מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
רק רגע, לא מסנגר על הקונים ובטח לא על המוכרים....
אממה, אנשים רוצים לשמור על הזכות שלהם למנוי בשנים הבאות, הם לא קנו את המנוי במטרה לספסר בו...
קיבלו הצעת עבודה בחו"ל.....נאלצים למכור.
מה כל אחד מאיתנו היה עושה לנוכח הביקוש הגדול ? מוכר במחיר עלות ? לא בטוח.
לגבי הקונים, ממש מבין אותם.
גם אני אם לא היה לי מנוי הייתי קונה, כן גם במחיר יקר מהמקור.
אבל זה אני....כל אחד ושיקוליו.
אממה, אנשים רוצים לשמור על הזכות שלהם למנוי בשנים הבאות, הם לא קנו את המנוי במטרה לספסר בו...
הזוי ?שיש כתב:לקנות מנוי ב1800?! הזוי
גילוי נאות - גם עונה שעברה וגם העונה קניתי ב- 3000 (כסף עליון).
יקר ? בהחלט.
שווה ? האם אמא של הבהחלט.
שוב פעם - כל אחד ושיקוליו.
לא בהכרח.avivgolan כתב:אלה שקונים הם גם אלה שבוכים על עליית מחירים של 50 שקל. יעדיפו לשלם לאיזה מאשר לתת לפחות לקבוצה. לא פחות גרועים
תמיד יש אנשים שמסיבות שונות לא הספיקו לקנות מנוי בעונה שעברה -
חייל קרבי שלא קנה בעונה שעברה כי ידע שלא יגיע למשחקים לנוכח מגבלות הצבא.
או מישהו אחר בעקבות עבודה בחו"ל....ובטח יש עוד סיבות אמיתיות של אוהדים טובים ומסורים שנקודתית לעונה שעברה לא התאפשר להם או לא השתלם להם לקנות מנוי, אבל הם אוהדים טובים ונאמנים לאורך שנים.
מה לעשות והשנה לנוכח הביקוש העצום כאשר הם כבר רוצים לקנות, אין מנויים למכירה ?
אל תפסול סתם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיל שגיב כתב:רק רגע, לא מסנגר על הקונים ובטח לא על המוכרים....
1. יש לא מעט בני זiנות שקונים פרופר כדי לספסר...
2. לגיטימי למכור במחיר עלות מבלי לוותר על הזכות למנוי.
3. למכור מעבר למחיר העלות, מעבר לעניין המוסרי זו עבירה פלילית פראקסלנס. אתה כאיש חוק אמור לדעת זאת.
4. קנית במחיר יקר מהנקוב? אתה שותף למעשה לא מוסרי ועבירה פלילית וגם מתמרץ מעשים כאלו בעתיד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים בהחלט עם עיקר הדברים....אורי אדום בנשמה כתב:
1. יש לא מעט בני זiנות שקונים פרופר כדי לספסר...
2. לגיטימי למכור במחיר עלות מבלי לוותר על הזכות למנוי.
3. למכור מעבר למחיר העלות, מעבר לעניין המוסרי זו עבירה פלילית פראקסלנס. אתה כאיש חוק אמור לדעת זאת.
4. קנית במחיר יקר מהנקוב? אתה שותף למעשה לא מוסרי ועבירה פלילית וגם מתמרץ מעשים כאלו בעתיד.
למעט העניין הפלילי בהקשר המנויים.
כאיש חוק - ספסרות הינה אקט מכירה במחיר שהינו מעל המחיר הנקוב.
מכיוון שעל המנוי אין מחיר נקוב,אין מדובר בספסרות.
- אורי אדום בנשמה
גיל שגיב כתב:
מסכים בהחלט עם עיקר הדברים....
לא יכול להיות... אני זוכר מקרה מאשתקד בו מישהו שספסר עם מנוי נגד מכבי ת"א בטרנר נעצר.
- dardasmiley
לא חושב שמחיר נקוב מתייחס רק להאם הוא רשום על המנוי או לא.גיל שגיב כתב:
מסכים בהחלט עם עיקר הדברים....
מחיר נקוב, הוא המחיר שנקב בו מארגן המופע/אירוע, בעצם המחיר הרשמי, מכיוון שמחירי המנוי פורסמו בכמה מדיות קבל עם ועדה אין שום סיבה שלא יראו בזה ספסרות לכל דבר ועניין.
חברים - זה לשון החוק :
בשנת 2002 אישרה הכנסת את תיקון מס' 67 לחוק העונשין "איסור ספסרות בכרטיסי מופעים", שאותו יזם ח"כ אליעזר זנדברג. על פי סעיף 194 א' לחוק, המוכר כרטיסים ל"מופע" (המוגדר כאירוע ספורט, או מופע אמנותי – בתחומי הנגינה, השירה, הקולנוע, הדרמה או כל תחום אמנותי אחר) במחיר העולה על הנקוב בכרטיס, ואין לו רישיון למכירת כרטיסים ציבוריים על פי חוק רישוי עסקים, דינו קנס כספי גבוה. החוק איפשר למשטרה להלחם בתופעת הספסרות, כאשר קודם לקבלת החוק לא הוגדרה הספסרות בכרטיסי מופעים כעבירה.
