דילים למולדובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: דילים למולדובה

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:מגיע להם שלא ישירו להם במשחק מול שריף.
לא משנה המעמד, גודל המשחק או לא יודע מה, ברגע שהשחקנים לא מכבדים את הקהל שלהם ואת הארגון ש24/7 מאחוריהם למרות הבטחות מפה ועד הירח שיגיעו אין שום סיבה שיעודדו אותם.
אז יאללה, לא נעודד אותם בחיים וזהו

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

The red one כתב: אז יאללה, לא נעודד אותם בחיים וזהו
חחח איזה קל זה לדבר מהצד.
לא אתה שעות על גבי שעות בטלפונים וסידורים מול כל העולם ואישתו כדי לסגור את המסיבה הזו ואת כל האישורים לגביה, לא אתה שעות וימים לפניי כדי להכין תפאורות, הכי קל זה לבוא למגרש ולהגיד וואו איזה יופי.

הם לא ראויים שהארגון ישיר להם לפניי משחק פשוט וקל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedHell כתב:
לא אתה שעות על גבי שעות בטלפונים וסידורים מול כל העולם ואישתו כדי לסגור את המסיבה הזו ואת כל האישורים לגביה, לא אתה שעות וימים לפניי כדי להכין תפאורות, הכי קל זה לבוא למגרש ולהגיד וואו איזה יופי.

מסכים.
יותר מכך, לשיר את שירי השחקנים, אבל רק את אלו של השחקנים הבודדים ש"עשו טובה" ובאו למסיבה. ולא פעם אחת, מספר פעמים. לא חושב שיעשה נזק, ההפך, יעביר את המסר.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 04 יולי 2016, 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: 3. פעלנו ותמיד נמשיך לפעול לטובת הקהל אם זה מנויי חוץ, הגרלות שקופות, חציצה בצפוני, אישורים לציוד עידוד הגברה תפאורה בטרנר, זכות לחידוש מנויים, קידום שיווק ומרצנדייס וכו וכו. הדברים האלה מטופלים נון סטופ ואנחנו לוקחים רעיונות ממועדונים אחרים בעולם וגם מהפורום הזה, אנחנו עושים זאת מול המועדון ישירות ולכן אתם לא שומעים על זה אבל כמו שרשמתי למעלה תמיד מתבצעות פעולות לטובת הקהל והשירות לקהל אנחנו לא מקלים בזה ראש.
אורן, אמנם עדיין מוקדם אבל האם ידוע משהן לגבי חידוש מנויי החוץ? עדיפות למנויים קיימים שמחדשים?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אתם בסדר? לא לעודד את השחקנים? במשחק הראשון במסגרת ליגת האלופות? כשכל הקהל צמא לעודד אחרי פגרה ארוכה?
נראה לכם באמת שגם אם הארגון לא יעודד שאר הקהל ישתוק? ואז יתחילו ויכוחים קללות ומריבות בין הקהל לבין הארגון? להתחיל את העונה ואת משחק הבית החשוב כל כך בצורה כזאת? אתם רציניים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:

הגבתי כבר לאורן בנושא הזה והדגשתי בפניו עד כמה אני מעריך ומוקיר את האנשים שמשקיעים מזמנם לטובת כלל הקהל, ובכל זאת - השחקנים פגעו בכ20-30 איש שעמלו עבורם? ונגיד שבעוד כמה מאות שהיו במסיבה, למרות שהמאות שהיו בכל זאת נהנו מהמסיבה.

אז בגלל 20-30 איש להרוס ל16,000? אתה שומע מה אתה מדבר? אנשים צמאים לבוא ולהתחיל לצרוח את השירים של השחקנים. בפאקינג ליגת אלופות. מעולם לא קרה פה דבר כזה ובגלל שהשחקנים זרקו עבודה של 20-30 איש לפח לשלול מכל ה16,000 האחרים את הזכות הזאת? וכן, אפשר לשיר גם בלי הארגון, אבל אתה יודע טוב מאוד שזה לא יילך ככה.

