delta7 כתב: בקו היצור של משפחת בוזגלו מזה לפחות שני דורות מייצרים אותם בלי מילוי לקופסה.
חתיכת טיפש, פשוט נותן תחמושת לכל אלו שנגדו. נתת משחק טוב ואז במקום לבעוט כמו בנאדם, לקבור את השישי ולסיים משחק עם צמד + בישול....
מעשה אבות סימן לבנים...
delta7 כתב: בקו היצור של משפחת בוזגלו מזה לפחות שני דורות מייצרים אותם בלי מילוי לקופסה.
חתיכת טיפש, פשוט נותן תחמושת לכל אלו שנגדו. נתת משחק טוב ואז במקום לבעוט כמו בנאדם, לקבור את השישי ולסיים משחק עם צמד + בישול....
אורי, אם לא עשרה אז עשרים, באמת מיעוט מבוטל.אורי אדום בנשמה כתב: אל תנסה למזער... בטי וי הם נשמעו הרבה יותר, וזה כאשר היינו שם בקושי 350 איש
הכושר הגופני והנחישות שלו פשוט מרשימים.שיש כתב:אם נחזור רגע לעניין המשחק עצמו אהבתי את המחוייבות של שבתאי הבחור בא לעבוד בכל משחק ולא משנה היריבה, ובכלל לא ציפיתי לכזאת מחוייבות במשחק גביע הטוטו מול נערים א של אשקלון. כל הכבוד על ההתקדמות
לא היה מדהים אבל בהחלט רואים שיש מקום לאופטימיות. חזק, יודע לעבוד עם הגוף, נראה לי שלא תמיד מיקם את עצמו נכון אבל כמובן ניתן לעבוד על זה.Red Temple כתב:איך היה לוסיו ?.
delta7 כתב: אורי, אם לא עשרה אז עשרים, באמת מיעוט מבוטל.
כןאורי אדום בנשמה כתב:
היית שם?
עמית ביטון - לא הייתה לו יותר מידי עבודה היום אבל במעט שהיה עבד יפה, נותן תקווה שמתפתח פה בלם טוב לעתיד.simply-red כתב:שבתאי מספר אחת, מחמאות לדן ועמית ביטון.
שהר לא מפוקס/חד מול השער.
עקב אכילס שלנו הוא בעמדת המגינים בכל הרכב.
מקווה שצדק יהיה צדק ביום רביעי,היום לא היתה לו עבודה בכלל.
לגבי לוסיו, חזק, מהיר יחסית, לא הכי אלגנטי בטיפול בכדור אבל רואים שהוא שחקן אינטלגנטי. הכי חשוב שידע לשים כדור ברשת גם מחצי מצב. יש אופטמיות לגביו.
ישתיק את אבא שלו? נו באמת...דר אדום בנשמה כתב: +100000
מסכים איתך לגמריי.
אם הוא יחזור בו ממה שאבא שלו אמר, ישתיק את אבא שלו לחלוטין ויאריך חוזה אז אפשר לסלוח לו ולתת לו הזדמנות נוספת, אבל אני לא רואה את זה קורה באמת...
הוא רוצה לשחק בכל משחק ולהרגיש כמו הכוכב שהוא חושב שהוא...
הפוך גוטה, הפוך.South Boy כתב: הוא לא יוציא שום הודעה כי הוא לא מרגיש כמו שאתם חושבים, אבא שלו לא זרק שטויות לאוויר כשהוא אמר שהבן שלו יעזוב אחרי אולימפיאקוס זה פשוט מה שהבן שלו רוצה והוא משמש בתור השופר שלו.
מאוד נאיבי מצידך לחשוב ככה, מהתיאור שלך עוד יכולים לחשוב שהוא פוקימון.delta7 כתב: הפוך גוטה, הפוך.
האבא מנהל, מחליט, קובע, מאור בובה על חוט.
איזה בחירת מילים רעה...South Boy כתב:
מאוד נאיבי מצידך לחשוב ככה, מהתיאור שלך עוד יכולים לחשוב שהוא פוקימון.
מאור הוא עדיין בנאדם עצמאי עם רגש ומחשבה וכל מה שהאב אומר עובר דרכו. אם הוא לא היה מסכים עם זה היית שומע ממנו כבר אבל חכמים ממני אמרו ששתיקה היא הסכמה.
תסביר?YallaHapoel כתב: איזה בחירת מילים רעה...
אפילו שאתה טרול אני אגיב לך, שום רב לארגון. היו להערכתי משהו כמו 600 לכל היותר, גוש מעודד של נגיד 80-90.. כל פעם שהיו שריקות העידוד לבוצה נמשך ואף התגבר. ברור שגם מהארגון או מהגוש היו כאלה ששרקו, אבל כל אחד הוא אינדיבידואל.אני איתך באש ובמיים כתב:אגב.. הרוב האוהדים במשחק הם אנשים מהארגון, אז ככה שעם המחאה הולכת להיות מצד הארגון נגד בוזגלו - זה ילך ויגדל ויתעצם כנגדו, ובטרנר זה הולך להיות עוצמתי.
עדיף להיפרד ממנו כמה שיותר מהר... אחרי המשחק היום של חיפה אני מאמין שהם ירצו להביא חיזוק.
רקקק אצילי !!