מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
nir767676

Re: מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי

שליחה על ידי nir767676 »

yakar כתב: דווקא תגובה שמוציאה את המצעד רע.
הנה הם מודים שהתוואי עובר ליד בית כנסת גדול.
והם משווים את הפועל באר שבע. כמה משחקים שיחקנו בשבת בבאר שבע בשנה האחרונה?
גם להזכירו אנחנו לא הפגנו. והקבוצה לא פוגעת ברגשות של אף אחד .

באמת שכבר נמאס מהבכי של הקהילה. תצעדו לא ליד בית כנסת וזהו. זה שהחרדים לא רוצים שתעברו ליד בית כנסת לא הופך אותם לחשוכים , לא כל מי שחושב שונה מהם הוא חשוך.
יש הבדל גדול בין חילוקי דעות לבין אי קבלת האחר ידידי.
המיניבוס של החבדניקי"ם עובר לפעמים בשכונה שלי. עזוב את זה שכן הוא מפריע לי ממש כי הם עושים רעש וחוסמים את הכביש - אתה חושב שזכותי להגיד להם לא לעבור לידי כי אני לא מקבל אותם?

מה כ"כ קשה להבין שאין פה עניין של התחשבות ברגשות הדתיים. מדובר פה ב2 אוכלוסיות אזרחיות כאשר אחת שוללת את זכות הקיום של השניה.
קשה לי להסביר במילים לא מתלהמות אבל לכתוב "תצעדו לא ליד בית כנסת וזהו." זה מדהים בעיניי. מדהים.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

nir767676 כתב: יש הבדל גדול בין חילוקי דעות לבין אי קבלת האחר ידידי.
המיניבוס של החבדניקי"ם עובר לפעמים בשכונה שלי. עזוב את זה שכן הוא מפריע לי ממש כי הם עושים רעש וחוסמים את הכביש - אתה חושב שזכותי להגיד להם לא לעבור לידי כי אני לא מקבל אותם?

מה כ"כ קשה להבין שאין פה עניין של התחשבות ברגשות הדתיים. מדובר פה ב2 אוכלוסיות אזרחיות כאשר אחת שוללת את זכות הקיום של השניה.
קשה לי להסביר במילים לא מתלהמות אבל לכתוב "תצעדו לא ליד בית כנסת וזהו." זה מדהים בעיניי. מדהים.
ובצד השני של הרחוב ותשבו מאחורה באוטובוס.
מדהים איך הם חושבים שכולם צריכים לרקוד לפי החליל שלהם.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

nir767676 כתב: יש הבדל גדול בין חילוקי דעות לבין אי קבלת האחר ידידי.

אוקיי ,אתה יודע אבל שלא תצליח לחנך את החרדים. זה לא שבעתיד זה לא יפריע להם.

אני מאמין שהמטרה של המצעד היא יותר גדולה מאשר לעבור ליד בית כנסת ולהכעיס את החרדים.
לעבור בצירים המרכזיים , זה הרבה יותר חשוב.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

yakar כתב:
אוקיי ,אתה יודע אבל שלא תצליח לחנך את החרדים. זה לא שבעתיד זה לא יפריע להם.

אני מאמין שהמטרה של המצעד היא יותר גדולה מאשר לעבור ליד בית כנסת ולהכעיס את החרדים.
לעבור בצירים המרכזיים , זה הרבה יותר חשוב.
כנראה שזה יותר חשוב. אבל המצב נהיה אבסורד, קורא תגובות של המתנגדים למצעד בפייסבוק ותוהה איך אנשים בעיר הזאת בכלל מצליחים להתקיים ולעבוד עם IQ כ"כ נמוך.
מבחינתי בשלב הזה גם אם נטו יעשו מצעד שעובר אך ורק בנק' בהם הם לא רצויים, אני אתמוך בהם.
הקלות הזו בה אנשים חושבים שהם נמצאים במקום בו הם יכולים לקבוע לאחר מה הוא יכול ולא יכול לעשות בארצו מטריפה אותי ברמות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

