נותנים לגיטימציה למשתמטים...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: נותנים לגיטימציה למשתמטים...

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גדי כתב:חזור לעובדות הבסיסיות - המקרה הועבר לטיפול מצ"ל דרך שרשרת הפיקוד תוך שעתיים מהמקרה. עוד לפני פרסום הסרט. כך שהעניין נראה לכל המפקדים חמור עוד לפני ששר הבטחון ודובר צה"ל דיברו ביום חמישי בערב.

תביא תימוכין לכך שהמקרה הועבר לטיפול מצ"ח עוד בטרם פרסום הסרטון.

גם אם לו יהי כדבריך, אז זה מציב סימן שאלה ענק על שיקול הדעת שלהם והליכי קבלת ההחלטות אצלם.
גדי כתב:בנוסף לזאת אני מאמין ויודע ומצפה מקצינים להיות בעלי חוט שידרה יותר גדול ממה שאתה נותן להם. אחרת אפשר לסגור את הבסטה.

צריך להיות אוטופיסט רציני כדי לחשוב שהמ"פ/מג"ד/מח"ט יקריבו את הקריירה שלהם עבור החייל (אין משמעות אחרת זולת סילוק מהצבא לו יעזו לצאת חוצץ בצורה כזו בוטה כנגד הרמטכ"ל ושר הביטחון)

תקשיב שוב לאלוף דן ביטון... הוא אומר שיש עוד לא מעט אלופים (!!) בצה"ל, פעילים ובמיל', שממלאים פיהם מים בנידון מחשש שיבולע להם!!
גדי כתב:אז מבחינתך הבעייה היא ההתנהלות התקשורתית של שר הבטחון או עצם העמדת החייל לדין ?

טרם נפל אצלך האסימון שדבר קשור בדבר? שהעמדתו לדין היתה כפועל יוצא להתנהלות התקשורתית של בוגי ואייזנקוט?

גדי כתב:למה שאלעזר שטרן יישר קו ? יעקב פרי ? אייל בן ראובן ? יואב גלנט ?

כשאלוף דן ביטון נשאל מדוע האלופים בצה"ל במיל' שכבר אינם במערכת חוששים להביע את דעתם, הוא ענה "מי מבטיח להם שהתקשורת שלא תאהב את עמדתם לא תתחיל לחפש שלדים בארונות שלהם"??? זה עונה לך גם לגבי הפיגורות בהם אתה מנפנף כהוכחה ניצחת.
גדי כתב:אם כל הכבוד לי אז אני לא קובע כלום. בשביל זה יש מפקדים. אם אתה חושב שהפרשנות שלך טובה יותר משל המפקדים אז באמת לבריאות

לא רק שלי, אלא של עוד רבים טובים.

וכן - ברגע שהפרשנות שלהם כ"כ מוטה וסובייקטיבית - והיא כזו לאור התנהלות ראשי מערכת הביטחון - אז לעיתים האדם הסביר מן הישוב נאמן יותר מהם!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

תביא תימוכין לכך שהמקרה הועבר לטיפול מצ"ח עוד בטרם פרסום הסרטון.

גם אם לו יהי כדבריך, אז זה מציב סימן שאלה ענק על שיקול הדעת שלהם והליכי קבלת ההחלטות אצלם.

צריך להיות אוטופיסט רציני כדי לחשוב שהמ"פ/מג"ד/מח"ט יקריבו את הקריירה שלהם עבור החייל (אין משמעות אחרת זולת סילוק מהצבא לו יעזו לצאת חוצץ בצורה כזו בוטה כנגד הרמטכ"ל ושר הביטחון)

תקשיב שוב לאלוף דן ביטון... הוא אומר שיש עוד לא מעט אלופים (!!) בצה"ל, פעילים ובמיל', שממלאים פיהם מים בנידון מחשש שיבולע להם!!

טרם נפל אצלך האסימון שדבר קשור בדבר? שהעמדתו לדין היתה כפועל יוצא להתנהלות התקשורתית של בוגי ואייזנקוט?

כשאלוף דן ביטון נשאל מדוע האלופים בצה"ל במיל' שכבר אינם במערכת חוששים להביע את דעתם, הוא ענה "מי מבטיח להם שהתקשורת שלא תאהב את עמדתם לא תתחיל לחפש שלדים בארונות שלהם"??? זה עונה לך גם לגבי הפיגורות בהם אתה מנפנף כהוכחה ניצחת.

