הפועל ב"ש- שריף, שלישי, 20:50, 12.7, מוקדמות האלופות, מש' 1
Re: הפועל ב"ש- שריף, שלישי, 20:50, 12.7, מוקדמות האלופות, מש' 1
איך הגעתם למסקנה שלא היינו עושים 20 אלף מנויים? למה לא? אני אישית מכיר כמות של אנשים שרצו לעשות מנוי ולא הצליחו , בכמות כמעט זהה לכמות של אנשים שאני מכיר שכן עשו מנוי.
מה עם ילדים שמתים לעשות? מה עם הורים שכן רוצים להביא את הילדים שלהם השנה?
איך תמנף את ההצלחה והשיגעון בבתי הספר אם אין לילדים אפשרות ללכת למשחקים?
מה עם ילדים שמתים לעשות? מה עם הורים שכן רוצים להביא את הילדים שלהם השנה?
איך תמנף את ההצלחה והשיגעון בבתי הספר אם אין לילדים אפשרות ללכת למשחקים?
טיעון יפה.CrazyRed7 כתב:כאילו מה, אתם לא מבינים שאם היה איצטדיון של 25-30 אלף מקומות אף אחד, להוציא את הבסיס האמיתי של אוהדי הקבוצה, לא היה רץ לרכוש מנוי כפי שקרה השנה ושנה שעברה?
הם היו קונים כרטיסים רק למשחקים הגדולים ובשאר המשחקים פשוט לא היו מגיעים.
היום בן אדם שלא יחדש מנוי ימצא את עצמו משלם לספסרים מאות שקלים למשחקים הגדולים.
לא חשבתי בכיוון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: טיעון יפה.
לא חשבתי בכיוון.
יפה או לא, העובדה שאשתקד לא נמכרו כל המנויים מפריכה אותו... ואין עוררין שהביקוש השנה גדול יותר למרות עליית מחירים משמעותית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים עם כל מילה.avivgolan כתב:לחשוב אחרי שנה של הצלחה שצריך להגדיל את האצטדיון זה שמסעדה תחשוב אחרי קיץ מוצלח שצריך להגדיל את המסעדה פי 2.
לא מודדים כדאיות בעונה אחת, ובטח לא רק בתקופות של הצלחות. מעדיף אצטדיון מלא וכמה אנשים מאוכזבים מקרחות ביציעים ויציעים שלמים ריקים בתקופות לא טובות, וגם זה יגיע.
עם כל הכבוד, יש דברים חשובים יותר לעשות עם הכסף לזה. אתם חושבים כאילו הפועל באר שבע זה הדבר היחיד שהעיר צריכה להשקיע בו.
לראות 6,000 צופים באיצטדיון של 25-30,000 מקומות זה מביך.
תביאו גם בחשבון שבאיצטדיון גדול יותר חלק מהאפקטיביות של הביתיות המדהימה שהאיצטדיון הזה נותן היה מתפוגג.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 06 יולי 2016, 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא חושב, אורי, שמספר קטן של מנויים שלא נמכרו מפריח את הטיעון. לא אומר שהטיעון נכון במלואו אבל אני מאמין שלפחות חלק מהאנשים היו עושים בדיוק את החשבון שתואר בפוסט.אורי אדום בנשמה כתב: יפה או לא, העובדה שאשתקד לא נמכרו כל המנויים מפריכה אותו... ואין עוררין שהביקוש השנה גדול יותר למרות עליית מחירים משמעותית.
בתקווה שנעלה שלב ולא נקבל קבוצה אטרקטיבית אני רוצה לראות כמה כרטיסים ימכרו במאה שקלים
לדעתי עשו טעות בגודל המגרש 20 אלף היה קלאסי
בתור מי ש23שנה מנוי לבאר שבע ברצף לקהל שלנו יש פוטנציאל למשחקים מסויימים לאזור ה25 30 אלף מי שאומר שלא לא מכיר טוב תקהל שלנו זה שהיו משחקים עם 3 4 אלף לא אומר כלום כי הקבוצה היתה שבורה ומרוסקת בלי טעם של תואר המון שנים
לדעתי יש רק שלושה קבוצות שיכולת להביא יותר מבאר שבע ביתר ירושלים מכבי תל אביב ומכבי חיפה, מבחינת פוטנציל אנחנו יותר מהפועל תל אביב לדעתי ונתניה והפועל חיפה לא מתקרבות גם שהיו בשיא שלהם, מעריך שעוד תואר שתים ונעלה בעוד 30 אלף אוהדים צעירים
זה שי !