אם באמת זה יצא לפועל המחאה הזו - תהיה תסיסה גדולה בקרב הקהל על הארגון ובצדק. אם המחאה הזו תצא לפועל, הארגון שם את עצמו מעל הקבוצה ויותר גרוע מכך - מעל שאר הקהל. מאוד מקווה שאין שום מחשבה אצל אף אחד מהארגון לנקט בצעד שכזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:
אחי אתה מפספס את הנקודה.
צריכה להיות הפרדה מוחלטת בין הטיסות עם הקבוצה לבין הכרטיסים.
היום אין ביקוש וזה אחלה, מחר יהיה משחק במקום אטרקטיבי וכן יהיה ביקוש.
אוהד שטס עם הקבוצה לא צריך לקבל קדימות מאוהד אחר שטס עצמאית ואסור
לתת לזה לגיטימציה. כרטיסים למשחק צריכים בנפרד דרך משרד הכרטיסים.

כל מילה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Sir Alex Ferguson כתב:אתם בסדר? לא לעודד את השחקנים? במשחק הראשון במסגרת ליגת האלופות? כשכל הקהל צמא לעודד אחרי פגרה ארוכה?
נראה לכם באמת שגם אם הארגון לא יעודד שאר הקהל ישתוק? ואז יתחילו ויכוחים קללות ומריבות בין הקהל לבין הארגון? להתחיל את העונה ואת משחק הבית החשוב כל כך בצורה כזאת? אתם רציניים?
מדויק.
זו תהיה דוגמא קלאסית לחשיבה של פחות מחצי מטר קדימה.
סומך על האנשים האדירים בארגון שדבר כזה לא עומד על הפרק, לא רואה מצב כזה!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב:אתם בסדר? לא לעודד את השחקנים? במשחק הראשון במסגרת ליגת האלופות? כשכל הקהל צמא לעודד אחרי פגרה ארוכה?

בא נדייק: לא מדובר על שביתת עידוד כוללת, אלא רק על שירי שחקנים. ואני יכול להבין את הנפשות הפועלות בארגון בעניין הזה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורי אדום בנשמה כתב:

בא נדייק: לא מדובר על שביתת עידוד כוללת, אלא רק על שירי שחקנים. ואני יכול להבין את הנפשות הפועלות בארגון בעניין הזה.
בוודאי שאפשר להבין, גם אני מבין ואפילו מזדהה עם האכזבה הגדולה.
אבל מה שאלכס למעלה כתב מדבר על ההשלכות של זה, ובמשחק הראשון של העונה, במעמד כלכך חשוב ובמשחק שחייב חייב חייב לנצח, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה מריבות ביציע בין הקהל לארגון.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אורי אדום בנשמה כתב:

נו ו..? אז אתה יכול להבין...מי שמך לתת גושפנקא? מי המליך אותך להיות שלמה המלך?
"יכול להבין" יופי..ואני לא יכול להבין. אז??
תתקדמו כולכם. השחקנים דפקו קטע. יצאו חארות.
שכולם יבלעו את האגו ילמדו מהמקרה ויתקדמו.
ככה נולדים בוררים ש"יכולים להבין".

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

The red one כתב: הגבתי כבר לאורן בנושא הזה והדגשתי בפניו עד כמה אני מעריך ומוקיר את האנשים שמשקיעים מזמנם לטובת כלל הקהל, ובכל זאת - השחקנים פגעו בכ20-30 איש שעמלו עבורם? ונגיד שבעוד כמה מאות שהיו במסיבה, למרות שהמאות שהיו בכל זאת נהנו מהמסיבה.

אז בגלל 20-30 איש להרוס ל16,000? אתה שומע מה אתה מדבר? אנשים צמאים לבוא ולהתחיל לצרוח את השירים של השחקנים. בפאקינג ליגת אלופות. מעולם לא קרה פה דבר כזה ובגלל שהשחקנים זרקו עבודה של 20-30 איש לפח לשלול מכל ה16,000 האחרים את הזכות הזאת? וכן, אפשר לשיר גם בלי הארגון, אבל אתה יודע טוב מאוד שזה לא יילך ככה.

אם באמת זה יצא לפועל המחאה הזו - תהיה תסיסה גדולה בקרב הקהל על הארגון ובצדק. אם המחאה הזו תצא לפועל, הארגון שם את עצמו מעל הקבוצה ויותר גרוע מכך - מעל שאר הקהל. מאוד מקווה שאין שום מחשבה אצל אף אחד מהארגון לנקט בצעד שכזה.
אתה מדבר שטויות במיץ.. הקהל הזה כפוי טובה ומתלונן סתם בלי לראות עשרים אחוז מהתמונה.
זה אותו קהל שיעלה תמונות של דגל פריסה לקאבר בפייסבוק וכשפעם בכמה משחקים לא תהיה תפאורה או תהיה חלקית הוא ישאל לאן הכסף הולך מהתרומות וכל ז** יעלה לקבוצות אוהדים סברות שלוקחים פה כסף לכיס (כשבפועל לעיתים אנשים שמים מהכיס)
זה אותו קהל שמחפש לעשות מחאות על פאקינג תלבושות ומוציאים את דיבתם (לא פחות) של חברי ההנהלה או חברי הארגון בכל הזדמנות
הקהל שלטענתך יכעס על הארגון במידה ולא יהיו שירים לשחקנים הוא אותו קהל שקרא לחברי הארגון נוכלים כשלא היו שחקנים במסיבה.