לא רק שלי, אלא של עוד רבים טובים.

וכן - ברגע שהפרשנות שלהם כ"כ מוטה וסובייקטיבית - והיא כזו לאור התנהלות ראשי מערכת הביטחון - אז לעיתים האדם הסביר מן הישוב נאמן יותר מהם!!
עשית מכמה מילים של דני ביטון תורה.
רק מזכיר שהוא כבר לא חשוף לחומר החקירה והתחקירים שבוצעו בניגוד למי שכן בצה"ל.
החייל לא פעל כראוי ואתה תצדיק כל תירוץ ע"מ להוציא אותו חף מפשע.
כן. המצב מורכב. לא צריך לתת לו מאסר עולם, אבל כן חייב להענישו.
הזלזול בשדרת הפיקוד מאנשים תת רמה כמו שאפשר למצוא רק בעם ישראל, כאלו שלא סיימו שירות בגלל עריקויות הוא לא פחות מבזיון.
להגיד על מח"ט בצה"ל שאין לו עמוד שדרה והוא מעיד בבית דין כדי ליישר קו עם הרמטכ"ל זה זלזול מביש בלוחם שכבר 20 שנים דואג לבטחון שלי ושלך. כנ"ל לגבי המג"ד והמ"פ.
ועוד לא דיברתי על איחולי המוות, האיומים וזעקות העוכר ישראל כלפי כל שדרת הפיקוד. העם הזה נדפק טוטאלית.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

izguy83 כתב: עשית מכמה מילים של דני ביטון תורה.
החייל לא פעל כראוי ואתה תצדיק כל תירוץ ע"מ להוציא אותו חף מפשע.
כן. המצב מורכב. לא צריך לתת לו מאסר עולם, אבל כן חייב להענישו.
הזלזול בשדרת הפיקוד מאנשים תת רמה כמו שאפשר למצוא רק בעם ישראל, כאלו שלא סיימו שירות בגלל עריקויות הוא לא פחות מבזיון.
להגיד על מח"ט בצה"ל שאין לו עמוד שדרה והוא מעיד בבית דין כדי ליישר קו עם הרמטכ"ל זה זלזול מביש בלוחם שכבר 20 שנים דואג לבטחון שלי ושלך. כנ"ל לגבי המג"ד והמ"פ.
ועוד לא דיברתי על איחולי המוות, האיומים וזעקות העוכר ישראל כלפי כל שדרת הפיקוד. העם הזה נדפק טוטאלית.
העם לא נדפק מעצמו. יש מגמה של הקצנה הולכת וגוברת ומי שאמור לגנות ולצאת נגדה ממלא פיו מים.
כי הכסא סובל הכל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אריאל2 כתב: העם לא נדפק מעצמו. יש מגמה של הקצנה הולכת וגוברת ומי שאמור לגנות ולצאת נגדה ממלא פיו מים.
כי הכסא סובל הכל.
יש מגמה של שנאה. יותר מדי שנאה. אם אתה שמאל אז אתה עוכר ישראל. אם אתה ימין אז אתה שולח אותנו לאבדון ואתה לא מוסרי.
אין אמצע.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

אריאל2 כתב: העם לא נדפק מעצמו. יש מגמה של הקצנה הולכת וגוברת ומי שאמור לגנות ולצאת נגדה ממלא פיו מים.
כי הכסא סובל הכל.
היחיד שניסה לעצור אותה הועף מתפקידו וקיבל איומים מכל מקום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

izguy83 כתב:עשית מכמה מילים של דני ביטון תורה.

תאזין ללינק... הוא כלל לא הביע את דעתו על תפקוד החייל אלא על תפקוד ראשי מערכת הביטחון.
izguy83 כתב:להגיד על מח"ט בצה"ל שאין לו עמוד שדרה והוא מעיד בבית דין כדי ליישר קו עם הרמטכ"ל זה זלזול מביש בלוחם שכבר 20 שנים דואג לבטחון שלי ושלך. כנ"ל לגבי המג"ד והמ"פ.

