מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי
- The red one
Re: מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי
מסתמן שהצדדים יגיעו לפשרה שתוביל את המצעד בחלקו על רגר ובחלקו ברחובות צדדיים.
המשטרה הציגה בנהלך הדיון בבגץ הוכחות מפורשות לאיום על חיי אדם במצעד ואף כוונות אנשים משני המחנות לשאת על עצמם נשקים חמים(!)
המשטרה הציגה בנהלך הדיון בבגץ הוכחות מפורשות לאיום על חיי אדם במצעד ואף כוונות אנשים משני המחנות לשאת על עצמם נשקים חמים(!)
- The red one
הכפייה ניצחה - מתווה המצעד המקורי לא אושר
או שהפשרה ניצחה? החרדים התפשרו , ויש מצעד?The red one כתב:הכפייה ניצחה - מתווה המצעד המקורי לא אושר
- The red one
לא. הצדדים לא הגיעו להסכמה ובגץ הכריע.yakar כתב: או שהפשרה ניצחה? החרדים התפשרו , ויש מצעד?
- ForeverRed
אז גם בג"ץ משתף פעולה עם הכפייה.The red one כתב: לא. הצדדים לא הגיעו להסכמה ובגץ הכריע.
הבנתי.
מתחילים להזכיר לי את בני סכנין התגובות שלכם.
אהyakar כתב: או שהפשרה ניצחה? החרדים התפשרו , ויש מצעד?
זה שיתקיים מצעד זה פשרה של החרדים. יפה.
הרי הטענות בהתחלה היו שהחרדים מפעילים לחץ על ראש העיר והמשטרה כדי שלא יהיה מצעד כלל. הרב הראשי עוד איים להתפטר, ואיתו כל סיעתו מהעייריה.CrazyRed7 כתב: אה
זה שיתקיים מצעד זה פשרה של החרדים. יפה.
אם הגיעו לפשרה וכן יש צעדה, שעוברת בחלקה בנתיבים מרכזיים בעיר, והם לא שוברים את הכלים , אז כנראה שכן הייתה התפשרות לא?
פסק הדין:
https://elyon1.court.gov.il/files/16/46 ... 60.k03.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
"
6. לאחר השתלשלות הדברים הנ"ל – הצענו לצדדים מתווה פשרה לקיום התהלוכה והאסיפה במסלול שונה מזה שביקשו העותרות ושונה גם מהחלופות שהוצעו על-ידי המשיב. נציין, שמתווה שהפשרה שהצענו כלל תהלוכה שתעבור בחלקה ב"ציר השלום", כפי שהוצג על-ידי המשטרה בדיון, ובחלקה בציר רגר שהוצע על-ידי העותרות, אשר תסתיים באסיפה שתתקיים בכיכר העירייה (כפי שהיה מקובל בהצעות שני הצדדים).
7. המשיב היה נכון לקבל את מתווה הפשרה הנ"ל, ואולם העותרות – לאחר התייעצות – דחו את ההצעה. "
הפשרה שהציע בית בדין עוברת בצירים המרכזיים , כפי שרשום המשטרה הסכימה להתפשר , העותרים לא. רק מראה על כוונותיהם לדעתי.
https://elyon1.court.gov.il/files/16/46 ... 60.k03.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
"
6. לאחר השתלשלות הדברים הנ"ל – הצענו לצדדים מתווה פשרה לקיום התהלוכה והאסיפה במסלול שונה מזה שביקשו העותרות ושונה גם מהחלופות שהוצעו על-ידי המשיב. נציין, שמתווה שהפשרה שהצענו כלל תהלוכה שתעבור בחלקה ב"ציר השלום", כפי שהוצג על-ידי המשטרה בדיון, ובחלקה בציר רגר שהוצע על-ידי העותרות, אשר תסתיים באסיפה שתתקיים בכיכר העירייה (כפי שהיה מקובל בהצעות שני הצדדים).
7. המשיב היה נכון לקבל את מתווה הפשרה הנ"ל, ואולם העותרות – לאחר התייעצות – דחו את ההצעה. "
הפשרה שהציע בית בדין עוברת בצירים המרכזיים , כפי שרשום המשטרה הסכימה להתפשר , העותרים לא. רק מראה על כוונותיהם לדעתי.