אולי במקום לצאת נגד הגוף היחידי שרואה רק את הקהל לנגד עיניו תתחילו להעריך אנשים שעובדים ימים ולילות בשבילכם בלי תמורה ולקבל גם את האחוז הבודד מהמקרים שהוא עושה משהו שלא נראה לכם

סמל אישי של משתמש
The red one

דור, תהיה בריא. איך בחרת להתעלם מ"הגבתי כבר לאורן בנושא הזה והדגשתי בפניו עד כמה אני מעריך ומוקיר את האנשים שמשקיעים מזמנם לטובת כלל הקהל" ? מה הקשר של 2 השורות האחרונות ריבונו של..מי יוצא על מי..שטת רחוק מאוד.

גם שאר ההודעה שלך לא נכונה בעיניי. אתה מכליל בצורה מוגזמת ביותר. 20 איש שמתלוננים בקבוצות האוהדים הם לא "אותו קהל" ולא "הקהל הזה". אפילו לא 100 ואפילו לא 200. אז גם פה נסחפת בטירוף.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

dor69 כתב: אתה מדבר שטויות במיץ.. הקהל הזה כפוי טובה ומתלונן סתם בלי לראות עשרים אחוז מהתמונה.
זה אותו קהל שיעלה תמונות של דגל פריסה לקאבר בפייסבוק וכשפעם בכמה משחקים לא תהיה תפאורה או תהיה חלקית הוא ישאל לאן הכסף הולך מהתרומות וכל ז** יעלה לקבוצות אוהדים סברות שלוקחים פה כסף לכיס (כשבפועל לעיתים אנשים שמים מהכיס)
זה אותו קהל שמחפש לעשות מחאות על פאקינג תלבושות ומוציאים את דיבתם (לא פחות) של חברי ההנהלה או חברי הארגון בכל הזדמנות
הקהל שלטענתך יכעס על הארגון במידה ולא יהיו שירים לשחקנים הוא אותו קהל שקרא לחברי הארגון נוכלים כשלא היו שחקנים במסיבה.

אולי במקום לצאת נגד הגוף היחידי שרואה רק את הקהל לנגד עיניו תתחילו להעריך אנשים שעובדים ימים ולילות בשבילכם בלי תמורה ולקבל גם את האחוז הבודד מהמקרים שהוא עושה משהו שלא נראה לכם

בכל הזבל של הקהל (שרובו בפייסבוק) אני מסכים, אבל לא יכול להיות שהארגון יחליט על דעת עצמו אם לשיר או לא, אתם לקחתם אחריות על היציע, יש לכם זכויות רבות וגם חובות, לא לשיר לשחקנים במשחק פתיחה כלכך חשוב אומר ליצור קרע שיכול רק להזיק לנו, אני חושב שאם בכלל שוקלים את זה זאת לא צריכה להיות החלטה רק של הארגון.

רק שיהיה ברור, אני מעריך מאוד את הארגון ואת מה שאתם עושים, הקטע הזה ספציפית מפריע לי

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אביאל כתב: נו ו..? אז אתה יכול להבין...מי שמך לתת גושפנקא? מי המליך אותך להיות שלמה המלך?
"יכול להבין" יופי..ואני לא יכול להבין. אז??
תתקדמו כולכם. השחקנים דפקו קטע. יצאו חארות.
שכולם יבלעו את האגו ילמדו מהמקרה ויתקדמו.
ככה נולדים בוררים ש"יכולים להבין".

מה עובר עליך? מה הצורת דיבור הזו?! תרגע.

אני לא בורר ולא שלמה המלך, פשוט כמי שבעבר היה בסטטוס זהה לנפשות הפועלות בארגון, אני יודע מה זה לקבל כזו יריקה בפרצוף אחרי השקעה כ"כ עצומה. לא יודע אם הייתי נוהג כמוהם, אבל כן - אני בהחלט יכול להבין!!

שלח תגובה