מנויים 2016/2017
- The red one
Re: מנויים 2016/2017
הקודם זוכה אבל הם מתקשרים לאנשים רנדומלית זאת אומרת שיש סיכוי שיתקשרו אליי (סתם לדוגמא..לא השתתפתי כללי בהגרלה) ואהיה המנוי ה-200 אז ברור שלא יישארו מקומות טובים.
למרות שגם ככה אני מניח שכל ה-225 מנוים האלה הם מאוד פינתיים או בשורות סופר גבוהות..
למרות שגם ככה אני מניח שכל ה-225 מנוים האלה הם מאוד פינתיים או בשורות סופר גבוהות..
לא מתקשרים "שלום זה שפע תביא אשראי יש לך אפשרות 1,2,3..."
מתקשרים כדי להסביר מתי ואיך תראה המכירה.
- The red one
הא, לא חשבתי על זה ככהסניור כתב:לא מתקשרים "שלום זה שפע תביא אשראי יש לך אפשרות 1,2,3..."

מנוי חכם זה אומר שהוא יודע להגיע אליך הביתה לבד?
צריך לומר מילה טובה למועדון שהפעם מספק לנו את המנויים תוך תקופה קצרה מאוד.
בשנים הקודמות חיכינו לא מעט . (ויש עוד שבועיים עד המשחק הראשון)
בשנים הקודמות חיכינו לא מעט . (ויש עוד שבועיים עד המשחק הראשון)
- dardasmiley
yedidel כתב:מנוי חכם זה אומר שהוא יודע להגיע אליך הביתה לבד?
לא
זה מנוי חכם פרימיום. לזה תצטרך להוסיף 40 שקל בחודש, וזה גם לא נמכר אצלנו אלא רק בסניף הראשי ליד במעלה גמלא ברמת הגולן. אין רכישה טלפונית/אינטרנטית שלו, תאלץ להגיע פיזית.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מישהו העלה תמונה של המנוי (יציע כסף) נראה שהשנה הכניסה תהיה דיגיטלית בלבד ולא בניקוב כי אין שם את פס המשחקים למטה שזה מעולה וככה המנוי לא נהרס.
- The red one
כן גם אני חשבתי ככה אבל מצד שני זה יציע כסף אולי אצלם אין ניקובים מלכתחילה? לא יציע לי לראות מנוי ליציע כסף בעונה שעברה...clark kent כתב:מישהו העלה תמונה של המנוי (יציע כסף) נראה שהשנה הכניסה תהיה דיגיטלית בלבד ולא בניקוב כי אין שם את פס המשחקים למטה שזה מעולה וככה המנוי לא נהרס.
בכל מקרה, עוד חצי שעה תחל החלוקה לשער 1 ובטוח שעוד שעה נראה איך יראה מנוי ליציע רגיל.
בשעה טובה.clark kent כתב:מישהו העלה תמונה של המנוי (יציע כסף) נראה שהשנה הכניסה תהיה דיגיטלית בלבד ולא בניקוב כי אין שם את פס המשחקים למטה שזה מעולה וככה המנוי לא נהרס.
אצלי באופן אישית המנוי החל ממחזור 16 גסס אט אט ולא שרד את משחקי הפלייאוף

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
באיזה שעה הגעת? מה היה מצב התור? כמה זמן לקח הסיפור?ניב כתב:
בשעה טובה.
אצלי באופן אישית המנוי החל ממחזור 16 גסס אט אט ולא שרד את משחקי הפלייאוף
אה את שלי עוד לא אספתי. פשוט הגבתי לליאור פה.delta7 כתב: באיזה שעה הגעת? מה היה מצב התור? כמה זמן לקח הסיפור?
אגב אם אתה מרים את הכפפה אז אני רק שאלה- מי מאיתנו שאינם תושבי העיר (היי) האם ניתן יהיה לאסוף את המנוי במשחק מול שריף?
ועוד שאלה קטנה, האם המשחק מול שריף כלול במנוי?
המשחק כלול במנוי וכבר הודיעו.ניב כתב:
אה את שלי עוד לא אספתי. פשוט הגבתי לליאור פה.
אגב אם אתה מרים את הכפפה אז אני רק שאלה- מי מאיתנו שאינם תושבי העיר (היי) האם ניתן יהיה לאסוף את המנוי במשחק מול שריף?
ועוד שאלה קטנה, האם המשחק מול שריף כלול במנוי?
אין שום סיכוי בעולם שלא יהיו ימי איסוף נוספים ואיסוף לפני המשחק. אין מצב.
- The red one
המועדון משום מה ממשיך להתעלם מהשאלה הזו בנוגע למועדי איסוף נוספים ולא ברור כל כך למה.
אולי רוצים להגריל גם אותנו לקהל הרחבThe red one כתב:המועדון משום מה ממשיך להתעלם מהשאלה הזו בנוגע למועדי איסוף נוספים ולא ברור כל כך למה.

אני מניח שרוצים לראות את קצב החלוקה... אם 90% יאספו במועדים ישימו את כל מה שנשאר במכה בשפע, יאספו רק 50% אז אולי יקצו יום לכל יציע או יאחדו יציעים וכו' וכו.The red one כתב:המועדון משום מה ממשיך להתעלם מהשאלה הזו בנוגע למועדי איסוף נוספים ולא ברור כל כך למה.
ברור הרי שיאפשרו, כמו בשנה שעברה.