nir767676 כתב:
כנראה שזה יותר חשוב. אבל המצב נהיה אבסורד, קורא תגובות של המתנגדים למצעד בפייסבוק ותוהה איך אנשים בעיר הזאת בכלל מצליחים להתקיים ולעבוד עם IQ כ"כ נמוך.
מבחינתי בשלב הזה גם אם נטו יעשו מצעד שעובר אך ורק בנק' בהם הם לא רצויים, אני אתמוך בהם.
הקלות הזו בה אנשים חושבים שהם נמצאים במקום בו הם יכולים לקבוע לאחר מה הוא יכול ולא יכול לעשות בארצו מטריפה אותי ברמות.
אם המצעד לא יתקיים לדעתי באר שבע תהפוך מעיר הסייבר לבית שמש, זה מתחיל בקטן ומכאן והלאה יכול להגרר לעוד תחומים.
כי אם הרב הראשי של באר שבע יראה שמוותרים לו פה אז הוא ימשיך עם זה עד שבאר שבע תהיה בית שמש הבאה...
המלחמה על מצעד גאווה היא לא רק בשביל להטב"ים אלא בשביל לשמור על באר שבע כעיר של כולם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:אם המצעד לא יתקיים לדעתי באר שבע תהפוך מעיר הסייבר לבית שמש, זה מתחיל בקטן ומכאן והלאה יכול להגרר לעוד תחומים.
כי אם הרב הראשי של באר שבע יראה שמוותרים לו פה אז הוא ימשיך עם זה עד שבאר שבע תהיה בית שמש הבאה...
המלחמה על מצעד גאווה היא לא רק בשביל להטב"ים אלא בשביל לשמור על באר שבע כעיר של כולם.
תנוח.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: תנוח.
הוא צודק לגמריי.

אם זה יעבוד להם פה - לא רחוק היום מהתערבות במשחקים של ב"ש בשבת..הא..שכחתי..הם כבר מתערבים גם בזה...

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב: הוא צודק לגמריי.

אם זה יעבוד להם פה - לא רחוק היום מהתערבות במשחקים של ב"ש בשבת..הא..שכחתי..הם כבר מתערבים גם בזה...
הוא לא צודק בכלל.
הוא כרגיל קיצוני בעמדותיו , אין אמצע.
דרך אגב, הלחץ על כך שלא נשחק משבת , הגיע דרך האוהדים של הקבוצה. האוהדים פנו אל הרבנים שפנו אל מי שצריך..

סמל אישי של משתמש
The red one

yakar כתב:
הוא לא צודק בכלל.
הוא כרגיל קיצוני בעמדותיו , אין אמצע.
דרך אגב, הלחץ על כך שלא נשחק משבת , הגיע דרך האוהדים של הקבוצה. האוהדים פנו אל הרבנים שפנו אל מי שצריך..
ואולי אלה אתם אוהדים שגם פנו לרבנים ומחו מולם על מצעד הגאווה? אני בטוח ב1000% שזו לו 'גחמה' רק של הרבנים. בטוח שיש גם אזרחים שפונים אלייהם. אין כרגע אף גוף אזרחי שיוצא נגד זה כי בנתיים מועצת העיר (ומשטרת ישראל) עושה את זה יופי ללא התערבותם.

ואני עדיין מסכים מאוד עם דר. אני גם אומר את זה כל פעם שיש משחק בשבת "תגובות זועמות של דתיים בעוד 3...2..1" והכי מבאס אותי שאשכרה מצליחים להזיז מועדים בגלל זה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב: ואולי אלה אתם אוהדים שגם פנו לרבנים ומחו מולם על מצעד הגאווה? אני בטוח ב1000% שזו לו 'גחמה' רק של הרבנים. בטוח שיש גם אזרחים שפונים אלייהם. אין כרגע אף גוף אזרחי שיוצא נגד זה כי בנתיים מועצת העיר (ומשטרת ישראל) עושה את זה יופי ללא התערבותם.

