הפועל ב"ש- שריף, שלישי, 20:50, 12.7, מוקדמות האלופות, מש' 1
Re: הפועל ב"ש- שריף, שלישי, 20:50, 12.7, מוקדמות האלופות, מש' 1
זוראן- https://www.transfermarkt.de/zoran-kvrz ... ler/159839" onclick="window.open(this.href);return false;
בן 27, משחק בעיקר בכנפיים, בילה ברוב הקריירה בליגה הקרואטית ובליגה האיטלקית השנייה.
בעונה האחרונה רשם 18 הופעות (אך פחות מ600 דקות בפועל) בספציה מהליגה האיטלקית השנייה. רשם בישול אחד.
בכלל המפעלים רשם 27 הופעות, שער ושני בישולים.
יוסיפ- https://www.transfermarkt.de/josip-brez ... eler/28434" onclick="window.open(this.href);return false;
בן 30, קשר מרכז, גם הוא שיחק ברוב הקריירה בליגה הקרואטית והאיטלקית השנייה.
את העונה האחרונה העביר גם כן בספציה אך הוא כן היה שחקן הרכב.
רשם 17 הופעות בליגה, שני שערים ו-4 בישולים.
יחסית לקשר מרכז\אחורי רושם מספרים יפים מאוד. מניח שהוא לוקח נייחים (מרפרוף קצר ביוטיוב הוא אכן לוקח נייחים ופנדלים). זה אומר שבעיטה טובה יש לו וזה משהו שצריך לשים לב אליו.
ריקארדיניו- https://www.transfermarkt.de/ricardinho ... aison=2015" onclick="window.open(this.href);return false;
בן 26, משחק על אגף שמאל.
עונה אחרונה חצי באמרויות, חצי במולדבה.
בחצי אצל הערבים נתן 3 שערים ו3 בישולים ב12 הופעות. במולדבה 6 שערים ו-4 בישולים ב13 הופעות.
שורה תחתונה, לא כאלה שלאגרים. מתערב שאף אחד מהם לא באמה של אוגו או טוני\מליקסון.
בן 27, משחק בעיקר בכנפיים, בילה ברוב הקריירה בליגה הקרואטית ובליגה האיטלקית השנייה.
בעונה האחרונה רשם 18 הופעות (אך פחות מ600 דקות בפועל) בספציה מהליגה האיטלקית השנייה. רשם בישול אחד.
יוסיפ- https://www.transfermarkt.de/josip-brez ... eler/28434" onclick="window.open(this.href);return false;
יחסית לקשר מרכז\אחורי רושם מספרים יפים מאוד. מניח שהוא לוקח נייחים (מרפרוף קצר ביוטיוב הוא אכן לוקח נייחים ופנדלים). זה אומר שבעיטה טובה יש לו וזה משהו שצריך לשים לב אליו.
ריקארדיניו- https://www.transfermarkt.de/ricardinho ... aison=2015" onclick="window.open(this.href);return false;
בן 26, משחק על אגף שמאל.
בחצי אצל הערבים נתן 3 שערים ו3 בישולים ב12 הופעות. במולדבה 6 שערים ו-4 בישולים ב13 הופעות.
שורה תחתונה, לא כאלה שלאגרים. מתערב שאף אחד מהם לא באמה של אוגו או טוני\מליקסון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב:עדיין יש כרטיסים
איזה באסה לספסרים שחיכו למשחק הזה
אל תמהר להספיד אותם... הנה נגמרו הכרטיסים
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 06 יולי 2016, 09:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לחלוטין לא משהו מיוחד , ריקארדיניו שחקן נחמד אבל לא משהו שאי אפשר להתמודד מולו.yossi כתב:זוראן- https://www.transfermarkt.de/zoran-kvrz ... ler/159839" onclick="window.open(this.href);return false;
בן 26, משחק על אגף שמאל.
מספיק שאתה ממוצא קרואטי/סרבי/בוסני הערך שלך מתחיל מ700k אז השווי שלהם מבחינתי לא רלוונטי ליכולת.
מה גם ש4 שחקנים מצטרפים שבוע לפני המשחק אז אידאלי זה בטוח לא.
