לחפש.
יש לנו אוזן קשבת במועדון. הארגון יכול לדבר עם אסי מתי שהוא רק רוצה. בבלומפילד יוצאים למכירה כמות שאוהדים של מכבי תל אביב יכולים רק לחלום.
אם כל הכבוד גם לאוהדים אז גם למועדון יש אינטרסים כאלו ואחרים רחמנא לצלאן. גם לארגון יש אינטרסים. שנה שעברה המכונית שלי הייתה משועבדת לארגון. שעות שאני אפילו לא סופר. אני האחרון שיבקר את הארגון לשם שמיים. אם המועדון התנסח באופן לא ברור זו לא סיבה להצית אש.
האוהדים שלנו ממש לא מסכנים אלא אם רוצים להיות כאלה כי זה סבבה להוציא קצת עצבים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: כרטיסי לשריף חוץ
התגובה שלך לגבי הסיפור על המסיבה פשוט משלימה למה שאמרתי בהודעה-הייתה סיבה אחרת להודעה שלכם, הגבתם כי זו הייתה ההזדמנות "להחזיר". יודע מה? בסופו של דבר פוסט תגובה בפייסבוק גם אם לא היה הכי מכבד בעולם הוא סוג של הרע במיעוטו, ואכן משקף שאתם מאופקים. על אף הביקורת שאני העברתי על זה, אני לא חושב שצריך יותר מדי לעשות מכל הסיפור הזה ביג דיל ולדבר פה בתגובות על " קרע בין אוהדים וכו'".oranu כתב:
השאלה מופנית גם אליך מה אתה היית עושה אחרת ? באמת מעניין אותי לדעת אם יש משהו שפספסנו פה או שפשוט לא קיבלתם את התמונה השלמה.
לא מכיר ארגון יותר מאופק ומכבד מהאולטרא, לא מכיר.
- The red one
חייב לציין שהופתעתי מהתגובה, אורן. בעמודים הקודמים כתבתי שבסה"כ נאמרה פה ביקורת על הארגון בפורום ואז כתבת משהו בסגנון "אתה כבר לא ליגה לאומית, הפורום הזה נצפה על ידי המון אנשים ועיתונאים שיכולים להוציא רפש". אמרתי לעצמי "וואלה, צודק", אבל אז אתה בא ואומר שהארגון לא מייצג את כלל הקהל?oranu כתב:
ב. כל מה שיוצא מהדף של הארגון מייצג אך ורק את הארגון ולא אף אחד אחר.
נבנתה פה איזה שהיא תיאוריה שכשהארגון אומר משהו אז גם הקהל הרחב אוטומט עומד מאחורי הדברים.
אז התיאוריה הזאת פשוט לא נכונה, הארגון מייצג אך ורק את החברים בו ואין לו שום זכות לייצג את כלל הקהל, המנוע לפעילות הוא קודם כל אינטרסים של הקהל וטובת המועדון וזה תמיד מה שיניע אותנו גם אבל בכל סיטואציה שבה הארגון ינקוט עמדה יהיו אוהדים שתומכים ויהיו גם כאלה שמתנגדים.
הארגון הוא לא קונצנזוס והקהל של הפועל באר שבע הוא הקהל האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא חסר עמוד שדרה.
לקהל הזה יש פה ויש דיעות עצמאיות וכשהוא רוצה הוא משמיע אותן היטב, לא משנה אם זה מול הארגון ההנהלה או כל גוף אחר.
אי אפשר לנכס לקהל כל הודעה שיוצאת מהארגון כי לעולם לא תהיה תמימות דעין בקהל, בכל נושא.
אני לא באמת חושב שאתה חושב ככה. אם תרצה או לא תרצה, הארגון הזה מייצג את כל הקהל. אם הארגון כתב משהו נגד המועדון, אז זה בהחלט פתח לכותרת "ארגון האוהדים של הפועל באר שבע מתבטא בחריפות נגד המועדון", דבר העלול לגרום סתם נזק. אנשים עומדים מאחורי הארגון כשהוא עושה תפאורות מטורפות וכולם שמים אותם בקאבר ואומר "תראה איזה תפאורה הרמנו", אבל גם כאשר יקרה משהו (לפי הלך רוח הדברים שלך, זה לא כזה רחוק) רע שהארגון יהיה אחראי עליו (בין אם מדובר בהודעה נוזפת, מחאה, שלט פוגעני) החצים יופנו כלפי כל הקהל ולא כלפי הארגון. מבחוץ זה יהיה הקהל של באר שבע ששר שירים על הרייכרסטאג או נוהם או מוחה ולא שר לקבוצה ולא "הארגון" כמו שזה הקהל של באר שבע שמרים תפאורות נדירות ולא "הארגון".
ניכר מההודעות שלך שבארגון יש זעם עצום כלפי השחקנים על המסיבה שהתחרבשה. אפילו סוג של הודית באחת ההודעות שהתגובה של הארגון נגד המועדון באה בגלל ההברזה הזו. אין לי שמץ של מושג כמה זה לעבוד על פרוייקט כזה. אין לי שמץ של מושג כמה כסף הוצאתם מהכיס הפרטי, כמה זמן בזבזתם מהחיים הפרטיים שלכם, כמה צעקות וקללות חטפתם מאנשים שהתאכזבו.