- The red one
זאת נראה לך כמו פשרה שמקובלת על שני הצדדים אחי?yakar כתב:
הרי הטענות בהתחלה היו שהחרדים מפעילים לחץ על ראש העיר והמשטרה כדי שלא יהיה מצעד כלל. הרב הראשי עוד איים להתפטר, ואיתו כל סיעתו מהעייריה.
אם הגיעו לפשרה וכן יש צעדה, שעוברת בחלקה בנתיבים מרכזיים בעיר, והם לא שוברים את הכלים , אז כנראה שכן הייתה התפשרות לא?
https://www.facebook.com/proudHouseBS/p ... 56/?type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
זה רק מראה עד כמה הם חסרי גבולות .The red one כתב: זאת נראה לך כמו פשרה שמקובלת על שני הצדדים אחי?
https://www.facebook.com/proudHouseBS/p ... 56/?type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
באו לבגץ , שדווקא ידוע במתירנות שלו ובזה שהוא הולך נגד הממשלה במקרים רבים. השופטים הציעו פשרה משלהם , משהו בין הצעת המשטרה לבין הצעת הצועדים , תהליך המקובל בבתי משפט , המשטרה קיבלה את הפשרה, והקהילה הגאה לא.
מכיוון שעל השופט היה להוציא החלטה, הוא בחר לדחות את העתירה , עם המלצה להשתמש במתווה שבית המשפט הציע.
מוות של הדמוקרטיה הישראלית? בגץ הומופובי? פוליטיקאי? אלה השמצות של בכיינים. הרי בגץ גם ידע לפסוק לטובת הקהילה הגאה בירושלים עם פיצויים נאים מאוד . שם בית המשפט היה בסדר?
אה , הוא בסדר רק שהוא פוסק לטובתם?
- red and white
- Title: Almog
מסכים איתך לגמריyakar כתב:
זה רק מראה עד כמה הם חסרי גבולות .
באו לבגץ , שדווקא ידוע במתירנות שלו ובזה שהוא הולך נגד הממשלה במקרים רבים. השופטים הציעו פשרה משלהם , משהו בין הצעת המשטרה לבין הצעת הצועדים , תהליך המקובל בבתי משפט , המשטרה קיבלה את הפשרה, והקהילה הגאה לא.
מכיוון שעל השופט היה להוציא החלטה, הוא בחר לדחות את העתירה , עם המלצה להשתמש במתווה שבית המשפט הציע.
מוות של הדמוקרטיה הישראלית? בגץ הומופובי? פוליטיקאי? אלה השמצות של בכיינים. הרי בגץ גם ידע לפסוק לטובת הקהילה הגאה בירושלים עם פיצויים נאים מאוד . שם בית המשפט היה בסדר?
אה , הוא בסדר רק שהוא פוסק לטובתם?
- The red one
נראה שהמארגנים החליטו לסגת מהמצעד ולקיים אך ורק הפגנה ברחבת העירייה, שהיא מקום דיי מרכזי חייבים לציין.
זה היה צפוי(דרך אגב רחבת העירייה הייתה בכל המתויים).The red one כתב:נראה שהמארגנים החליטו לסגת מהמצעד ולקיים אך ורק הפגנה ברחבת העירייה, שהיא מקום דיי מרכזי חייבים לציין.
מה יותר טוב מלהגיד לכולם שבאר שבע חשוכה , ושבגלל בגצ החרדים וראש העיר ביטלו להם את המצעד. הם מומחים בלשפץ את האמת.
- The red one
הם לא מאשימים את ראש העיר בביטול המצעד, ראש העיר מלכתחילה היה אשם באי-תקצוב שלהם.
את החרדים כן..מה לעשות...לולא קול זעקת החרדים, המתווה היה מאושר והמצעד היה מתקיים כפי שתכננו, זה ממש לא נקרא לשפץ את האמת כי אין פה מה לשפץ - זו האמת.
את החרדים כן..מה לעשות...לולא קול זעקת החרדים, המתווה היה מאושר והמצעד היה מתקיים כפי שתכננו, זה ממש לא נקרא לשפץ את האמת כי אין פה מה לשפץ - זו האמת.
אתה גם טוען שבית המשפט מושפע מהחרדים ? שהם לא החליטו החלטה מקצועית?The red one כתב:הם לא מאשימים את ראש העיר בביטול המצעד, ראש העיר מלכתחילה היה אשם באי-תקצוב שלהם.
(אף אחד לא ביטל להם את המצעד, הם ביטלו אותו בעצמם, בבחינת הכל או כלום)