עוד באר שבעי רודף בצע, לא צריכים אותו!messiah כתב:https://one.co.il/Article/138346.html
הבאר-שבעי שלנו לא ממש שש לחזור לבירת הנגב לפי איך שזה נשמע,נו טוב,שישאיר את הפוזה והחזה הנפוח
בשרון.
אלמוג כהן : "בארץ אשחק רק בנתניה"
Re: אלמוג כהן : "בארץ אשחק רק בנתניה"
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
כל אחד שלא בא לבאר-שבע הוא "נפוח, שחצן ורודף בצע" ?
עזבו אותו, זכותו לשחק איפה שהוא רוצה. אם ככה הוא בחר להתקדם אז שיהיה לו בהצלחה.
עזבו אותו, זכותו לשחק איפה שהוא רוצה. אם ככה הוא בחר להתקדם אז שיהיה לו בהצלחה.
אלמוג מי???? שיילך לחפש את החברים שלו היום כולם רוצים לשחק אצלינו מי הוא בכלל ?? כמה בישולים?? כמה שערים??? חוצפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 

חאלס "לשחוט" כל שחקן שבודק אופציות אחרות... נו באמת, בטח שמדובר במקרה שלו שמדובר באופציות באירופה.
אני שמח בשביל המועדון שההחתמה הזו לא יצאה לפועל. ההתנהגות וההתנהלות של השחקן במגרש
ומחוצה לו לא תוביל אותו רחוק ואני יכול לחתום על זה. כאוהד אני ממש לא כועס עליו אבל לכל פעילי
עמותת "תנו לסורוקאים לשחק" ו-"סורוקאים שובו הביתה" זוהי עוד יריקה בפרצוף בפעם האלף
מעוד שחקן שנולד פה ולא ממש סופר את המועדון.
ומחוצה לו לא תוביל אותו רחוק ואני יכול לחתום על זה. כאוהד אני ממש לא כועס עליו אבל לכל פעילי
עמותת "תנו לסורוקאים לשחק" ו-"סורוקאים שובו הביתה" זוהי עוד יריקה בפרצוף בפעם האלף
דווקא פה אתה טועה לדעתי. מדובר בשחקן שעם הרבה עבודה קשה קנה את מקומו כאחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה.אריק כתב:אני שמח בשביל המועדון שההחתמה הזו לא יצאה לפועל. ההתנהגות וההתנהלות של השחקן במגרש
אני מאוד מבין אותו שהוא מעדיף לסיים עונה עם כרטיס ביד מה שיקל עליו לצאת לאירופה מאשר לחתום חוזה חדש לשלוש שנים ולהיות תלוי במחיר שאלונה תדרוש עליו.
בוא נדבר עוד 3 שנים ונראה איפה יהיה אלמוג כהן ואיפה ג'סטין זולו.yedidel כתב:
דווקא פה אתה טועה לדעתי. מדובר בשחקן שעם הרבה עבודה קשה קנה את מקומו כאחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה.
אני מאוד מבין אותו שהוא מעדיף לסיים עונה עם כרטיס ביד מה שיקל עליו לצאת לאירופה מאשר לחתום חוזה חדש לשלוש שנים ולהיות תלוי במחיר שאלונה תדרוש עליו.
ג'סטין זולו טוב מאלמוג כהן לדעתי לפחות ב 2 דרגות
- dardasmiley
כולה ילד בן 20 ועם חזה נפוח ואגו כמו של שלום אביטן. מי אתה בכלל????????????????????? חתיכת אפס!!!!!!!! עם יחצ"ן טוב והרבה מרפקים הגעת לאן שהגעת-כי כדורגל אין לך!!!!
אחחח עונת הסוכנים..
קחו את דבריו של דדה חדד, סוכנו של אלמוג כהן, בזהירות. מספיק לקרוא את השטויות שהוא מיירט בקצב עוד בקיץ שעבר:
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/763/350.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קחו את דבריו של דדה חדד, סוכנו של אלמוג כהן, בזהירות. מספיק לקרוא את השטויות שהוא מיירט בקצב עוד בקיץ שעבר:
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/763/350.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.
יש מצב שבהפועל ב"ש...אריק כתב:
בוא נדבר עוד 3 שנים ונראה איפה יהיה אלמוג כהן ואיפה ג'סטין זולו.
אני מקבל את זה שהוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה ועדיף לו בגלל הפערים העצומים להודיע שהוא ממשיך בנתניה אבל למה להגיד שבשביל ההתקדמות שלו עדיף שישאר במרכז כי זה ממש ההפך, אסור שימשיכו להגיד על ב"ש דברים כאלו יותר חייבים ליצר חוות דעת אחרת על ב"ש וצריך לצאת כנגד כל אחד שמוציא שטות מהפה שלו.