ForeverRed כתב:
הכל טוב, רק שברדה בועט ככה את כל(!!) הפנדלים שלו.
הוא אפילו אמר את זה פעם בראיון.
אתמול לפני הפנדח אמרתי לחברים ביציע שאם השוער המולדבי עשה קצת סקאוטינג הוא נשאר לעמוד באמצע.
למזלנו הוא לא עשה.
איך הוא יעשה סקאוטינג אם כל בעיטה שלנו גם בעונה הקודמת היה בועט אחר חחחחח, שאגב אני לא חושב שזה רע.
אולי ברדה עשה עליו סקאוטינג וראה שכל בעיטה הוא מזנק, זה יותר קל...
RedHell כתב:הרגע הזה שבוזגלו רושם ברשתות החברתיות "..והפנדל? פעם הבאה הוא ייכנס.."
אם בוזגלו ימשיך לבעוט פנדלים אצלנו אנחנו נמשיך להיות קבוצת הפנדלים הגרועה בהיסטוריה.
יש לנו בועטים טובים הבעיה שבפנדל הראשון והשני אף אחד מהם לא היה על המגרש.
ראדי, שהר, צדק הם בועטים מעולים הגיע הזמן שאחד מהם יהיה הסועט הקבוע שלנו (כנראה שיר היחידי שתמיד יפתח מהם).
לאלה שאמרו שבוזי נכנס טוב למשחק? מצטער כל כך הרבה 1 על 1 מול שחקני שריף פעם אחת לא עבר אותם, הרמה אחת לא הייתה כמו שצריך.
תמשיכו לטחון את השכל כמה הוא שחקן הקו הטובים בארץ, אני כבר שנה וחצי לא רואה את זה.
אני חושב שבוזגלו איבד ביטחון ובכר מנסה לבנות לו אותו בחזרה.
אם הוא יהיה חילוף ראשון בכל משחק ואופציה ראשונה לצאת מההרכב כברירת מחדל, אז לא נקבל ממנו כלום.
נכון שיש כאן גם עניין של ביצה ותרנגולת כי היכולת רחוקה משיאה, אבל שווה לנסות.
אם נצליח להרוויח אותו בחזרה זה יהיה מעולה.
ForeverRed כתב:אני חושב שבוזגלו איבד ביטחון ובכר מנסה לבנות לו אותו בחזרה.
אם הוא יהיה חילוף ראשון בכל משחק ואופציה ראשונה לצאת מההרכב כברירת מחדל, אז לא נקבל ממנו כלום.
אז מה אתה מציע לקראת הגומלין?להמשיך באותו הרכב?זאת התאבדות.
אחד מבין בוזגלו, מליקסון וטוני יצטרך לרדת לספסל לטובת ראדי/שבתאי.
חוץ מאבא יעקב לא תמצא אחד שיעדיף להוציא את מאור או טוני ולא את בוז׳י.
ForeverRed כתב:אני חושב שבוזגלו איבד ביטחון ובכר מנסה לבנות לו אותו בחזרה.
נו באמת?
גורש עניין של ביטחון, בוזגלו ביטחון?
מה אנחנו קבוצה להחזרת הביטחון העצמי?
CrazyRed7 כתב:
אז מה אתה מציע לקראת הגומלין?להמשיך באותו הרכב?זאת התאבדות.
אחד מבין בוזגלו, מליקסון וטוני יצטרך לרדת לספסל לטובת ראדי/שבתאי.
חוץ מאבא יעקב לא תמצא אחד שיעדיף להוציא את מאור או טוני ולא את בוז׳י.
אני לאו דווקא מדבר על המשחק הקרוב.
נגד המולדבים הייתי שם אותו על הספסל.
משלמים להם בשביל לעשות את העבודה שלהם ולא בשביל לקבל ביטחון, אם הסכומים שהם מקבלים הייתי כבר ממזמן בטוח בעצמי לא משנה מה קורה.
אולי לגביי גורש יש הגיון כי שוער צריך באמת הרגשה שהוא השוער הראשון, אבל שחקן כמו בוזגלו בלי ביטחון?
נו באמת...
דר אדום בנשמה כתב:
משלמים להם בשביל לעשות את העבודה שלהם ולא בשביל לקבל ביטחון, אם הסכומים שהם מקבלים הייתי כבר ממזמן בטוח בעצמי לא משנה מה קורה.
אולי לגביי גורש יש הגיון כי שוער צריך באמת הרגשה שהוא השוער הראשון, אבל שחקן כמו בוזגלו בלי ביטחון?
נו באמת...
נכון כי ביטחון זה עניין של כסף. שחקנים הרבה יותר יקרים מבוזגלו נפלו בגלל חוסר ביטחון.
דר אדום בנשמה כתב:
נו באמת...
מסכים עם רוח הדברים. זה מועדון כדורגל תחרותי לא מרכז בינגו במתנס.
מי שתחרות מכריעה אותו, או שיורד לספסל וזה לא גורם לעבוד קשה יותר וחזק יותר מקומו לא בספורט מקצועני.
לבוזגלו הלך הביטחון? שיפסיק לחפש דברים לקלטת, שלא יבעט פננקה ושלא יתראיין כמו ילדה.
כנל גורש, בנאדם בן 36 שוער מנוסה, הביאו שוער מחליף ואמרו לו במפורש, אתה שוער ראשון, מה יש לך להלחץ ולהיות כל המשחק עם עין על הספסל.
וואלה בן שהר בא מאירופה, אנגליה, גרמניה, הולנד, פותח 70% מהמשחקים בספסל, למישהו עברה המחשבה שאין לו ביטחון? לא הוא מקצוען! הוא מבין שאת המקום בהרכב מרוויחים על הדשא לא באתר וואן.