החיים לימדו אותי שגדולים וטובים ממח"ט בצה"ל לא חסינים מהטיה של כושר השיפוט ושיקול הדעת שלהם.

אריאל שרון - הלוחם מס' 1 של צה"ל ללא עוררין - מכר בערוב ימיו את המדינה כדי להציל את עורו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורי אדום בנשמה כתב:

תאז** ללינק... הוא כלל לא הביע את דעתו על תפקוד החייל אלא על תפקוד ראשי מערכת הביטחון.

החיים לימדו אותי שגדולים וטובים ממח"ט בצה"ל לא חסינים מהטיה של כושר השיפוט ושיקול הדעת שלהם.

אריאל שרון - הלוחם מס' 1 של צה"ל ללא עוררין - מכר בערוב ימיו את המדינה כדי להציל את עורו.
אתה כל כך מלא בקונספירציות שעל טיעון או אדם שלא מיישרים קו עם עמדתך הדוגמטית שאין סיכוי אפילו קטן שיהיה כאן באמת דו שיח.
אני שחושב שהוצאה להורג של אנשים היא לא מוסרית אבל מעל לכל לא חוקית במדינת ישראל עדיין מסוגל לבקר את שר הבטחון על ההתנהלות התקשורתית. גם לא ברור לי מדוע התביעה הצבאית דיברה על רצח.
אני אפילו לא מייחס חשיבות לעזריה. הוא רק סימפטום למה שרע לעניות דעתי.

אתה? כל עוד אריק שרון הורג ערבים הוא גיבור.
כל שדרת הפיקוד רופסת מבחינתך רק כי היא לא מיישרת קו לדעתך ואתה לא מצליח לראות עד כמה ההיגיון מעוות.
הרי שר הבטחון הנוכחי וראש הממשלה הראו מחוות ברורות שתומכות בחייל כך שאותם רופסים לשיטתך היו אמורים בכלל לתמוך בעזרה. אבל למזלו לפחות בצבא נשארו קצינים שאומרים את מה שהם ראו והבינו גם עם זה לא מיישר קו. הרמטכ"ל ועד קציני השטח סופרים רק את מה שהם חונכו לו.

אין לי ספק שעל כל דבר שכתבתי תהיה לך תשובה כי קוספירציות יכולות גם להוכיח שאלויס עדיין חי ומתלוצץ עם רופאיו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

תאז** ללינק... הוא כלל לא הביע את דעתו על תפקוד החייל אלא על תפקוד ראשי מערכת הביטחון.

הויכוח עקר.
רק אל תהפוך דעות לעובדות.
הבעיה מתחילה בנקודת ההנחה שלך שאריק שרון מכר את המדינה כדי להציל את עורו. חשבת פעם שאולי, רק אולי יש סיכוי שהוא עשה משהו שהוא באמת ובתמים מאמין בו???

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

izguy83 כתב: הויכוח עקר.
רק אל תהפוך דעות לעובדות.
הבעיה מתחילה בנקודת ההנחה שלך שאריק שרון מכר את המדינה כדי להציל את עורו. חשבת פעם שאולי, רק אולי יש סיכוי שהוא עשה משהו שהוא באמת ובתמים מאמין בו???
ת

אני לא מסכים עם אורי על מלא דברים.

אבל בעניין הזה - לא הולמת אותך התמימות הזאת.
לטעון שהשיקולים של שרון היו אותנטיים יכול רק מי שלא גר במדינת ישראל באותה תקופה
לא היה ולא נברא אתרוג אגרסיבי יותר ממה שקיבל באותה תקופה. גם העקירה נועדה לכישלון הרי, אפשר כבר להתעורר.
זה זעק לשמיים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedRock כתב:ת

אני לא מסכים עם אורי על מלא דברים.

אבל בעניין הזה - לא הולמת אותך התמימות הזאת.
לטעון שהשיקולים של שרון היו אותנטיים יכול רק מי שלא גר במדינת ישראל באותה תקופה
לא היה ולא נברא אתרוג אגרסיבי יותר ממה שקיבל באותה תקופה. גם העקירה נועדה לכישלון הרי, אפשר כבר להתעורר.
זה זעק לשמיים.
לא מסכים וממש אין קשר לתמימות. אפשר להתווכח עד מחר על המניעים, אבל בשורה התחתונה שרון היה המנהיג האחרון שהיה כאן. אחריו זה נראה כאילו מישהו כיבה את האור.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

izguy83 כתב:הויכוח עקר.

