מסקנות מהנצחון 3-2 על שריף

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מסקנות מהנצחון 3-2 על שריף

שליחה על ידי The red one »

talb55 כתב:

אני מאוד אוהב את האישיות של בוזגלו, הוא בחור מצויין שמוסיף המון לקבוצה גם בלי קשר למקצועי שהוא שחקן מהטובים הארץ.
אבל היה משהו מאוד מצחיק ומוזר אתמול, במהלך הבעיטת פנדל של ראדי הוא אפילו לא היה מסוגל להסתכל, ואני חשבתי לעצמי איך שחקן שלא מסוגל להסתכל על הפנדל של חבר שלו לקבוצה מסוגל לבעוט פנדל בעצמו חחחח :כפיים: :כפיים:
עזוב לא להסתכל...הוא עמד על קו ה-16! הלו, רבאק, אתה אמור לקפוץ לכדור חוזר ... אתה רוצה לא להסתכל? תעמוד 25 מטר מהשער מאחורי כולם...

זה היה הזוי ..

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

לא מבין מה ראיתם משריף, אני ראיתי קבוצה שנתנה לנו כל כך הרבה שטחים לרוץ, מליקסון היה חופשי רוב הזמן לחלק כדורים כמו שהוא לא היה חופשי עוד מהנוער,הם עשו עלינו אפס סקאוטינג

זה שלא ניצלנו את זה, זה כי אנחנו פראיירים, היינו חייבים לקבור לפחות חמישייה, לפחות.

גורש, ראדי, וביטון לא שייכים לרמה הזאת, גם אופיר לא בדיוק בטופ

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ns75 כתב:לא מבין מה ראיתם משריף, אני ראיתי קבוצה שנתנה לנו כל כך הרבה שטחים לרוץ, מליקסון היה חופשי רוב הזמן לחלק כדורים כמו שהוא לא היה חופשי עוד מהנוער,הם עשו עלינו אפס סקאוטינג

זה שלא ניצלנו את זה, זה כי אנחנו פראיירים, היינו חייבים לקבור לפחות חמישייה, לפחות.

נטו כי אנשים מפוחדים. כי לא רוצים להגיד "צריכים לנצח ולעלות" ומפחדים שבסוף נעוף ואז הדעה הלגיטימית תראה כ"זלזול בשריף ובגלל זה קיבלנו ז** בעין"

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ns75 כתב:לא מבין מה ראיתם משריף, אני ראיתי קבוצה שנתנה לנו כל כך הרבה שטחים לרוץ, מליקסון היה חופשי רוב הזמן לחלק כדורים כמו שהוא לא היה חופשי עוד מהנוער,הם עשו עלינו אפס סקאוטינג

אני ראיתי קבוצה שלמרות שהיא ב10 שחקנים , היא יודעת מה היא רוצה מעצמה. לא פוחדת להתקיף (בגלל זה גם השטחים) הייתי אומר גם שהם דיי ניטרלו אותנו.
רק להזכיר לך איך אנחנו נראנו ב10 שחקנים במשחק חוץ באירופה.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

yakar כתב:
אני ראיתי קבוצה שלמרות שהיא ב10 שחקנים , היא יודעת מה היא רוצה מעצמה. לא פוחדת להתקיף (בגלל זה גם השטחים) הייתי אומר גם שהם דיי ניטרלו אותנו.
רוב המשחק שריף הסתגרו ויצאו מדי פעם קדימה בצורה יפה.
להזכירך אנחנו עם אדום בתון פתחנו את המחצית השנייה בטירוף והגענו להרבה יותר מצבים, גם בצורה של הסתגרות ויציאה קדימה מתי שמתאפשר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yakar כתב:
בדיוק.
נראה לי שבכר גם די הופתע מהלחץ שהם הפעילו עלינו בפתיחה ולקח לו זמן להתעשת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמה פנדלים בוזגלו עוד צריך להחמיץ כדי שמישהו יבין שהוא לא צריך לבעוט?

כמה פנדלים ברדה עוד יבעט לאמצע עד שמישהו יחליט לעשות סקאוטינג ופשוט לעמוד ולתפוס את הכדור?

מה עשה טאהה בתוך(!!) הרחבה בגול הראשון? אם רק היה עומד על הקו היה לוקח את זה בקלות.

ואיפה בן ביטון?

תהיות של בוקר.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

הדהים אותי כמה האוהדים שלנו שבעים כבר מהשטויות שם בוזגלו..
כשהוא שיחרר את הוולה המיותר מקצה הרחבה היה אפשר להרגיש את זה, כמות ה"למה?" והקללות שעפו באותו רגע לא זכורה לי בטרנר

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

ForeverRed כתב:כמה פנדלים בוזגלו עוד צריך להחמיץ כדי שמישהו יבין שהוא לא צריך לבעוט?

כמה פנדלים ברדה עוד יבעט לאמצע עד שמישהו יחליט לעשות סקאוטינג ופשוט לעמוד ולתפוס את הכדור?