באירופה צריך לשחק חכם , אם נעשה את זה אנחנו יכולים להיות עם רגל וחצי בסיבוב הבא כבר ביום ג'.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

- The red one
דעתי בנושא לא תשתנה עד שאני אראה שאנחנו בתקופה רעה (עזבו רעה..אפילו עונה שאנחנו מגיעים אלייהם כלא צמרת ומסיימים מקום 5) ועדיין האצטדיון מתמלא(!) כל משחק. אורי , אתה שועל קרבות ותיק, אתה יודע שזה לא יקרה, בייחוד לאור עובדה שבעונת האליפות היו משחקים שנמכרו אלייהם כרטיסים בקופות.אורי אדום בנשמה כתב:
שאלת תם - אם כל הכרטיסים כן היו נחטפים תוך שעה, היית משנה את דעתך ואומר שהיה מקום לאיצטדיון גדול יותר?![]()
בא תהיה גבר ותקרא לילד בשמו במקום להתפתל בתירוצים פתאטיים וטיעונים מעגליים - אתה 'אנין טעם' שסולד מההמוניות. לא מתאים לך יותר מ-14-15K ביציע.
ממש הצחיק אותי שאתה טוען שאני סולד מהמוניות. מה אני, המונופוב? איזו סיבה יש לי לסלוד מההמוניות? לא שמעתי על דבר כזה מעולם.
באחת ההודעות טענת שמתלוננים פה שתוך שעה לא נמכרו כל הכרטיסים. זה ממש לא נכון. מכירת הכרטיסים תוך שעה זה בדיוק היה הצפי שלי. בפועל - 25 שעות עברו מרגע פתיחת המכירה, ועדיין נותרו כרטיסים. אמנם בודדים, וסביר מאוד להניח שבדקות הקרובות כבר ייגמרו, ועדיין - לא ככה קהל שצריך אצטדיון גדול יותר מסתער על כרטיסים.
יאללה, מיצינו לפעם, עוד נחזור לדיון הזה במשחקי ליגה העונה שלא יימכרו להם כל הכרטיסים, מבטיח לך.
אני שמעתי דרך הטוויטר על 2 החתמות של שריף. לא על כל החבר'ה שחוזרים מהשאלה. עברתי קצת על השניים שעדכנו שם, והם לא נראו לי מסוכנים מדיי.
- OMERREMO33
לפי ההיגיון הזה שום קבוצה בישראל לא צריכה אצטדיון גדול יותר מ 15-20 אלף...
כרגע קניתי 3 ואני רואה שיש לפחות עוד 2 פנויים.אורי אדום בנשמה כתב:
אל תמהר להספיד אותם... הנה נגמרו הכרטיסים
אז שלא יספרו סיפורי סבתא על זה שהאצטדיון קטן מידי.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
8red כתב: כרגע קניתי 3 ואני רואה שיש לפחות עוד 2 פנויים.
אז שלא יספרו סיפורי סבתא על זה שהאצטדיון קטן מידי.
מוזר... לפני שעתיים-שלוש לא היו כרטיסים.
- אורי אדום בנשמה
OMERREMO33 כתב:לפי ההיגיון הזה שום קבוצה בישראל לא צריכה אצטדיון גדול יותר מ 15-20 אלף...
!!!!!
מכבי ת"א - בעלת הקהל הגדול בארץ - הביאה עד לפני מס' לא רב של שנים 5-7K בלפחות חצי ממשחקי הבית שלה.
אנשים פה אשכרה התאהבו ב"סולד אאוט".
- OMERREMO33
למה הולך ללפני שנים? גם ב "תור הזהב" של השלוש שנים האחרונות רואים קרחות בבלומפילד(שקטן מטרנר) בטח במשחקים שנותנים להם אופציה לשער 4/5 (כשאין קהל אורח)אורי אדום בנשמה כתב:
!!!!!
מכבי ת"א - בעלת הקהל הגדול בארץ - הביאה עד לפני מס' לא רב של שנים 5-7K בלפחות חצי ממשחקי הבית שלה.
אנשים פה אשכרה התאהבו ב"סולד אאוט".
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב: דעתי בנושא לא תשתנה עד שאני אראה שאנחנו בתקופה רעה (עזבו רעה..אפילו עונה שאנחנו מגיעים אלייהם כלא צמרת ומסיימים מקום 5) ועדיין האצטדיון מתמלא(!) כל משחק. אורי , אתה שועל קרבות ותיק, אתה יודע שזה לא יקרה, בייחוד לאור עובדה שבעונת האליפות היו משחקים שנמכרו אלייהם כרטיסים בקופות.
ממש הצחיק אותי שאתה טוען שאני סולד מהמוניות. מה אני, המונופוב? איזו סיבה יש לי לסלוד מההמוניות? לא שמעתי על דבר כזה מעולם.
באחת ההודעות טענת שמתלוננים פה שתוך שעה לא נמכרו כל הכרטיסים. זה ממש לא נכון. מכירת הכרטיסים תוך שעה זה בדיוק היה הצפי שלי. בפועל - 25 שעות עברו מרגע פתיחת המכירה, ועדיין נותרו כרטיסים. אמנם בודדים, וסביר מאוד להניח שבדקות הקרובות כבר ייגמרו, ועדיין - לא ככה קהל שצריך אצטדיון גדול יותר מסתער על כרטיסים.
