קהל
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: קהל
היה עידוד טוב יחסית לפתיחת עונה, גם אנחנו במשחק ראשון, התחזק בהמשך.
ראיתי את המשחק אחרי זה בטלויזיה והשידור נוראי ו180 מעלות מהמציאות.
באמת היה מוזר שבשריקת הפתיחה יש רק 60% תפוסה אבל בדקה 5 כבר היה מלא.
בנוסף הכרוז לא הודיע על עליית השחקנים בהתחלה מה שהפתיע את כולם והתחלנו לשיר מאוחר וקצת חלש בפתיחה.
מבחינתי הכניסה לאצטדיון עברה ממש חלק ומי שבא 2 דקות לפתיחה הוא זה שפספס את הדקות הראשונות
ראיתי את המשחק אחרי זה בטלויזיה והשידור נוראי ו180 מעלות מהמציאות.
באמת היה מוזר שבשריקת הפתיחה יש רק 60% תפוסה אבל בדקה 5 כבר היה מלא.
בנוסף הכרוז לא הודיע על עליית השחקנים בהתחלה מה שהפתיע את כולם והתחלנו לשיר מאוחר וקצת חלש בפתיחה.
מבחינתי הכניסה לאצטדיון עברה ממש חלק ומי שבא 2 דקות לפתיחה הוא זה שפספס את הדקות הראשונות
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בעלייה של השחקנים לחימום היה ממש מביך, בקושי היו אנשים . ציפיתי לקבלת פנים יותר מרשימה לאלופת המדינה.
הורדתי ואני כבר חצי שעה מסתובב ברחוב כמו אידיוט ומחפש פוקימונים. נדפקתי סופית.The red one כתב: למען ההגינות גם לי אין אותו אבל אני מבין בו יותר מדיי.
באפ סטור זאת לא בעיה להוריד פשוט צריך לפתוח חשבון APPLE ID ולהגיד שאתה מאמריקה, להוריד למכשיר, והכל טוב ויפה. באנרואיד אין לי שמץ של מושג...
אבל בוא נגיד את זה ככה - המשחק לא זמין להורדה בישראל. עצם זה שיש אותו לכל כך הרבה אנשים מעידה על כך שזה כנראה לא מסובך מדיי גם באנרואיד.
(אגב, בינתיים תפסתי 2)
לא מצאתי אף פוקימון משוטט בדרומי, דווקא ציפיתי למשהו מיוחד, ביזיון של ההנהלה
זה כנראה בגלל ששמת מיוט בכדי לא לשמוע את יורם ארבלbs war כתב:ראיתי את המשחק מהבסיס.
חייב להגיד שברוב המשחק זה הרגיש כמו בית קברות. 16,000 איש ושומעים צעקות מהספסל. לא דומה בכלום לטרנר שהתרגלנו אליו.
רוצה לקוות שזה סתם פאק בשידור של ערוץ 20, אבל אם לא, זה היה אפילו מעט מביך. כל כך הרבה אנשים וכל כך מעט רעש.
ושיהיה לנו בהצלחה בגומלין!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
דבר עם מי שעיכב אותנו 35 דקות בשערYallaHapoel כתב:בעלייה של השחקנים לחימום היה ממש מביך, בקושי היו אנשים . ציפיתי לקבלת פנים יותר מרשימה לאלופת המדינה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה הכוונה "עיכב"? מנעו מכם להיכנס? היו תקלות? או שפשוט כולם הגיעו במכה ובאופן ישראלי ובאר שבעי להפליא "שכחו" להדפיס את הכרטיסים להדפסהTotti כתב: דבר עם מי שעיכב אותנו 35 דקות בשער

תקלה בקרוסלה...בסוף ויתרו עלייה והכניסו על פי הצגת המינוי בלבדסניור כתב:
מה הכוונה "עיכב"? מנעו מכם להיכנס? היו תקלות? או שפשוט כולם הגיעו במכה ובאופן ישראלי ובאר שבעי להפליא "שכחו" להדפיס את הכרטיסים להדפסה?
אצלנו עבד חלק, אבל כן, היה ברור שיהיו לזה חבלי לידה.
למה לא קראו למיגל לא מכובד
הוא בכלל היה בסגל? חיפשתי אותו בחימום ולא ראיתי.
היהסניור כתב:הוא בכלל היה בסגל? חיפשתי אותו בחימום ולא ראיתי.
ציפתי ליותר אנחנו מסוגלים ליותר התרגלנו ליותר
טרנר היה בסדר אבל יכל להיות יותר עוצמתי אתמול
זה שי !
טרנר היה בסדר אבל יכל להיות יותר עוצמתי אתמול
זה שי !

ובכל זאת, יש למישהו ספק שבטדי(למשל) אנחנו לא מנצחים
- אני איתך באש ובמיים
תאמת לא אותו אווירה ביתית כמו שהיינו רגילים במשחקי הליגה...
אגב, רק לי הפריעה הקטע הזה שבכל משחק בטרנר השלט של האולטרסאוט למעלה קבוע? והשלטי גדר? חרשו יותר מידי ...
אגב, רק לי הפריעה הקטע הזה שבכל משחק בטרנר השלט של האולטרסאוט למעלה קבוע? והשלטי גדר? חרשו יותר מידי ...