מה עשה טאהה בתוך(!!) הרחבה בגול הראשון? אם רק היה עומד על הקו היה לוקח את זה בקלות.

ואיפה בן ביטון?

תהיות של בוקר.
אחי טאהה היה צריך ללכת על הכדור ולא לנסות לשחזר את העצירה מהקו נגד חיפה.
עלה על פטנט הבחור, במקום לעלות לכדור גובה הוא רץ לקו כדי לנסות להיות הגיבור התורן

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

רק כדי להמחיש כמה היה חשוב ה3-2 בדקה ה90 , קצת סטטיסטיקה על סיכויי המעבר על פי התוצאה במשחק הראשון:
3-2 45- 57 (102) 44% / 56% (44 אחוזי מעבר לקבוצה הביתית)
2-2 29-121 (150) 19% / 81% (רק 19 אחוזי מעבר לקבוצה הביתית!)

כמובן שעוד גול(או פחות ספיגה) היו גומרים כמעט לחלוטין את ההתמודדות:
4-2 25- 9 ( 34) 74% / 26%
3-1 163- 43 (206) 79% / 21%

דרך אגב, אם מסתכלים על התוצאות ב10 השנים האחרונות בלבד הנתונים יותר מחמיאים:
3-2 19- 18 ( 37) 51% / 49% (51 אחוז מעבר לקבוצה הביתית)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yanivnew91 כתב: אחי טאהה היה צריך ללכת על הכדור ולא לנסות לשחזר את העצירה מהקו נגד חיפה.
עלה על פטנט הבחור, במקום לעלות לכדור גובה הוא רץ לקו כדי לנסות להיות הגיבור התורן
הלוואי שהיה רץ לקו.
הוא נכנס לתוך השער.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב:כמה פנדלים בוזגלו עוד צריך להחמיץ כדי שמישהו יבין שהוא לא צריך לבעוט?

ואיפה בן ביטון?

תהיות של בוקר.
אני עם אותה תהייה שנה וחצי ואיש לא שומע. או שומע, מתווכח ומסרב להפנים.

הכדורגל האירופי בנוי ממגנים מודרניים, פיזיים מאוד, מהירים וטכניים.

אז אלו שיש להם 3/3 משחקים בטופ העולמי, אבל אפשר לדגדג ברמה המקומית ולפגוע ב-2/3, למה אנחנו מתפשרים באחת העמדות החשובות במשחק ועוד בשני האגפים?

חברים, בפעם האלפיים, המגנים שלנו הם עקב אכילס במשחק ההתקפה ובור גדול מאוד מול קבוצה אירופית סבירה בכל הקשור לפיזיות ומהירות(כן כן, מהירות).

ראיתם את סוסיץ, בימין עד ההרחקה?
כל עמידה שלו 30 מטר אלכסונית מהשער זה מצב לגול, לא דני אלבס, כולה סוסיץ.

חוזר ואומר, אלחמיד מסתובב ומחפש קבוצה, למי שראה ועבור מי שלא, גבוה מאוד, חזק, מהיר, בקבוצה כמו שלנו הוא אדיר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Totti כתב: אני עם אותה תהייה שנה וחצי ואיש לא שומע. או שומע, מתווכח ומסרב להפנים.

הכדורגל האירופי בנוי ממגנים מודרניים, פיזיים מאוד, מהירים וטכניים.

אז אלו שיש להם 3/3 משחקים בטופ העולמי, אבל אפשר לדגדג ברמה המקומית ולפגוע ב-2/3, למה אנחנו מתפשרים באחת העמדות החשובות במשחק ועוד בשני האגפים?

חברים, בפעם האלפיים, המגנים שלנו הם עקב אכילס במשחק ההתקפה ובור גדול מאוד מול קבוצה אירופית סבירה בכל הקשור לפיזיות ומהירות(כן כן, מהירות).

ראיתם את סוסיץ, בימין עד ההרחקה?
כל עמידה שלו 30 מטר אלכסונית מהשער זה מצב לגול, לא דני אלבס, כולה סוסיץ.

חוזר ואומר, אלחמיד מסתובב ומחפש קבוצה, למי שראה ועבור מי שלא, גבוה מאוד, חזק, מהיר, בקבוצה כמו שלנו הוא אדיר
לדעתי לא יקרה, במיוחד אחרי שהאריכו לביטון את החוזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yanivnew91 כתב: לדעתי לא יקרה, במיוחד אחרי שהאריכו לביטון את החוזה.
כן, את זה כבר הבנתי.
למרות שאם עוברים את שריף, יכול מאוד להיות שישאפו להתחזק עוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מ4 מצבים הם כבשו 2. לא כלכך הגיעו לרחבה שלנו, ועדיין הם במצב מעולה לגומלין.
רק מראה את ההבדלים בין הליגה לאירופה. אתה לא יכול להוריד קצב, אתה לא יכול להרכיב שחקנים רכים (ביטון, בוזגלו, טהא). שחקנים צריכים להיות ממושמעים במשך 90 דק. אם יסיקו מסקנות, המצב שלנו יהיה הרבה יותר טוב.

שלח תגובה