מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
שישחק בגביע הטוטו, יפתח בהרכב זה טוב, יכנס בדקה ה90 בכלל מצויין
אתה יודע טוב מאוד שהאיש נמצא כאן על זמן שאול, מה זה ישנה לך או לקבוצה אם הוא יפתח או ישב ביציע? ללכת הוא גם ככה ילך אז לפחות שיבין שלא משחקים פה משחקים.ForeverRed כתב: סבבה, יישב ביציע.
מה הלאה?
יש מספיק שחקנים בסגל שמגיע להם המקום הזה והדקות האלה יותר מהפרימדונה הזאת, זה אולי כולה גביע הטוטו אבל בשביל שחקנים שיושבים בספסל ומחכים בסבלנות להזדמנות שלהם כמו מקצוענים לא מגיע לראות את האפס המגלומן הזה לוקח להם את המקום בגלל שאבא שלו חזק בדיבורים לתקשורת.
- The red one
אין הלאה. יישב ביציע ועונה הבאה שלום על ישראל.ForeverRed כתב: סבבה, יישב ביציע.
מה הלאה?
- ForeverRed
אני לא רואה כל כך הרבה שחקנים בסגל שיכולים למלא את התפקיד הזה כרגע.South Boy כתב:
אתה יודע טוב מאוד שהאיש נמצא כאן על זמן שאול, מה זה ישנה לך או לקבוצה אם הוא יפתח או ישב ביציע? ללכת הוא גם ככה ילך אז לפחות שיבין שלא משחקים פה משחקים.
יש מספיק שחקנים בסגל שמגיע להם המקום הזה והדקות האלה יותר מהפרימדונה הזאת, זה אולי כולה גביע הטוטו אבל בשביל שחקנים שיושבים בספסל ומחכים בסבלנות להזדמנות שלהם כמו מקצוענים לא מגיע לראות את האפס המגלומן הזה לוקח להם את המקום בגלל שאבא שלו חזק בדיבורים לתקשורת.
מעבר לכך, מרגע שהוא יושב ביציע את בעצם מסמן לקבוצות המעטות שמעוניינות בו שאתה מעוניין להיפטר ממנו באופן מיידי.
המחיר יירד בהתאם.
עזוב את האמוציות בצד. אם נפעל מהבטן נפסיד.
עד עכשיו הסתדרנו יופי בלעדיו, להגיד שאין שחקנים בסגל שיכולים למלא את התפקיד הזה זה שטויות. אפשר לשחק עם בן שהר במקום, אפשר לשחק עם טוני ומליקסון באגפים ולוסיו יכנס חלוץ ליד ברדה, הדבר האחרון שחסר לנו בסגל זה עומק.ForeverRed כתב: אני לא רואה כל כך הרבה שחקנים בסגל שיכולים למלא את התפקיד הזה כרגע.
מעבר לכך, מרגע שהוא יושב ביציע את בעצם מסמן לקבוצות המעטות שמעוניינות בו שאתה מעוניין להיפטר ממנו באופן מיידי.
המחיר יירד בהתאם.
עזוב את האמוציות בצד. אם נפעל מהבטן נפסיד.
אף קבוצה לא מעוניינת בו כי אם הייתה אחת כזאת הוא כבר לא היה כאן, האבא רץ מסביב לארץ ואפילו מעבר לים לחפש קבוצה לילד הענק שלו אבל לא מוצא כי אף אחד לא יגע בשחקן שעושה צרות בכל מועדון שדרך בו. אם מישהו יקח אותו זה הסינים ולא יפריע להם אם הוא ישב ביציע במשחק בגביע הטוטו.
מעבר לאמוציות ולרצון העז לראות אותו משלם על ההתנהגות שלו אני גם בטוח שהוא לא יתאמץ לתת את היכולת הכי טובה שלו, כך שגם מקצועית לא הייתי משחק עם שחקן שמפגין את המרמור שלו על המגרש.
לא מדובר בלפעול מהבטן, מועדון כדורגל חייב להבהיר שאין שחקן שנמצא מעליו ויכול לעשות מה שהוא רוצה, הוא קיבל מספיק הזדמנויות כדי להבין את זה ואם לא ירד לו האסימן עדיין מישהו צריך לעשות משהו בעניין.
כל זמן שמאור אישית לא "סרב פקודה", צריך להתנהל בקור רוח מולם. נראה מחר אם יסכים "להוביל" את ההרכב השני.
הוא שווה כמיליון יורו לאלונה, למה להתנהג מהבטן ולא מהראש?
