מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי

שליחה על ידי YallaHapoel »

בגץ בהחלטה פחדנית.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב:הם לא מאשימים את ראש העיר בביטול המצעד, ראש העיר מלכתחילה היה אשם באי-תקצוב שלהם.

את החרדים כן..מה לעשות...לולא קול זעקת החרדים, המתווה היה מאושר והמצעד היה מתקיים כפי שתכננו, זה ממש לא נקרא לשפץ את האמת כי אין פה מה לשפץ - זו האמת.
"היום למדנו כי עיריית באר שבע מפקירה את דמנו ואת דם ילדינו לפוליטיקה שנעשית בכוחנות במחשכים." תגובה רשמית שלהם.
הם מחפשים את הכותרות במקום את המהות. הצליח להם. עכשיו כל התקשורת תדווח חצאי אמת כמו שהיא יודעת , ואף אחד לא ידע שבעצם באו לקראתם והם קיבלו כמעט כל מה שהם ביקשו , אבל הם החליטו בעצמם לבטל את המצעד , ולא אף אחד אחר. "מצעד הגאווה בוטל" במקום "מארגני המצעד ביטלו את המצעד" כמו שהיה באמת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yakar כתב:
אתה גם טוען שבית המשפט מושפע מהחרדים ? שהם לא החליטו החלטה מקצועית?
(אף אחד לא ביטל להם את המצעד, הם ביטלו אותו בעצמם, בבחינת הכל או כלום)
אני לא יודע. אני יודע שמגיעה להם הזכות לערוך צעדה כמו לכל גוף אחר, ואם המשטרה לא יכולה לשמור עלייהם אז זו יותר אשמת המשטרה מאשר בגץ.

הטענות שלהם לעירייה סתם מגוכחות ודווקא רוב האתרים מדגישים שהעמותה החליטה לבטל את המצעד...

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

yakar כתב: "היום למדנו כי עיריית באר שבע מפקירה את דמנו ואת דם ילדינו לפוליטיקה שנעשית בכוחנות במחשכים." תגובה רשמית שלהם.
הם מחפשים את הכותרות במקום את המהות. הצליח להם. עכשיו כל התקשורת תדווח חצאי אמת כמו שהיא יודעת , ואף אחד לא ידע שבעצם באו לקראתם והם קיבלו כמעט כל מה שהם ביקשו , אבל הם החליטו בעצמם לבטל את המצעד , ולא אף אחד אחר. "מצעד הגאווה בוטל" במקום "מארגני המצעד ביטלו את המצעד" כמו שהיה באמת.
אתה זה שמתעקש על הכותרת במקום על המהות, איזה השפעה יש למצעד שהוזז? מי שלקח את ההחלטה זה הם אבל די דחקו אותם לפינה. זה מביך מבחינתם לקיים את המצעד הזה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

כנראה שבאר שבע עיר חשוכה משחשבתי. מבאס.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

nir767676 כתב:כנראה שבאר שבע עיר חשוכה משחשבתי. מבאס.
כנ"ל.
באופן מסויים זה נותן קצת גושפנקה לסטיגמה על העיר.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

YallaHapoel כתב: אתה זה שמתעקש על הכותרת במקום על המהות, איזה השפעה יש למצעד שהוזז? מי שלקח את ההחלטה זה הם אבל די דחקו אותם לפינה. זה מביך מבחינתם לקיים את המצעד הזה.
זה לא תפקידה של המשטרה לאשר מסלולים? הציעו להם מסלול שעובר גם בדרכים המרכזיות דרך רגר , ובחלקו עובר באיזור פחות מרכזי. מביך? מה המטרה של המצעד? לעשות שיימינג לעירייה ולעיר? לא יותר חשוב כן לקיים את המצעד לראשונה בבאר שבע וכן ברובו בדרכים מרכזיות?
יותר חשוב להם הכותרות בעיתונים.
גם בתל אביב ובירושלים הזיזו להם את המסלולים לפי אישור המשטרה.

סמל אישי של משתמש
The red one

yakar כתב: זה לא תפקידה של המשטרה לאשר מסלולים? הציעו להם מסלול שעובר גם בדרכים המרכזיות דרך רגר , ובחלקו עובר באיזור פחות מרכזי. מביך? מה המטרה של המצעד? לעשות שיימינג לעירייה ולעיר? לא יותר חשוב כן לקיים את המצעד לראשונה בבאר שבע וכן ברובו בדרכים מרכזיות?
למה לצעוד בדרך מרכזית זה שיימינג לעיר?

אתה טועה ובגדול לגבי זה שהם מחפשים כותרות. לולא ההתנגדות של החרדים, אף אחד לא היה שומע על המצעד הזה חוץ מתושבי העיר. עכשיו לאור כל המצב, אנשים כמו זהבה גלאון יגיעו מחר ותופסים על זה הון פוליטי. אם לא הייתה התנגדות, בקושי היית שומע על זה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב: למה לצעוד בדרך מרכזית זה שיימינג לעיר?