ואני עדיין מסכים מאוד עם דר. אני גם אומר את זה כל פעם שיש משחק בשבת "תגובות זועמות של דתיים בעוד 3...2..1" והכי מבאס אותי שאשכרה מצליחים להזיז מועדים בגלל זה.
אוקיי , ואותם אנשים שפנו אליהם הם לא אוהדים? מה ההבדל בינהם לבינך?
כנ"ל בעיר , כל אלה שישר פוסלים את הדעות של הדתיים , מי אתם? הם גם אזרחי העיר כמוכם.

אני כבר מעדיף שיעשו את המצעד איך שהם תכננו , ולא נכנס לכל האכלו לי שתו לי של האנשים המעורבים במצעד. זה פשוט לשחק לידיים שלהם.
באמת , שייתנו להם לעשות מה שהם רוצים , שלא יהרסו את האיזון המצויין שקיים בעיר בין מסורת לחילוניות.

סמל אישי של משתמש
The red one

ופה בדיוק הבעיה חבר.

אתה מוותר על הנוחות שלך ("אי תחבורה ציבורית בשבת ואי פתיחת מקומות בשבת") כל החיים כדי שלא תהיה 'מלחמת אחים' אז למה הם לא יכולים לוותר למשך שעתיים על הנוחות שלהם?

וההקבלה הזו מגיעה גם למשחקי כדורגל. למה שחיילים ואנשים עובדים יפספסו משחקים בימי חול כדי שדתיים יוכלו לראות אותם? עכשיו מילא תגיד הם הרוב אז ניחא...אבל הם לא...במשחק נגד חיפה זה היה הכי הזוי. הזיזו את המשחק ב20 דקות כדי שדתיים יוכלו רלאות בטלוויזיה מהמחצית ולא מדקה 60, ובמי זה פגע? בכל האנשים שכן הגיעו לראות בחיפה ואנשים שבכלל לא דתיים.

ולזה בדיוק דר התכוון כשאמר "בית שמש", ברגע שתכנע להם תהפוך לבית שמש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: הוא צודק לגמריי.

מה אני אגיד לך, האפוקליפסה קרובה.
אנשים פה בכלל לא יודעים להגזים.

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: מה אני אגיד לך, האפוקליפסה קרובה.
אנשים פה בכלל לא יודעים להגזים.
תלגלג תלגלג, העובדות מדברות בעד עצמן.

(כמובן שאני מפריז, אני לא באמת חושב שזה יקרה בקרוב...אבל לך תדע...)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

The red one כתב: תלגלג תלגלג, העובדות מדברות בעד עצמן.

(כמובן שאני מפריז, אני לא באמת חושב שזה יקרה בקרוב...אבל לך תדע...)
גם אני לא חושב שזה יקרה בקרוב אבל זה מתחיל מכדורגל וממצעדי גאווה ומי יודע איפה זה יגמר.

עדיין לא אפוקליפטי אבל בדרך לשם בעוד 10, 20 שנים או יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

yakar כתב: דווקא תגובה שמוציאה את המצעד רע.
הנה הם מודים שהתוואי עובר ליד בית כנסת גדול.
והם משווים את הפועל באר שבע. כמה משחקים שיחקנו בשבת בבאר שבע בשנה האחרונה?
גם להזכירו אנחנו לא הפגנו. והקבוצה לא פוגעת ברגשות של אף אחד .

באמת שכבר נמאס מהבכי של הקהילה. תצעדו לא ליד בית כנסת וזהו. זה שהחרדים לא רוצים שתעברו ליד בית כנסת לא הופך אותם לחשוכים , לא כל מי שחושב שונה מהם הוא חשוך.
+1

שלח תגובה