הוא שווה כמיליון יורו לאלונה, למה להתנהג מהבטן ולא מהראש?
- ForeverRed
1. דיברתי על המשחק מחר.South Boy כתב:
עד עכשיו הסתדרנו יופי בלעדיו, להגיד שאין שחקנים בסגל שיכולים למלא את התפקיד הזה זה שטויות. אפשר לשחק עם בן שהר במקום, אפשר לשחק עם טוני ומליקסון באגפים ולוסיו יכנס חלוץ ליד ברדה, הדבר האחרון שחסר לנו בסגל זה עומק.
אף קבוצה לא מעוניינת בו כי אם הייתה אחת כזאת הוא כבר לא היה כאן, האבא רץ מסביב לארץ ואפילו מעבר לים לחפש קבוצה לילד הענק שלו אבל לא מוצא כי אף אחד לא יגע בשחקן שעושה צרות בכל מועדון שדרך בו. אם מישהו יקח אותו זה הסינים ולא יפריע להם אם הוא ישב ביציע במשחק בגביע הטוטו.
מעבר לאמוציות ולרצון העז לראות אותו משלם על ההתנהגות שלו אני גם בטוח שהוא לא יתאמץ לתת את היכולת הכי טובה שלו, כך שגם מקצועית לא הייתי משחק עם שחקן שמפגין את המרמור שלו על המגרש.
לא מדובר בלפעול מהבטן, מועדון כדורגל חייב להבהיר שאין שחקן שנמצא מעליו ויכול לעשות מה שהוא רוצה, הוא קיבל מספיק הזדמנויות כדי להבין את זה ואם לא ירד לו האסימן עדיין מישהו צריך לעשות משהו בעניין.
2. ללא קשר למשחק מחר, אנחנו מאוד קצרים בעמדות הכנף. שהר אוהב לשחק בשמאל ולא בימין. כנ"ל טוני ואפילו גאדיר.
3. לפני שמענישים צריך להבין איך השיטה עובדת. האבא מדבר והילד שותק וממשיך לשדר עסקים כרגיל. אין שום עילה חוקית לקנוס או להושיב ביציע.
4. כרגע הוא חלק מהקבוצה והחליטו להשתמש בו כסותם חורים כדי לאפשר לאחרים מנוחה בגביע הטוטו. לא רואה בזה פרס.
+1ForeverRed כתב: 1. דיברתי על המשחק מחר.
2. ללא קשר למשחק מחר, אנחנו מאוד קצרים בעמדות הכנף. שהר אוהב לשחק בשמאל ולא בימין. כנ"ל טוני ואפילו גאדיר.
3. לפני שמענישים צריך להבין איך השיטה עובדת. האבא מדבר והילד שותק וממשיך לשדר עסקים כרגיל. אין שום עילה חוקית לקנוס או להושיב ביציע.
4. כרגע הוא חלק מהקבוצה והחליטו להשתמש בו כסותם חורים כדי לאפשר לאחרים מנוחה בגביע הטוטו. לא רואה בזה פרס.
יש כאן משחקי מו"מ שספסול מתמשך ומיאוס כללי ישחקו רק לטובת בוזגלו.
.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 29 יולי 2016, 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע כמה זה נכון, אבל זה בטח לא יזיקE.H.A כתב:עדכון ממקור ראשון!
בכר על בוזגלו:
"אם הוא חשב שהוא יעשה מה שהוא רוצה, הוא יעבור אצלי סדרת חינוך מחדש!"

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ציטוט מיותר ובעיקר לא מגובה..E.H.A כתב:עדכון ממקור ראשון!
בכר על בוזגלו:
"אם הוא חשב שהוא יעשה מה שהוא רוצה, הוא יעבור אצלי סדרת חינוך מחדש!"
.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 29 יולי 2016, 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
אז בוא תפזר את מסך הערפלE.H.A כתב:
טוב אחי!
סתם החלטתי לרשום ממקור ראשון ומשעמם לי בחיים.
כנראה שאתה לא מבין עניין וגם כנראה שלא מכיר אותי
.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 29 יולי 2016, 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- red and white
- Title: Almog
גם אם שמעת את זה (ועוד ממקור ראשון) הציטוט הזה הרבה יותר מזיק ממועילE.H.A כתב:
טוב אחי!
סתם החלטתי לרשום ממקור ראשון ומשעמם לי בחיים.
כנראה שאתה לא מבין עניין וגם כנראה שלא מכיר אותי