בתור מי ש23שנה מנוי לבאר שבע ברצף לקהל שלנו יש פוטנציאל למשחקים מסויימים לאזור ה25 30 אלף מי שאומר שלא לא מכיר טוב תקהל שלנו זה שהיו משחקים עם 3 4 אלף לא אומר כלום כי הקבוצה היתה שבורה ומרוסקת בלי טעם של תואר המון שנים
לדעתי יש רק שלושה קבוצות שיכולת להביא יותר מבאר שבע ביתר ירושלים מכבי תל אביב ומכבי חיפה, מבחינת פוטנציל אנחנו יותר מהפועל תל אביב לדעתי ונתניה והפועל חיפה לא מתקרבות גם שהיו בשיא שלהם, מעריך שעוד תואר שתים ונעלה בעוד 30 אלף אוהדים צעירים
זה שי !

כולםhb7 כתב:בתקווה שנעלה שלב ולא נקבל קבוצה אטרקטיבית אני רוצה לראות כמה כרטיסים ימכרו במאה שקלים
זה שי !

אל תגזים. זה מוקדמות ליגת האלופות.hb7 כתב:בתקווה שנעלה שלב ולא נקבל קבוצה אטרקטיבית אני רוצה לראות כמה כרטיסים ימכרו במאה שקלים
אני מניח שבגביע האוטו נראה איזה 6 אלף.. זה לגיטימי.
גם בטוטו מול בית"ר המערבי והדרומי היו מלאים לחלוטין.
8 אלף איש. מספר יותר ממכובד.
צריך לחכות שנתיים ולראות מה המצב.
כשהמצב הוא סולד-אווט מול קבוצה כמו רעננה הכיוון הוא לגמרי להגדיל.
70-80% תפוסה במשחק קטן זה מצב שהוא בסדר גמור (אם האצטדיון יגדל מה שישאיר קרחות במשחקים פחות אטרקטיביים).
כולנו חוששים לחזור לימים של מאבק על הפליאוף העליון ואז חצי אצטדיון ריק, אבל לא חושב שצריך לפחד מזה.
אצטדיון גדול יותר, משמע פוטנציאל ייצור הכנסה עצמית גבוה יותר וזה רק יעזור כדי לקבע את הסטטוס העכשווי שלנו כקבוצה מובילה.
סמי עופר הוא מכונה של כסף שלא תיתן לחיפה ליפול.
70-80% תפוסה במשחק קטן זה מצב שהוא בסדר גמור (אם האצטדיון יגדל מה שישאיר קרחות במשחקים פחות אטרקטיביים).
כולנו חוששים לחזור לימים של מאבק על הפליאוף העליון ואז חצי אצטדיון ריק, אבל לא חושב שצריך לפחד מזה.
אצטדיון גדול יותר, משמע פוטנציאל ייצור הכנסה עצמית גבוה יותר וזה רק יעזור כדי לקבע את הסטטוס העכשווי שלנו כקבוצה מובילה.
לא רואה מצב שמשקעים ב10 השנים הקרובות כסף בעיריה להגדלת האיצטדיון בסגנון ההגדלה באנפילד,רואה רק אפשרות אחת להגדלה בינתיים מהירה וזולה זה שני הפינות ביציע המזרחי צריך רק לבנות קירות חיצוניים חדשים בפינות,להרחיב את הגג ולחבר אותו בפינות ולהרוס את הקירות הקימים,ויש לנו תוספת לא גדולה אבל זה מה יש
המזרחי היה מלא לא המערבי, אבל כן זה היה מספר יפה.yossi כתב:גם בטוטו מול בית"ר המערבי והדרומי היו מלאים לחלוטין.
רק זכור שזה היה מול ביתר ברבע גמר ומשחק לפני בלומפילד, אחרי ניצחון בדקה 90.
אני גם באסכולת הלא להרחיב, בלי קשר בכלל לסולדאאוט.
מישהו יודע מה מצבו של אוגו למשחק נגד שריף ולהמשך העונה? כל אתר כותב משהו אחר. ושאלה שניה יכול להיות בגלל הפציעה לא שידרגו לו את החוזה?
זאת פציעה שאין לה פיתרון קטש שיחק אבל היה גמורzelik כתב:מישהו יודע מה מצבו של אוגו למשחק נגד שריף ולהמשך העונה? כל אתר כותב משהו אחר. ושאלה שניה יכול להיות בגלל הפציעה לא שידרגו לו את החוזה?
איזה באסה ששני השחקנים היחידים שלא ממש יש לנו תחליף עבורם נמצאים במצב בריאותי דפוק.hb7 כתב: זאת פציעה שאין לה פיתרון קטש שיחק אבל היה גמור