צמצום במועמדים לחתום בקבוצה!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

צמצום במועמדים לחתום בקבוצה!!!

שליחה על ידי kamasutrance »

לאחר החתימה של קאלה - ירדו מהפרק כ 32 מועמדים - כל השוערים בליגה העליונה ( 16 קבוצות - שני שוערים בקבוצה...)

כעת נשאר רק כ 326 מועמדים לחתום - שזה כל שחקני ליגת העל כולל כל השחקנים בקבוצות שעלו. מחליפים וכאלה...

כל רבע שעה אפשר לקרוא על זה שמועמד.. וזה שמנהל מ"ומ... זה כבר הפך ללא רציני והזוי

הרי ברור שאי אפשר להחתים את כולם.. אז סטטיסטית נראה לי שמכל 15 שמותץ אחד יגיע בסוף...

וברור שכל מי שלא יגיע משתמש בנו כמקפצה להעלאת שכרו או לשמירה על שכרו בקבוצה בה הוא נמצא.

על קאלה שמעתי בערך 5 פעמים - "חתם רשמית..."
חאלאס התרגשות מכל שם שמישהו זורק לאויר.

כשיהיו דברים סגורים - נדע.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: צמצום במועמדים לחתום בקבוצה!!!! כנסו

שליחה על ידי clark kent »

זה מה שקורה בתקופה הזאת של השנה אז לא צריך להתרגש יותר מדי מכל שם שנזרק לאויר

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

שמע אופיר,אחרי שאתה מתרגל לשמות כמו דודי פדלון,חיים פנטרומלי וברטוש טרכולסקי (ואלוהים יודע עד כמה
הרשימה השחורה הזאת עוד ארוכה) אז כשמפמפמים לך שמות כמו קאלה,גרשון,זנדברג,ויסה וכו' זה אך טבעי שאתה תרגיש בעננים.
השמות האלה שנזרקים הם כמו הזרקה למכור אחרי ניסיון גמילה של שבוע (רק שאצלינו מדובר ב10 שנים יתומות
מהצלחות ושחקנים ברמה סבירה)

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

בגלל זה לא צריך להתרגש מכל שם שנזרק.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

kamasutrance כתב:לאחר החתימה של קאלה - ירדו מהפרק כ 32 מועמדים - כל השוערים בליגה העליונה ( 16 קבוצות - שני שוערים בקבוצה...)

כעת נשאר רק כ 326 מועמדים לחתום - שזה כל שחקני ליגת העל כולל כל השחקנים בקבוצות שעלו. מחליפים וכאלה...

כל רבע שעה אפשר לקרוא על זה שמועמד.. וזה שמנהל מ"ומ... זה כבר הפך ללא רציני והזוי

הרי ברור שאי אפשר להחתים את כולם.. אז סטטיסטית נראה לי שמכל 15 שמותץ אחד יגיע בסוף...

וברור שכל מי שלא יגיע משתמש בנו כמקפצה להעלאת שכרו או לשמירה על שכרו בקבוצה בה הוא נמצא.

על קאלה שמעתי בערך 5 פעמים - "חתם רשמית..."
חאלאס התרגשות מכל שם שמישהו זורק לאויר.

כשיהיו דברים סגורים - נדע.

חחחח חזק... 326 מועמדים..

בהתחלה חשבתי שאתה רציני. :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

השמות שרצים פה ובתקשורת יכולים לגרום למפולת איומה ועושים נזק גדול למועדון.
הקהל שלנו מתנפח כמו בלון ואין אתר אינטרנט אחד שבו אין טוקבקיסטים באר שבעיים שחושבים שהאליפות כבר מונחת על כף היד.
ואני אומר: חברים קצת צניעות והכרה במקומנו.
אנחנו עוד לא מכבי חיפה וגם לא הפועל תל אביב.
אמנם אני בתקווה שנתחיל מסורת של תארים כמו שיש לקבוצות האלו אבל צריך לנחות על הקרקע ולא לחשוב שוב שיהיה לנו קל - כי ראינו בעונה החולפת מה קורה שיש לאוהדים ציפיות מנופחות שנבוא ונדרוס את הליגה.
אז בואו קודם כל נבסס ביחד את מקומנו בליגת העל - על ידי זה שניתן גב למועדון ולמי שמנהל אותו מקצועית ולשחקנים (ולא חשוב מה השם שלהם ואיפה נולדו ושיחקו) ובמקום לפתח ציפיות - נדחוף ביחד את הקבוצה הכי גבוה שאפשר, אבל תמיד נזכור מאיפה באנו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

8red כתב:השמות שרצים פה ובתקשורת יכולים לגרום למפולת איומה ועושים נזק גדול למועדון.
הקהל שלנו מתנפח כמו בלון ואין אתר אינטרנט אחד שבו אין טוקבקיסטים באר שבעיים שחושבים שהאליפות כבר מונחת על כף היד.
ואני אומר: חברים קצת צניעות והכרה במקומנו.
אנחנו עוד לא מכבי חיפה וגם לא הפועל תל אביב.
אמנם אני בתקווה שנתחיל מסורת של תארים כמו שיש לקבוצות האלו אבל צריך לנחות על הקרקע ולא לחשוב שוב שיהיה לנו קל - כי ראינו בעונה החולפת מה קורה שיש לאוהדים ציפיות מנופחות שנבוא ונדרוס את הליגה.
אז בואו קודם כל נבסס ביחד את מקומנו בליגת העל - על ידי זה שניתן גב למועדון ולמי שמנהל אותו מקצועית ולשחקנים (ולא חשוב מה השם שלהם ואיפה נולדו ושיחקו) ובמקום לפתח ציפיות - נדחוף ביחד את הקבוצה הכי גבוה שאפשר, אבל תמיד נזכור מאיפה באנו.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשחושבים על מקום 1, מסיימים מקום 6. כשחושבים על מקום 6, מסיימים מקום 3 (לא, לא 1 - ואני הכי אופטימי שיש..)

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

לא נזכה באליפות בשנה הראשונה כמו שלא עלינו לי גה בשנה הראשונה..
כדורגל זה משחק מיוחד שמצריך הרבה מנטליות ביחד עם כשרון ועבודה קשה.
אם רוצים תארים בהפועל חייבים להסתכל על הדרך של יעקוב שחר שבנה קבוצה לאט לאט ועכשיו היא אימפריה ולא על הדרך של גאיידמק/יאמר/שניידר וכל ה""אוליגרכים"" שניסו בכח לבנות אימפריות והתרסקו מיד.

שלח תגובה