אולימיפיקוס - הפועל ב"ש, רביעי, 21:45, פיראוס, משחק מס' 1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: אולימיפיקוס - הפועל ב"ש, רביעי, 21:45, פיראוס, משחק מס' 1

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גדי כתב:אתרי ההימורים מגדילים במעט את הסיכויים שלנו לא להפסיד.
כרגע זה נראה כמו בין 65% ל70% נצחון ליוונים לעומת כ75% לפני מספר ימים.

באתר אחד שראיתי היחס לניצחון שלנו עומד על... 9.5

א-לה סיבוב ח' בגביע המדינה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: הפועל ב"ש- אולימיפיקוס, רביעי, 21:45, פיראוס, משחק מס' 1

שליחה על ידי הפועלעולה »

בכר תרגל הרכב עם 3 בלמים, טאהא על חשבון ראדי. ברדה עח שהר

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

הפועלעולה כתב:בכר תרגל הרכב עם 3 בלמים, טאהא על חשבון ראדי. ברדה עח שהר
לא טוב.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

simply-red כתב:
לא טוב.
למה?

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

הפועלעולה כתב:למה?
לא חושב שטאהא וביטון מתאימים למשחק כזה.
מעדיף את אוחיון וגם את ראדי בהרכב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

משחק המעבר מול שריף לא היה קיים. מחר זה חייב להיראות אחרת.
מבין כל תכנוני ההגנה צריך גם לדעת איך אנחנו בונים כמה התקפות מסוכנות בתקווה שאחת לפחות תסתיים ברשת.
היכולת לעקוץ היא הכרחית.
שהר לא היה קיים. גם בגלל ששריף לא נתנו שטחים וגם בגלל שהוא לא ממש מצטיין במשחק עם הגב לשער.
כשברדה נכנס הוא כן הצליח להחזיק כדור והיה נראה משהו שנראה כמו התקפה.
הייתי פותח עם ברדה, שהר יצטרף במחצית השנייה רענן לאגף כשטוני יזוז לאמצע.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

דווקא אהבתי את תרגול מערך 3 הבלמים של בכר.

אני מקווה רק שמשח המעבר יהיה מהיר דרך אוגו שישחרר למליקסון וזה יעשהמשהו .
חבל רק ששהר לא פותח על חשבון ברדה , אני מת על ברדה אוהב אותו אב ל לרמות האלה נראה לי שזה גדול עליו כבר.

מישהו יודע מה קורה לגבי הרחקות של כרטיסין צהובים ?
הובאן (אני מניח שהשני צהובים שקיבל במשחק בשריף נמחקים לו וזה משאיר אותו עם צהוב אחד) , טהאה , מליקסון , אוגו , גורש עם כרטיס צהוב כל אחד , רק בשלישי הם מורחקים ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אוגו לא עם 2?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גם אני היתי בטוח בזה.
הלכתי לבדוק את צמד המשחקים באתר של אוופיא ולא רשום שאוגו קיבל בראשון מול שריף צהוב , למרות שאני זוכר די בודאות שראיתי אותו מקבל צהוב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

משחק של 10 מליון שקל :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הראל כתב:גם אני היתי בטוח בזה.
הלכתי לבדוק את צמד המשחקים באתר של אוופיא ולא רשום שאוגו קיבל בראשון מול שריף צהוב , למרות שאני זוכר די בודאות שראיתי אותו מקבל צהוב.
אוגו קיבל צהוב רק במשחק השני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. לא זוכר מתי סהר פתח כחלוץ בודד בחוד והרשים. המשחקים שסהר היה טוב בהם היו המשחקים ששיחק כחלוץ שני או כקיצוני. סהר הוא שחקן של שטחים וניצול אחד על אחד כשיש לו שטח. כשהוא משחק כחלוץ בודד הוא מקבל תמיד שחקן אחד, לפעמים גם שני שחקני הגנה מולו, ואז הוא מתקשה מאוד.
הייתי מכניס את סהר כמחליף, כמו במשחק מול שריף בבית, כמו במשחק מול סכנין במחזור הסיום. המהירות שלו תבוא לידי ביטוי בצורה הכי טובה כששחקני ההגנה מולו יהיו עייפים.