בטח עקר, אתם לא משיבים לגופם של טענות.

כנראה שלא רק שדרת הפיקוד של החייל מצויה בהטיה תודעתית קשה..
izguy83 כתב:אבל בשורה התחתונה שרון היה המנהיג האחרון שהיה כאן. אחריו זה נראה כאילו מישהו כיבה את האור.

אמת.

ובגלל זה השבר הוא כ"כ עמוק...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:

אמת.

חייב לציין שלמרות שאני לא מכיר אותך אישית אתה נשמע אדם חכם מאוד.
יחד עם זאת,גם איתמר בן גביר כזה.
צא שנייה מהפאנטיות,תעשה הפרדה בין האירועים בתוך האירוע הזה ותבין את מה שאנחנו אומרים.
לא היה מעשה חכם של הרמטכל ושר הבטחון לצאת בהצהרות מייד אחרי האירוע.
היה צריך לסיים את התחקיר ולדבר.
אך המעשה הזה שלהם פשוט נתן לכם את הדלק לזעוק גוועאלד ולהדליק את כל נורות הקיפוח.
הימין הקיצוני כמו השמאל הקיצוני אלוף בזה.
לעצם המעשה,יש פקודות,החייל עבר על פקודות.עשה זאת ביודעין,מול מצלמות הטלביזיה.לר שופט אף אחד באותה סיטואציה,אבל זה בטח לא מכשיר את השרץ.
מחבלים צריך להרוג,אבל בוא אני אגיד לך משהו,תמיד עדיף שיישאר חי,למה הסיכוי הקטן להוציא ממנו עוד אינפורמציה על עוד איזה מחבל בדרך לא פחות חשוב.
ואין כאן בכלל קשר לרחמים או מרחמים או המשפטים שזרקת ממקודם.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אמת.

הויכוח עקר כי אתה מתייחס לדעותיך כעובדות ואי אפשר להתווכח עם זה. זה כמו שפעיל שמאל יתן לי את כל האג'נדות מהסרט שומרי הסף כמרכיבים המרכזיים בסכסוך הישראלי פלסטיני ויתייחס אליהם כאמת המוחלטת. היה כאן ירי לא חוקי נקודה. אתה לא מוכן להבין את זה ומנסה לבטל זאת בתירוצים מגוחכים. ליבי ליבי עם החייל. הוא באמת קורבן פה. סיטואציה לא פשוטה לנער בגילו וארורים המנהיגים שמשאירים את הסטטוס קוו הזה ונותנים לילדים האלה להיות במצב הזה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

izguy83 כתב: הויכוח עקר כי אתה מתייחס לדעותיך כעובדות ואי אפשר להתווכח עם זה. זה כמו שפעיל שמאל יתן לי את כל האג'נדות מהסרט שומרי הסף כמרכיבים המרכזיים בסכסוך הישראלי פלסטיני ויתייחס אליהם כאמת המוחלטת. היה כאן ירי לא חוקי נקודה. אתה לא מוכן להבין את זה ומנסה לבטל זאת בתירוצים מגוחכים. ליבי ליבי עם החייל. הוא באמת קורבן פה. סיטואציה לא פשוטה לנער בגילו וארורים המנהיגים שמשאירים את הסטטוס קוו הזה ונותנים לילדים האלה להיות במצב הזה.
+1000

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

izguy83 כתב: לא מסכים וממש אין קשר לתמימות. אפשר להתווכח עד מחר על המניעים, אבל בשורה התחתונה שרון היה המנהיג האחרון שהיה כאן. אחריו זה נראה כאילו מישהו כיבה את האור.
שרון רץ לראשות הממשלה על טיקט שלא מפנים יישובים. הוא הפסיד בהצבעה במרכז הליכוד על התכנית הזאת. הוא גרם לכך שהיא תצא לפועל בלחץ עצום למרות שהמדינה לא היתה ערוכה בכלל לקלוט את המגורשים.

וכל זה קרה במקרה בתקופה שהחקירות נגדו רק צמחו וצמחו. בטוח שזאת היתה אידיאולוגיה למופת

שלח תגובה