אם ברדה היה חלש ביחד איתו היו עוד 9 חלשים על פי הסטנדרטים פה.CrazyRed7 כתב: ברדה היה חלש. לא מאשים אותו, קצת קשה מול ההגנה היוונית לבד.
וטוני היה מצוין במחצית השניה אבל במחצית הראשונה לא היה במשחק.
אולימיפיקוס - הפועל ב"ש, רביעי, 21:45, פיראוס, משחק מס' 1
Re: אולימיפיקוס - הפועל ב"ש, רביעי, 21:45, פיראוס, משחק מס' 1
ברדה לא מספיק טוב לרמות האלה, וואקמה אדירtalb55 כתב:
אם ברדה היה חלש ביחד איתו היו עוד 9 חלשים על פי הסטנדרטים פה.
- simply-red
נו, מה אומרים על גורש? רעדו הידיים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מתי הגומלין?
כל השידור נדב יעקובי חפר על יום שלישי.
אבל חשבתי שזה ברביעי :/
כל השידור נדב יעקובי חפר על יום שלישי.
אבל חשבתי שזה ברביעי :/
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יום רביעי. רשמו בפייסבוק
תגובה של משתמש מאייסוקר שמבין בכדורגל היווני:
הנאחס הישראלי ממשיך
היוונים בהלם, אבל כולם יודעים שזה היה צריך להגיע. אולימפיאקוס גם אם היו משחקים עוד שנה לא היו שמים גול, בקושי הצליחו לחבר 2 פאסים.
(המשחק הביתי הכי גרוע שלהם שאני זוכר )
הקבוצה נראית לא מוכנה בעליל. יהיה מעניין מאוד בב"ש. אבל מה אכפת לבאר שבע... יופי של עבודה של בכר והשחקנים.
סבה, קפינו,דורמז, מניאטיס בצדק לא היו שחקני הרכב אצל סילבה, המגנים החדשים נראים רע מאוד.
ולסאנצ'ז אין הרבה פתרונות: המגנים החזקים שלו : עלאבדלאווי - פצוע, מזואקו הפנטסטי - מחכה להמכר למועדון גדול יותר.
קסאמי הקשר 50-50 הפותח צפוי לעבור לפיורנטינה לכן לא נכלל בסגל. פולידו, קמביאסו לא כשירים.
סיובאס הבלם נפצע- דה קוסטה המחליף שלו- מדווח על תקרית לא נעימה בינו לבין הקהל בסוף המשחק.
הזדמנות אדירה לב"ש!!
הנאחס הישראלי ממשיך

היוונים בהלם, אבל כולם יודעים שזה היה צריך להגיע. אולימפיאקוס גם אם היו משחקים עוד שנה לא היו שמים גול, בקושי הצליחו לחבר 2 פאסים.
(המשחק הביתי הכי גרוע שלהם שאני זוכר )
הקבוצה נראית לא מוכנה בעליל. יהיה מעניין מאוד בב"ש. אבל מה אכפת לבאר שבע... יופי של עבודה של בכר והשחקנים.
סבה, קפינו,דורמז, מניאטיס בצדק לא היו שחקני הרכב אצל סילבה, המגנים החדשים נראים רע מאוד.
ולסאנצ'ז אין הרבה פתרונות: המגנים החזקים שלו : עלאבדלאווי - פצוע, מזואקו הפנטסטי - מחכה להמכר למועדון גדול יותר.
קסאמי הקשר 50-50 הפותח צפוי לעבור לפיורנטינה לכן לא נכלל בסגל. פולידו, קמביאסו לא כשירים.
סיובאס הבלם נפצע- דה קוסטה המחליף שלו- מדווח על תקרית לא נעימה בינו לבין הקהל בסוף המשחק.
הזדמנות אדירה לב"ש!!
היה גדולsimply-red כתב:נו, מה אומרים על גורש? רעדו הידיים?
אם הוא היה גרוע הייתה רואה פה נהרות של אנשים שאומרים "אמרתי"simply-red כתב:נו, מה אומרים על גורש? רעדו הידיים?
- yanivnew91
רעדו אחי רעדוsimply-red כתב:נו, מה אומרים על גורש? רעדו הידיים?
לפחות שני כדורים שצריכים להיות שלו בלי בעיה והוא השמיט וגרם לחוסר שקט.
שלא תטעו, אני לא חושב שצריך להוריד מערכו ואני חושב שהוא שוער מצויין אבל יותר מידי פעמים הוא גורם להתקפות לב האלה
מצד שני הוא לקח כדור קשה לקראת הסוף ונתן כמה הצלות טובותyanivnew91 כתב: רעדו אחי רעדו
לפחות שני כדורים שצריכים להיות שלו בלי בעיה והוא השמיט וגרם לחוסר שקט.
שלא תטעו, אני לא חושב שצריך להוריד מערכו ואני חושב שהוא שוער מצויין אבל יותר מידי פעמים הוא גורם להתקפות לב האלה
- yanivnew91
בגלל זה ציינתי שאני כן מעריך אותו אבל יש בו משהו חסר שקט שגורם הרבה פעמים לבלבול ברחבהאריאל2 כתב: מצד שני הוא לקח כדור קשה לקראת הסוף ונתן כמה הצלות טובות
אחרי שנרגענו מהמשחק....
אז כל כך התפעלנו מאוגו ש הוא רמה אחת מעל הליגה וחששנו שיחטפו לנו אותו לאירופה , משחק פושר מאוד שלו , הפסיד כל כך הרבה תאקלים באמצע עוד לפני הצהוב שקיבל.
אחרי הצהוב זה היה אוגו פחדן (ומבין אותו לחלוטין) שנמנע מכל תאקל אפשרי .
לגומלין אני עולה עם אותו מערך .
רק צדק במקום סוארז , הובאן במקום טאה ,שהר במקום ברדה
אז כל כך התפעלנו מאוגו ש הוא רמה אחת מעל הליגה וחששנו שיחטפו לנו אותו לאירופה , משחק פושר מאוד שלו , הפסיד כל כך הרבה תאקלים באמצע עוד לפני הצהוב שקיבל.
אחרי הצהוב זה היה אוגו פחדן (ומבין אותו לחלוטין) שנמנע מכל תאקל אפשרי .
לגומלין אני עולה עם אותו מערך .
רק צדק במקום סוארז , הובאן במקום טאה ,שהר במקום ברדה
איך אפשר לוותר על ה-3 בלמים אחרי היום? ניטרלנו את משחק האגפים שלהם לגמרי, והיה אפשר לראות בבירור שזה מה שהם כיוונו היום.
- yanivnew91
תכלס הייתי עולה באותו מערך ומנסה לגרור את המשחק לפנדלים. שם הסיכוי שלנו הוא הכי טוב
אפשר לשחק עם הובאן בתור בלם ואם נקלע לפיגור חלילה ניתן יהיה להעביר אותו לקישור האחורי מבלי לבצע חילוף.הפועלעולה כתב:איך אפשר לוותר על ה-3 בלמים אחרי היום? ניטרלנו את משחק האגפים שלהם לגמרי, והיה אפשר לראות בבירור שזה מה שהם כיוונו היום.