טביב אוהב שמשתתפים איתו בשכר.ReDo כתב: טביב בחיים לא ייתן לו חוזה שיספק אותו.
אז אצילי תמורת בוזגלו פלוס 70% שכר לא יסכים?
טביב אוהב שמשתתפים איתו בשכר.ReDo כתב: טביב בחיים לא ייתן לו חוזה שיספק אותו.
למה שאנחנו נסכים?אביאל כתב: טביב אוהב שמשתתפים איתו בשכר.
אז אצילי תמורת בוזגלו פלוס 70% שכר לא יסכים?
כדי לקבל את הכוכב הבא של הכדורגל הישראלי..ReDo כתב: למה שאנחנו נסכים?
ReDo כתב: למה שאנחנו נסכים?
גם אני, הוא נראה היום שבור.שמעון א כתב:רק אני מחכה לראות בדקות הקרובות פוסט שלו בפייסבוק?
אני לא יודע מי היה כאן במשחק ומי לא אבל חשוב לי להגיד כדי שלא יצא שם רע לקהל אפילו אם זה בתוך הקהל שלנו.xboy כתב:לא מחסידו של בוזגלו אבל חושב ששריקות הבוז מבזות אותנו כקהל ומבזות את המועדון שלנו.
בואו ננסה לשמור על פאסון למרות האכזבה מההתנהלות של בוזגלו אנחנו רק נרוויח מכך כקהל.
הוא די טיפש אבל לא עד כדי כךnir767676 כתב:יש מצב שאנחנו נותנים יותר מדי קרדיט לבוזגלו, אולי הוא פשוט באמת ממש ממש טיפש, והאבא שלו מטפטף לו באופן קבוע שהוא יותר טוב ממה שהוא באמת ושמגיע לו לשחק כל משחק, וכל הטפטוף הזה גורם לילד להאמין לאבא, ולהסכים לאבא להתראיין בצורה כזאת.
ילד ילד ילד ילד ילד יאללה רבאק בן 29nir767676 כתב:יש מצב שאנחנו נותנים יותר מדי קרדיט לבוזגלו, אולי הוא פשוט באמת ממש ממש טיפש, והאבא שלו מטפטף לו באופן קבוע שהוא יותר טוב ממה שהוא באמת ושמגיע לו לשחק כל משחק, וכל הטפטוף הזה גורם לילד להאמין לאבא, ולהסכים לאבא להתראיין בצורה כזאת.
בדיוק. אין לתאר כמה זה הפריע לי במשחק!אביאל כתב:מודה שלא הצלחתי להבין מה באמת מרגיז אותי והיום קיבלתי תשובה.
האקט של יעקב גורם ויגרום לפילוג בקהל.
הדבר הזה שתמיד אפף אותנו והצלחנו לברוח ממנו בשנים האחרונות.
אם זה יקרה זה יהיה גרוע מאוד.
היה לו רק מה להפסיד.סניור כתב:
בדיוק. אין לתאר כמה זה הפריע לי במשחק!
ולגבי מאור- נתן היום משחק מעולה. היה בכל מקם, הגיע למצבים, נתן מסירות מעולות וקרנות כמו פעם וגם סחט פנדל, בישל והבקיע. ההתעקשות שלו לבעוט את הפנדל הייתה כלכך מיותרת.. הוא לא יכול היה להרוויח מזה כלום. אם יבקיע אז סבבה, הבקיע פנדל, אם יחמיץ- בדיחת היום חוזרת שוב. טמבל.