2. אין תחליף לניסיון של ברדה. חוכמת המשחק של אליניב, השקט שלו, הביטחון שהוא נותן ליתר השחקנים, מול שריף בשני השערים שספגנו אפשר היה לראות את אליניב מרים את כל הקבוצה ומדבר עם כולם.
גם מבחינה מקצועית, ברדה טוב יותר במשחק הגובה מסהר והוא כתובת טובה יותר לכדורים הארוכים. ברדה סוחט פאולים טוב יותר מסהר ויוכל לסחוט פאולים שיתנו להגנה לנשום. ברדה טוב יותר בסגירת הגנתית במצבים הנייחים ולמעשה הוא תמיד השחקן שאנחנו מציבים ליד הקורה הקרובה. ברדה גם עושה יותר עבודה במגרש, רץ, נלחם, יודע מתי לרדת לאחור לעזור, גורם לזה שגם כשהוא לא כובש או מבשל ההגנה של היריבה תמיד מרגישה אותו ואת הלחץ שהוא מפעיל, בניגוד לסהר שיכול לסיים משחק כמו המשחק בחוץ מול שריף כשאם לא היו מספרים לך לא היית יודע שהוא פתח בהרכב בכלל.

3. זאת הקבוצה הכי איכותית (מבחינת השילוב של חומר שחקנים, איצטדיון ביתי, תקציב, מסורת, ניסיון) שפגשנו בעשרים השנה אחרונות (כניראה מאז המפגשים מול ברצלונה של קרויף).
אז נכון, גם לנו יש את הקבוצה הכי איכותית שהייתה לנו בעשרים השנה, ואפילו בארבעים השנה האחרונות, אבל הפערים הם עצומים.
אנחנו מועדון שרק העונה עבר לראשונה את השלב הראשון באירופה, בעוד אולימפיאקוס היא קבוצה שמגיעה באופן קבוע לשלב הבתים בליגת האלופות, וגם שם, בניגוד למכבי שסיימה קמפיין עם 0 נקודות, היא תמיד במאבק על הכרטיס לשלב הבא, כשרק לפני שנתיים היא לא רק השיגה אותו אלא גם כמעט הדיחה את יונייטד אחרי שניצחה אותה 2-0 ביוון והפסידה לה 3 - 0 בגומלין אחרי משחק ענק של ואן פרסי.
כל תוצאה חוץ מהפסד מחר, תהיה סנסציה אדירה. למעשה, אפילו הפסד מינימלי של 0 - 1 או 1 - 2 יהיה לדעתי הפתעה גדולה.
לאור זאת, די ברור שברק בכר יחפש לסגור את המשחק, שכן אם ניתן ליוונים שטחים, בטח במשחק ביוון, הסיפור יגמר כבר מחר.
יתכן ובכר ישחק 5 - 3 - 2, אני דווקא מרגיש שנשחק 4 - 5 - 1.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

Sir Alex Ferguson כתב:1. לא זוכר מתי סהר פתח כחלוץ בודד בחוד והרשים. המשחקים שסהר היה טוב בהם היו המשחקים ששיחק כחלוץ שני או כקיצוני. סהר הוא שחקן של שטחים וניצול אחד על אחד כשיש לו שטח. כשהוא משחק כחלוץ בודד הוא מקבל תמיד שחקן אחד, לפעמים גם שני שחקני הגנה מולו, ואז הוא מתקשה מאוד.
הייתי מכניס את סהר כמחליף, כמו במשחק מול שריף בבית, כמו במשחק מול סכנין במחזור הסיום. המהירות שלו תבוא לידי ביטוי בצורה הכי טובה כששחקני ההגנה מולו יהיו עייפים.