אתה טועה ובגדול לגבי זה שהם מחפשים כותרות. לולא ההתנגדות של החרדים, אף אחד לא היה שומע על המצעד הזה חוץ מתושבי העיר. עכשיו לאור כל המצב, אנשים כמו זהבה גלאון יגיעו מחר ותופסים על זה הון פוליטי. אם לא הייתה התנגדות, בקושי היית שומע על זה.
לא טענתי את זה. לדעתי המטרה שלהם בביטול המצעד היא לפגוע בעירייה. הרי הם קיבלו פשרה מצויינת שהציע בגץ . הם לא היו מוכנים להתפשר כלל.
אני לא מאמין בדרך ללא פשרות.

וכן , אמרתי פה לפני כמה עמודים שאני מעדיף שיאשרו להם את זה כבר כמו שהם רוצים. אבל לך תתווכח עם עמדת המשטרה.
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 13 יולי 2016, 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

למה אתה מצפה מהם להתפשר ולא מהדתיים להתפשר?

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

yakar כתב: זה לא תפקידה של המשטרה לאשר מסלולים? הציעו להם מסלול שעובר גם בדרכים המרכזיות דרך רגר , ובחלקו עובר באיזור פחות מרכזי. מביך? מה המטרה של המצעד? לעשות שיימינג לעירייה ולעיר? לא יותר חשוב כן לקיים את המצעד לראשונה בבאר שבע וכן ברובו בדרכים מרכזיות?
תפקידה של המשטרה לאשר מסלולים בשיקולים של ביטחון והסדרי תנועה ולא בשיקולים של רב שלוחץ עליהם.
אם האפשרויות הן לצעוד במסלול ששונה בסיבות כאלה או לבטל את המצעד ולתת לתקשורת לעשות את שלה אז הם בחרו נכון לדעתי.
המטרה של המצעד היא להלחם על שיוויון זכויות ואם מעצם קיומו של המצעד יש אפליה אז הוא חסר טעם.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב:למה אתה מצפה מהם להתפשר ולא מהדתיים להתפשר?
נחזור לאותו ויכוח?
אף אחד לא שואל את החרדים זה קודם כל.
וזה עובדה שהמשטרה כן אישרה מצעד שעובר ברגר. ובאיזורים מרכזיים בעיר.
אז כן , גם עמדת החרדים שלא יהיה מצעד בב"ש כלל , לא התקבלה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

YallaHapoel כתב: תפקידה של המשטרה לאשר מסלולים בשיקולים של ביטחון והסדרי תנועה ולא בשיקולים של רב שלוחץ עליהם.
אם האפשרויות הן לצעוד במסלול ששונה בסיבות כאלה או לבטל את המצעד ולתת לתקשורת לעשות את שלה אז הם בחרו נכון לדעתי.
המטרה של המצעד היא להלחם על שיוויון זכויות ואם מעצם קיומו של המצעד יש אפליה אז הוא חסר טעם.
איך אתה מסביר את הפסיקה של בגץ? הם היו נותנים ללחץ חיצוני להשפיע על המשטרה?

סמל אישי של משתמש
The red one

yakar כתב:
נחזור לאותו ויכוח?
אף אחד לא שואל את החרדים זה קודם כל.
וזה עובדה שהמשטרה כן אישרה מצעד שעובר ברגר. ובאיזורים מרכזיים בעיר.
אז כן , גם עמדת החרדים שלא יהיה מצעד בב"ש כלל , לא התקבלה.
אל תיתמם.

לולא דעות החרדים, העניין לא היה מגיע לבג"ץ.

המשטרה אישרה מצעד שעובר במקומות מרכזיים אך באורח פלא אחרי שהדתיים יצאו נגד, חזרה בה מהחלטתה, והשאירה את המצעד לעבור קילומטרים ספורים בשדרות רגר וכל השאר ב"מחבואים" צדדיים. אני מנחש(!) שהאיומים שהועברו למשטרה היו מאנשים חובשי כיפה. ניחוש פרוע בלבד, לא על סמך שום ידע, בהחלט ייתכן כי אני טועה.

שורה תחתונה - החרדים השיגו את מבוקשם - אין מצעד גאווה בבאר שבע.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

yakar כתב:
איך אתה מסביר את הפסיקה של בגץ? הם היו נותנים ללחץ חיצוני להשפיע על המשטרה?
כתבתי למעלה, בעיני החלטה פחדנית, המשטרה טענה שיש סכנת חיים ושופטי בגץ לא רצו דם על הידיים.
לדעתי זה סתם ספין של המשטרה.

שלח תגובה