ולמרות זאת - אסור בתכלית האיסור שזה יבוא על חשבון הקבוצה. מישהו פה זרק "לא לעודד את השחקנים בעלייה למגרש מול שריף", אני כבר לא זוכר מי ומקווה שזה לא אתה. זה דבר שאסור לו לקרות. זה דבר שיגרום לקרע. אם בגלל ש30 איש עבדו רבות והלך להם לפח (ושוב - אני לא מוריד ואפילו לשנייה מהמאמץ העצום שעשיתם, אבל עדיין 30 איש מול 16,000) והם עצבניים אז כל שאר הקהל לא יהנה מהרגע שהוא כל כך חיכה לו והשחקנים לא יקבלו את התמיכה והם יתהו מה קרה - זה פשוט לא שווה את זה.
אם זה לא המקרה ואין בעיה אז למה היה צריך להוציא הודעה כזו שמהלכת אימים על הקהל?גדי כתב:
אבל זה לא המקרה.אין שום בעיית כרטיסים. אורן פנה לאסי והכל נפתר. אפשר לחשוב יוצאים 1500 אוהדים.
סערה בכוס מים אבל העיקר לחפש.
יש לנו אוזן קשבת במועדון. הארגון יכול לדבר עם אסי מתי שהוא רק רוצה. בבלומפילד יוצאים למכירה כמות שאוהדים של מכבי תל אביב יכולים רק לחלום.
אם כל הכבוד גם לאוהדים אז גם למועדון יש אינטרסים כאלו ואחרים רחמנא לצלאן. גם לארגון יש אינטרסים. שנה שעברה המכונית שלי הייתה משועבדת לארגון. שעות שאני אפילו לא סופר. אני האחרון שיבקר את הארגון לשם שמיים. אם המועדון התנסח באופן לא ברור זו לא סיבה להצית אש.
האוהדים שלנו ממש לא מסכנים אלא אם רוצים להיות כאלה כי זה סבבה להוציא קצת עצבים
אריק כתב:
אם זה לא המקרה ואין בעיה אז למה היה צריך להוציא הודעה כזו שמהלכת אימים על הקהל?
מהלכת אימים? אני מניח שהמועדון ראה שמשרדי כרטיסים מפיצים חבילות עם התחייבות לכרטיסים , ורצה לכסתח את עצמו למקרה שלא ישארו כרטיסים.
למה המשרדי נסיעות מבטיחים כרטיס אם אין להם?
למרות שאתה גם צודק , ולטעמי המועדון צריך להתחיל במכירת כרטיסים בהקדם. זה לא כיף להוציא הרבה כסף בלי להיות בטוח לכרטיס.
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 03 יולי 2016, 10:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל המועדון ציין בפירוש בהודעה "שימו לב שישנה הקצבת כרטיסים לקבוצה האורחת ואיננו יכולים להתחייב לגבי חבילותyakar כתב: את האמת שזה המצב עם הספונסרים. כל עוד לא מדובר בהפרת הבטחה , או ניצול כל הכרטיסים הזמינים (במקרה הזה. לא מדובר ביותר מ10 אחוז מהכרטיסים) , אז אין לי בעיה עם זה.
לגבי בלומפילד גם היה מדובר בהפרת הבטחה של הגרלה לפני משחקים כאלה.
אחרות שלא דרכנו". אפשר להבין משהו אחר? ברור שמדובר בניצול הכרטיסים הזמינים.
די לתמימות. יש משרד נסיעות אחד מרכזי ש-99% אחוז מהחבילות נרכשו דרכו והוא גם מתואם עם המועדוןyakar כתב:
מהלכת אימים? אני מניח שהמועדון ראה שמשרדי כרטיסים מפיצים חבילות עם התחייבות לכרטיסים , ורצה לכסתח את עצמו למקרה שלא ישארו כרטיסים.
למה המשרדי נסיעות מבטיחים כרטיס אם אין להם?
וגם מתואם עם שריף במולדובה. לא תמצא עוד משרדי נסיעות שהבטיחו כרטיסים, ואם כן אז אפשר לספור את כמות
האוהדים שעושים דרכם על כף יד אחת. לגיטימי לנסות למזער נזקים של חכירת המטוס, היתה צריכה להתבצע
הפרדה מוחלטת בין הטיסה לבין הכרטיסים למשחק.
- The red one
סתם שאלה מסקרנת, מה קרה שפתאום נהיה העניין הזה? לא זכור לי כזה עונה שעברה בשוויץ. אז המועדון לא חכר מטוס? זה הסיפור?
מהלכת אימים?אריק כתב:
אם זה לא המקרה ואין בעיה אז למה היה צריך להוציא הודעה כזו שמהלכת אימים על הקהל?
חשבתי שאני תמיד דרמה קווין ואתה זה שמרגיע אותי.
חכר גם חכר, רק שאז עשו הפרדה מוחלטת בין הטיסה למשחק. הנה ההודעה משנה שעברה:The red one כתב:סתם שאלה מסקרנת, מה קרה שפתאום נהיה העניין הזה? לא זכור לי כזה עונה שעברה בשוויץ. אז המועדון לא חכר מטוס? זה הסיפור?
חבילת פרימיום לאוהדי הפועל באר שבע למשחק הקבוצה בשוויץ.
חבילה הכוללת טיסת אל-על ישירה עם שחקני הקבוצה לציריך (כולל מזוודה) 21-24/7
2 לילות במלון בציריך + לילה 1 בעיר ברן המרוחקת כחצי שעה מת׳ון.
החל מ- 659 אירו לאדם בחדר זוגי.
חוץ מלהפחיד את הקהל שאם לא יטוס דרכם ייתכן ולא יראו את המשחק, הבנת עוד משהו מההודעה?גדי כתב:
מהלכת אימים?
חשבתי שאני תמיד דרמה קווין ואתה זה שמרגיע אותי.