שימו לב - "נקוב בכרטיס" ( לא מחיר שהמשווק קבע וכד')
בשנת 2002 אישרה הכנסת את תיקון מס' 67 לחוק העונשין "איסור ספסרות בכרטיסי מופעים", שאותו יזם ח"כ אליעזר זנדברג. על פי סעיף 194 א' לחוק, המוכר כרטיסים ל"מופע" (המוגדר כאירוע ספורט, או מופע אמנותי – בתחומי הנגינה, השירה, הקולנוע, הדרמה או כל תחום אמנותי אחר) במחיר העולה על הנקוב בכרטיס, ואין לו רישיון למכירת כרטיסים ציבוריים על פי חוק רישוי עסקים, דינו קנס כספי גבוה. החוק איפשר למשטרה להלחם בתופעת הספסרות, כאשר קודם לקבלת החוק לא הוגדרה הספסרות בכרטיסי מופעים כעבירה.
אז למה חברות נסיעות מוכרים כרטיסים במחירים מטורפים ?
התקשרתי לפני כמה שנים למשרדי נסיעות כדי להזמין כרטיס לגמר הצמפיונס בין באיירן לדורטמונד, המחיר לכרטיס נטו היה 2200 יורו !!
זאת לא מכירה במחיר גבוה מהמחיר הרשמי ?
אופא מוכרת כרטיסים במחיר של 400 יורו הכי גבוה
התקשרתי לפני כמה שנים למשרדי נסיעות כדי להזמין כרטיס לגמר הצמפיונס בין באיירן לדורטמונד, המחיר לכרטיס נטו היה 2200 יורו !!
הבהרה לעניין החוק -
לא לחינם נקבעו בחוק צמד המילים "הנקוב בכרטיס", הדבר נועד לצורך מניעת אי הוודאות בכל הנוגע לעקרון "תום הלב".
אדם שמוכר כרטיס עליו נקוב סכום 100 ש"ח במחיר של 120 ש"ח לעולם לא יוכל לטעון להגנתו כי לא ידע מה מחירו האמיתי של הכרטיס וכי הוא עצמו רכש אותו מגורם שלישי במחיר 120 ולכן הוא מבקש את המחיר ששילם....
כלומר - ברגע שניתן להוכיח באופן מוחלט כי המוכר מכר וקיבל ביודעין סכום כסף הגבוה מהמחיר הנקוב בכרטיס, עקרון תום הלב לא יוכל לעמוד להגנת המוכר והוא יורשע בספסרות.
אי רישום מחיר המנוי על גבי המנויים, מאפשר למוכרים לטעון להגנתם כי פעלו בתום לב.
לא לחינם נקבעו בחוק צמד המילים "הנקוב בכרטיס", הדבר נועד לצורך מניעת אי הוודאות בכל הנוגע לעקרון "תום הלב".
אדם שמוכר כרטיס עליו נקוב סכום 100 ש"ח במחיר של 120 ש"ח לעולם לא יוכל לטעון להגנתו כי לא ידע מה מחירו האמיתי של הכרטיס וכי הוא עצמו רכש אותו מגורם שלישי במחיר 120 ולכן הוא מבקש את המחיר ששילם....
כלומר - ברגע שניתן להוכיח באופן מוחלט כי המוכר מכר וקיבל ביודעין סכום כסף הגבוה מהמחיר הנקוב בכרטיס, עקרון תום הלב לא יוכל לעמוד להגנת המוכר והוא יורשע בספסרות.
אי רישום מחיר המנוי על גבי המנויים, מאפשר למוכרים לטעון להגנתם כי פעלו בתום לב.
פשוט מאוד טל - כי הם קנו מהמשווק במחיר גבוה יותר מהנקוב והדבר מעוגן בחוק כדמי עמלה,תיווך, העברה וכו'.Tal_Hbs כתב:אז למה חברות נסיעות מוכרים כרטיסים במחירים מטורפים ?
פסיכיאורי אדום בנשמה כתב:
אם 1800 על מנוי שעולה 1250 זה הזוי, מה נאמר על מי שעל כרטיס למשחק בודד שעלה 80-90 ש"ח שילם 1000 וצפונה?
נכון שאנחנו אף פעם לא קוראים את החוזים/ תנאי הצטרפות וכו ששולחים לנו?Tal_Hbs כתב:אז למה חברות נסיעות מוכרים כרטיסים במחירים מטורפים ?
אז פעם קראתי, כי קניתי כרטיס למשחק ב 160 יורו ועל הכרטיס שקיבלתי היה כתוב 45 יורו.
אחד הסעיפים בהסכם הקניה של הסוכנות היה שאני יודע שיתכן והמחיר הנקוב על הכרטיס יהיה נמוך מהמחיר ששילמתי ושאני מתחייב שלא לתבוע/ להתלונן וכו. מניח שזה פורמט די אחיד לכל החברות.
- אורי אדום בנשמה
גיל שגיב כתב:חברים - זה לשון החוק :
שווה בירור מעמיק העניין הזה.
כי אם אכן כך - אז המשטרה מבצעת הרבה מעצרי שווא...
- yanivnew91
כמעט כל המקרים שהמשטרה עוצרת אנשים על ספסרות הם כשמכרו כרטיסים. על כרטיסים למשחקים כן רשום מחיר, תמיד.אורי אדום בנשמה כתב:
שווה בירור מעמיק העניין הזה.
כי אם אכן כך - אז המשטרה מבצעת הרבה מעצרי שווא...