יאללה, מיצינו לפעם, עוד נחזור לדיון הזה במשחקי ליגה העונה שלא יימכרו להם כל הכרטיסים, מבטיח לך.
אני שמעתי דרך הטוויטר על 2 החתמות של שריף. לא על כל החבר'ה שחוזרים מהשאלה. עברתי קצת על השניים שעדכנו שם, והם לא נראו לי מסוכנים מדיי.
אז הכל עניין של הבדלי גישות... אתה התאהבת בסולד אאוט, אבל אחרים לא. לשיטתך קרחות ביציע מדי פעם זה אסון, אבל לשיטת אחרים לא. ובשם כך אתה מוכן להקריב בעונות שהקבוצה על הגל 6-7K מנויים, אבל אחרים לא.
OMERREMO33 כתב:למה הולך ללפני שנים? גם ב "תור הזהב" של השלוש שנים האחרונות רואים קרחות בבלומפילד(שקטן מטרנר) בטח במשחקים שנותנים להם אופציה לשער 4/5 (כשאין קהל אורח)
נכון..
מה לעשות, יש לא מעט אוהדים שיציע מאחורי השער במאה ש"ח לראש מול יריבה קיקיונית משאיר אותם בבית. אבל אם היתה לו אופציה לעשות מנוי בשער מרכזי הוא היה בא תמיד כי הוא כבר שילם מראש.
אז לדעתך הם לא צריכים מגרש גדול יותר?OMERREMO33 כתב: למה הולך ללפני שנים? גם ב "תור הזהב" של השלוש שנים האחרונות רואים קרחות בבלומפילד(שקטן מטרנר) בטח במשחקים שנותנים להם אופציה לשער 4/5 (כשאין קהל אורח)
- OMERREMO33
ההיפך, אני אומר שגם זה שלפעמים מגרשים הם לא "סולד אאוט" לא אומר בהכרח שאין צורך בהגדלה, מהרבה סיבות: "רענון" אוהדים, צ'אנס להגדיל את מעגל האהדה,רווח פוטנציאלי למועדון, מחשבה לעתיד וכו'yakar כתב: אז לדעתך הם לא צריכים מגרש גדול יותר?
- אורי אדום בנשמה
צריכים להפנים יסוד חשוב: רמת האהדה זה ענייין מאוד אינדבדואלי. לא כולם פסיכים כמו רובנו פה לשלם 100 ש"ח ליציע מאחורי השער מול עכו/רעננה/ק"ש/ושאר אימפריות. רוב האוכלוסיה המכריע ישלם מחיר כזה רק ליציע מרכזי מול קבוצה אטרקטיבית. ובדיוק פה נכנס עניין גודל האיצטדיון: תן להם מנוי ליציע מרכזי במחיר שפוי, והרווחת אותם לכל משחקי הבית. לא כולם ישארו בעיתות משבר, אבל חלק לא מבוטל יקבל את השריטה לנצח.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
כי הם אחרי שלוש אליפויות, כי הם שבעים וכי בלומפילד הוא לא אצטדיון חדש.OMERREMO33 כתב: ההיפך, אני אומר שגם זה שלפעמים מגרשים הם לא "סולד אאוט" לא אומר בהכרח שאין צורך בהגדלה, מהרבה סיבות: "רענון" אוהדים, צ'אנס להגדיל את מעגל האהדה,רווח פוטנציאלי למועדון, מחשבה לעתיד וכו'
אנחנו כרגע נמצאים בשיא הפוטנציאל שלנו, אליפות, אצטדיון חדש ומתכוננים לרוץ חזק גם השנה.
מכבי באצטדיון חדש תביא מעל 20 לכל משחק.
20 זה המקסימום שלנו.
- OMERREMO33
לא מסכים. (עם שום דבר ממה שכתבת, בעיקר לא עם השתי קביעות האחרונות) אבל לאף אחד מאיתנו (כרגע) אין דרך באמת להוכיח.YallaHapoel כתב: כי הם אחרי שלוש אליפויות, כי הם שבעים וכי בלומפילד הוא לא אצטדיון חדש.
אנחנו כרגע נמצאים בשיא הפוטנציאל שלנו, אליפות, אצטדיון חדש ומתכוננים לרוץ חזק גם השנה.
מכבי באצטדיון חדש תביא מעל 20 לכל משחק.
20 זה המקסימום שלנו.