2. אין תחליף לניסיון של ברדה. חוכמת המשחק של אליניב, השקט שלו, הביטחון שהוא נותן ליתר השחקנים, מול שריף בשני השערים שספגנו אפשר היה לראות את אליניב מרים את כל הקבוצה ומדבר עם כולם.
גם מבחינה מקצועית, ברדה טוב יותר במשחק הגובה מסהר והוא כתובת טובה יותר לכדורים הארוכים. ברדה סוחט פאולים טוב יותר מסהר ויוכל לסחוט פאולים שיתנו להגנה לנשום. ברדה טוב יותר בסגירת הגנתית במצבים הנייחים ולמעשה הוא תמיד השחקן שאנחנו מציבים ליד הקורה הקרובה. ברדה גם עושה יותר עבודה במגרש, רץ, נלחם, יודע מתי לרדת לאחור לעזור, גורם לזה שגם כשהוא לא כובש או מבשל ההגנה של היריבה תמיד מרגישה אותו ואת הלחץ שהוא מפעיל, בניגוד לסהר שיכול לסיים משחק כמו המשחק בחוץ מול שריף כשאם לא היו מספרים לך לא היית יודע שהוא פתח בהרכב בכלל.

3. זאת הקבוצה הכי איכותית (מבחינת השילוב של חומר שחקנים, איצטדיון ביתי, תקציב, מסורת, ניסיון) שפגשנו בעשרים השנה אחרונות (כניראה מאז המפגשים מול ברצלונה של קרויף).
אז נכון, גם לנו יש את הקבוצה הכי איכותית שהייתה לנו בעשרים השנה, ואפילו בארבעים השנה האחרונות, אבל הפערים הם עצומים.
אנחנו מועדון שרק העונה עבר לראשונה את השלב הראשון באירופה, בעוד אולימפיאקוס היא קבוצה שמגיעה באופן קבוע לשלב הבתים בליגת האלופות, וגם שם, בניגוד למכבי שסיימה קמפיין עם 0 נקודות, היא תמיד במאבק על הכרטיס לשלב הבא, כשרק לפני שנתיים היא לא רק השיגה אותו אלא גם כמעט הדיחה את יונייטד אחרי שניצחה אותה 2-0 ביוון והפסידה לה 3 - 0 בגומלין אחרי משחק ענק של ואן פרסי.
כל תוצאה חוץ מהפסד מחר, תהיה סנסציה אדירה. למעשה, אפילו הפסד מינימלי של 0 - 1 או 1 - 2 יהיה לדעתי הפתעה גדולה.
לאור זאת, די ברור שברק בכר יחפש לסגור את המשחק, שכן אם ניתן ליוונים שטחים, בטח במשחק ביוון, הסיפור יגמר כבר מחר.
יתכן ובכר ישחק 5 - 3 - 2, אני דווקא מרגיש שנשחק 4 - 5 - 1.
451? ז"א לוותר על טוני?

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

דר אדום בנשמה כתב:יש לי רעיון להרכב ומערך שיכול להשתנות תוך כדיי משחק.

גורש
דוידזאדה, סוארס, טאהא, ויטור, מתן אוחיון
וואקמה, אוגו, בראון, מליקסון
לוסיו/ברדה

במצב מסוים מעלים את סוארס לשחק כקשר אחורי על המשבצת של אוגו ואת אוגו ובראון קצת יותר למעלה ואז יהיה לנו קישור דפנסיבי פיזי וחזק.
שחרר אותנו מסוארס כקשר אחורי.
אל תזכיר לנו תקופות אפלות שנרצה לשכוח

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

E.H.A כתב:
שחרר אותנו מסוארס כקשר אחורי.
אל תזכיר לנו תקופות אפלות שנרצה לשכוח
חחח
טוב שלא העלה את אילוז בקישור