שיווק
Re: שיווק
https://www.facebook.com/hapoelbeer7/po ... 4733422899" onclick="window.open(this.href);return false;
כן בדיוק ראיתי, תודההפועלעולה כתב:https://www.facebook.com/hapoelbeer7/po ... 4733422899
באמת מדהים, קניתי
כנראה שאין סיכוי להגיע עם החולצה החדשה ,נקווה שלפליאוף יהיה מוכן
- ForeverRed
לפלייאוף של הליגה בטוח יהיה מוכןhb7 כתב:כנראה שאין סיכוי להגיע עם החולצה החדשה ,נקווה שלפליאוף יהיה מוכן

אל תהיה כול כך בטוח אולי הם יגיעו לארץ אבל הם מחכים לספונסר ו מכבי מחכים כבר שלוש שניםForeverRed כתב: לפלייאוף של הליגה בטוח יהיה מוכן

מישהו יודע מה האינדיקציה שהמנוי נטען בכרטיס למשחק בית ?
אמורים לקבל מייל ?
אמורים לקבל מייל ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני קיבלתי גם מייל וגם הודעה בסוף הרכישה. תבדוק שהם לא בספאם, זה קורה איתם.גדי כתב:מישהו יודע מה האינדיקציה שהמנוי נטען בכרטיס למשחק בית ?
אמורים לקבל מייל ?
אין לי כלום.סניור כתב:
אני קיבלתי גם מייל וגם הודעה בסוף הרכישה. תבדוק שהם לא בספאם, זה קורה איתם.
היית צריך להכניס פרטי אשראי ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כן.גדי כתב:
אין לי כלום.
היית צריך להכניס פרטי אשראי ?
בוודאי, קנייה בכסף. יש הסבר PDF מאוד נח שהמועדון העלה בפייסבוק .
- yanivnew91
אני הייתי בשפע היום ושילמתי במזומן.
הם חא נותנים שום קבלה כשמשלמים במזומן אז ביקשתי אסמכתא כלשהי.. נתנו לי מספר עסקה
נראה קצת חובבני
הם חא נותנים שום קבלה כשמשלמים במזומן אז ביקשתי אסמכתא כלשהי.. נתנו לי מספר עסקה
נראה קצת חובבני
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הראל כתב:
יש תמונה של הצעיף פתוח ?

שוב , השיווק האיטי הזה.

יודע שיהיה צעיף משותף עם סלטיק , אבל עבר שבוע מאז ההגרלה , איך אלה החובבנים שמסתובבים בחוץ מצליחים תוך שבוע לעשות צעיף כזה ובמועדון לא ?
בינתיים עד שיוציאו במועדון צעיף כזה , היו כאלה שקנו אתמול מהחבר'ה שבחוץ ולא יקנו עוד אחד וכמה שהוא יהיה יפה , חבל , חבל , חבל , חבל .

יודע שיהיה צעיף משותף עם סלטיק , אבל עבר שבוע מאז ההגרלה , איך אלה החובבנים שמסתובבים בחוץ מצליחים תוך שבוע לעשות צעיף כזה ובמועדון לא ?
בינתיים עד שיוציאו במועדון צעיף כזה , היו כאלה שקנו אתמול מהחבר'ה שבחוץ ולא יקנו עוד אחד וכמה שהוא יהיה יפה , חבל , חבל , חבל , חבל .